Keresés

Részletes keresés

Trooperoby Creative Commons License 2006.03.05 0 0 4784

Hát nem lepett meg, hogy a magyar dátum láthatatlan tintával íródott...:))

Remélem nem kell megint Prágáig gurulni!

Még a múlt században kezdődött hagyomány, hogy nagylemez-bemutató turnén felénk is járnak:) '95 óta legalábbis így van!

De van még ideje bőven tökölni a Multimédiának, nem csodálkoznék, ha nyáron kiderülne, jönnek! De hátha már a holnap esti, nyilvánosságra hozott listán ott leszünk! Hallani sem akarok róla, hogy kimaradunk!!:)

Bár ahogy nézem, dec 6 és 9 jöhet csupán szóba, térkép ismereteim alapján viszont csak 9-e! Elég sűrű ez a lista, ha hozzánk is jönnének, akkor 5 egymás utáni estén rombolniuk kéne...hát nem tudom...

Egyébként milyen helyszín jöhetne szóba szerintetek?

Azt sem tudom, létezik-e még az SAP-csarnok, megfelelne-e a célra, vagy a Körcsarnok. Én csak az Arénát tudnám elképzelni ( bár lehet, hogy az túl nagy, ráadásul eddig méreg drága volt, talán most, hogy a franciák ( asszem ) elmentek a francba, az új hasznosító már megteremti a lehetőséget ), vagy a tökéletes Főnix-csarnok Debrecenben! Életem legjobb koncertje volt.

Na mindegy, várjuk ki először a hivatalos bejelentést!

Előzmény: seventh son (4781)
t-m Creative Commons License 2006.03.05 0 0 4783

A listában megint nem szerepelünk.

Nem értem ha Cseh és Lengyelországot megint le tudta szervezni a

Multimédia Concerts Kft, "Legalábbis a Maiden közép és kelet európai tourját ők szokták eddig szervezni valószinű most is"

akkor mi miért maradtunk ki megint?????????????

Azért még reménykedjünk bár minimális az esély szinte egyenlő a nullával.

Találgatni tudunk az okokról de a Multimédia még egyszersem nyilatkotott

bár nem is muszály neki.

Azért jó lenne tudni, hogy miért maradunk ki 2005 után már megint?????????

Előzmény: seventh son (4781)
Pif Creative Commons License 2006.03.05 0 0 4782
Látom, senkit nem hatott meg az, hogy Bruce-szal forgatott sorozatot adtak a Discovery-n... Meg vagyok lepődve.
Előzmény: Pif (4763)
seventh son Creative Commons License 2006.03.05 0 0 4781

* November 12, 2006 - Tampere, FINLAND - Icehall
* November 14, 2006 - Helsinki, FINLAND - Hartwall Areena
* November 15, 2006 - Helsinki, FINLAND - Hartwall Areena
* November 17, 2006 - Stockholm, SWEDEN - Globen
* November 18, 2006 - Stockholm, SWEDEN - Globen
* November 20, 2006 - Gothenburg, SWEDEN - Scandinavium
* November 21, 2006 - Oslo, NORWAY - Coca Cola Valhall Arena
* November 23, 2006 - Bergen, NORWAY - Vestlandshallen
November 25, 2006 - Rotterdam, HOLLAND - Ahoy
November 26, 2006 - Antwerpen, BELGIUM - Sportpaleis
* November 28, 2006 - Paris, FRANCE - Palais Omnisports de Paris-Bercy
December 01, 2006 - Madrid, SPAIN - Palacio Vistalegre
December 02, 2006 - Barcelona, SPAIN - Palau St. Jordi
December 04, 2006 - Milan, ITALY - DatchForum
December 05, 2006 - Zurich, SWITZERLAND - Hallenstadion
December 07, 2006 - Prague, CZECK REPUBLIC - Sazka Arena or T-Mobile Arena
December 08, 2006 - Katowice, POLAND - Spodek/Mystic Festival
December 10, 2006 - Munich, GERMANY - Olympiahalle
December 11, 2006 - Mannheim, GERMANY - Mainmarkthalle
December 13, 2006 - Erfurt, GERMANY - Messehalle
December 14, 2006 - Cologne, GERMANY - Cologne Arena
December 16, 2006 - London, ENGLAND - Earls Court
December 17, 2006 - London, ENGLAND - Earls Court
December 19, 2006 - Dublin, IRELAND - The Point
December 21, 2006 - London, ENGLAND - Carling Hammersmith Apollo

Ezt találtam, holnap kiderül igaz-e!

seventh son Creative Commons License 2006.03.05 0 0 4780
Nem Maidennel kapcsolatos de meg kell kérdeznem.A fenének sem találok sehol svéd nyelvtankönyvet.Gondoltam megkérdezem ha már említetted Göteborgot.
Előzmény: nicko (4779)
nicko Creative Commons License 2006.03.05 0 0 4779

nekem az volt a 2. Maiden koncert az 1984-es után :)

én akkor pontosan a szinpaddal szemben voltam..és akkor volt az ossian a legjobb formájában..mondjuk Paksinak az a sok "hangyafasznyizása" nem kellett volna ;)

annyira ebben pengetett, hogy még akkor 1988 őszén Göteborgban is megnéztem őket és rajta volt.

Előzmény: Trooperoby (4778)
Trooperoby Creative Commons License 2006.03.05 0 0 4778

Na ja, abban van!

Az volt életem első koncertje ( nem csak Maiden tekintetben ), MTK-pálya ülőhely ( jajj!:) ), csak elhűlve néztem a sok őrjöngő arcot a pályán:))) Talán igaz sem volt, 280 ft volt a jegy:)))

Állítólag Nicko megengedte az Ossiannak, hogy a dobszerkó mögül nézzék a showt!

Én úgy tudom, a turné további részén is ebben pengetett Adrian! Ezt a kelta dolgot biza nem tudtam, de lehet Adrian igen és ez is egy oka volt, hogy népszerűsítette a Sörívókat:) Ha belegondolok, nem kis marketing értéke volt a dolognak:)

vsiivz Creative Commons License 2006.03.05 0 0 4777
(ossian kelta mondabeli hos, dalnok
kesobb james macpherson ezt a nevet hasznalta fel hoskoltemenyenek szerzojekent, hogy ezzel a hamisitassal hirnevet szerezzen maganak
[az 1700-as evek kozepen jelentette be, hogy 500 eves muveket talalt])
Előzmény: Adamwarlock (4776)
Adamwarlock Creative Commons License 2006.03.05 0 0 4776
Bezony, hogy abban van, egy megyar koncert alkalmával cserélte pólót a tagok, mikor az Ossian volt az előzenekar. Adriannek úgy néz ki nagyon tetszett. Az Ossian című mű amúgy is híresen angol dolog, s erre épül az ossianizmus irányzata.
seabeast Creative Commons License 2006.03.04 0 0 4775
abban van komám,maiden england koncertvideón végig olyanban penget.
Előzmény: Paul Di Anno (4774)
Paul Di Anno Creative Commons License 2006.03.04 0 0 4774

Na szevasztok!

Most jutottam hozzá a Visions Of The Beast-hez és épp az Infinite Dreams klippet figyeltem, amikor valami hihetetlent láttam: mintha Adrian Smithen Ossián póló lenne! Nem esküszöm meg rá, de nagyon úgy tűnt! Nézzétek már meg, légyszi mert ez nem hagy nyugodi!

Köszi

seventh son Creative Commons License 2006.03.03 0 0 4773

hát jó lenne ha szólna a Deep Purple az érdekünkben a Maidennek.elvégre kimentek 10ezren a Purple-re, gondolom ez jo lenne a Maidennek is.

bruce még a perfect strangers-t is énekelte vagy mi.

folyamatosan küldöm a pozitív energiát ahogy azt Csodabogár mondaná a Kelly hőseiben:)

Előzmény: t-m (4772)
t-m Creative Commons License 2006.03.02 0 0 4772

Ha 9 millió a napi bérlet azt azért ki lehet gazdálkodni a 9000Ft körüli jegyárakból?

Persze minden attól függ, hogy mennyit kér a zenekar és stábja.

Ha a Deep Purple 8000-9000Ft körüli jegyárakkal eljött akkor

reménykedjünk benn, hogy a Maiden is el fog!!!!!!!!!

2005-ben csak nyári fesztiválokon léptek fel (nem volt annyi koncert mint egy lemezbemutatón) és ezért talán kicsit többet kértek.

Persze Prágában (T-MOBIL ARÉNA)így is 6000-8000Ft jegyárakkal meg

tudták szervezni "Multimédia" a koncertet. Persze nem látunk bele a

támogatók listájába de köztudott, hogy a Cseheknél a nagy Sörgyárak és

forgalmazók jelentősen támogatják a rock koncerteket.

Reménykedjünk!  

Előzmény: seventh son (4771)
seventh son Creative Commons License 2006.03.02 0 0 4771

engem elégge érdekel:)

állítólag 6.-án jönnek ki a további dátumok ugyhogy ráragadok majd a netre hétfőn s várom a fejleményeket.

amugy meg arra is kiváncsi hogy a nemrég megrendezett Zavadszky emléktorna  9 millába került. (a napi bérlete a papp laci arénának).mennyi lehetett a főnix csarnok?

ezért nem jöttek tavaly  Mo.-ra?azok a piszkos anyagaik?

Paul Di Anno Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4770

Hát én részemről benne vagyok!

Ó, bárcsak jönne idén is kétszer a Maiden!!

Előzmény: deliriousnomad (4769)
deliriousnomad Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4769

Mit vársz, írja be mindenki ötvenszer, hogy bárcsak ide is jönnének?

Előzmény: t-m (4768)
t-m Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4768

Senkit nem érdekel a MAIDEN 2006-07-es turnéja???????????????????????????

Adamwarlock Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4767
Jó volt az a koncert! Mondjuk ha megint jönne pali bá, nem fizetnék ki még 4 rugót!
Előzmény: Paul Di Anno (4766)
Paul Di Anno Creative Commons License 2006.02.28 0 0 4766

Hát a legutóbbi koncert után én már nem vagyok magamra(Paul Di Anno) kiváncsi!

De ez csak egy vélemény!

Adamwarlock Creative Commons License 2006.02.26 0 0 4765
Új Paul di Anno album és videó jelenik meg hamarost, ha valakit érdekel...
t-m Creative Commons License 2006.02.22 0 0 4764

Bejelentették a Skadináv dátumokat!!

Remélem a turné érinteni fogja hazánkat is!!!!!!!!!

Legalábbis remélem a Multimédia Concerts Kft. most

le fogja szervezni nem úgy mint 2005-ben.

Pif Creative Commons License 2006.02.22 0 0 4763

Üdv!

Kár, hogy így meghalt ez a topic, de talán nem véletlen :-(((

Egy kis érdekesség:Repülő heavy metal a Discovery Channel műsorán, most

szombaton.
szódás love Creative Commons License 2006.02.19 0 0 4762
Ja, és a lemez nálam is hibás. A barátnőm Samsung lejátszón a BNW után pixelesedik minden snittnél (tehát gyak. folyamatosan), faterom noname cuccán ugyanezen szám után akadgat a kép és a hang is. Az én noname-em hálég viszi rendesen, csak ha léptetek egy számot a BNW után, az új szám képanyagára 10 másodperccel érkezik a hang... Sajnálatos ez a körülmény, mely ezexerint széria hiba, ha 15 oldalon keresztül taglalják a hivatalos oldalon is, ám azt kell, hogy mondjam, az eszetlen vagdosás sokkal bosszantóbb és abszolút kivédhetetlen, nem tehetek ellene avagy segíthetek rajta egy lejátszócserével, stb...
:(
szódás love Creative Commons License 2006.02.19 0 0 4761
Hi!
Én is bszereztem a DVD-t, és azt kell, hogy mondjam, vizuálisan el lett barmolva... De nagyon! Szól, mint az állat, az tökéletesen rendben, de a képanyag...
Míg régebben egy koncertet rögzítettek mondjuk 4-5 kamerával, ma 24-gyel történik ugyanez, s aki vágta (Harris), úgy gondolta, hogyha már ennyi kamera és nézőpont van/lehetséges, akkor ő mindent minden szögből láttat is, még ha a fene fenét eszik, akkor is.
Így pl. egy gitárszóló alatt pillanatok tört részén belül váltogatva, szabdalva (szecskázva) a képet megszemlélhetjük az előadót alulról, fölülről, jobbról, balról, rézsút és belülről, de ha nem elég, fokozandó az élményt néha benyesünk egy-egy dobos snittet, dickinsont, közönséget, aztán vissza: alulról, fölülről, jobbról, balról, rézsút és belülről... Igazi eszetlenség, a nagyot markol, keveset fog tipikus esete az egész. Nem mozgalmassá és dinamikussá teszi ez a stroboszkóp-szerű vágás a történetet, hanem értékcsökkentté... Mintha egy techno, vagy rave vagy goa party-n lennék, kiesik a szemem, kerülget az epilepszia...
Mindent látok mindenhonnan, s közben mégsem látok semmit, mert mire az egyik képkocka eljutna a tudatomig, már másik 3 ostromolja a retinámat egyéb perspektívákból.
A Maiden England videó az uccsó korrekt anyag róluk. A donningtoni történeten már látszik Harris keze nyoma. Rió még emészthető, de itt elszabadult a POKOL, jeeee :(
Remélem, a hivatalos oldalukon található fórumokon keresztül ezt tömegesen szóvá is teszik, s legközelebb, ha lesz legközelebb egyáltalán, nem szívatják ily durván a rajongóikat...
A koncertanyagot nem 2-féle hangkiosztás szerint kellett volna 2 külön lemezre égetni, hanem 2-féle vágás szerint. Egyik lenne ez, a Harris-féle, a másik pedig egy szakember, egy hozzáértő arc verziója...
Mindegy, csak hozzászokom valamelyest, most is itt döng ezerrel, de nem lesz könnyű, még akkor sem, ha a Maiden koncertfilmje ilyen körülmények és kihívások közepette is üt!!! :)
Trooperoby Creative Commons License 2006.02.18 0 0 4760

Mostmár jónéhányszor megnéztem a DVD-t, ezegyszer valóban el kell ismernem, hogy Steve brother egy kicsit tényleg sokat zongorázott a gombokon... az első negyed óra gyakorlatilag közel áll az élvezhetetlenhez, természetesen kizárólag vágás-ügyben!

A Wildest Dreams alatt nehezen tűrtőztetem magam még most is:))

Mintha a koncertkezdés okozta adrenalin löketet a vágással akarta volna érzékeltetni, pedig nekem épphogy egy totál adta volna vissza legjobban!

Sajnos már a Rio-n is számomra túl kevés volt a totál kép, hát itt sajna még kevesebb, pedig a színpad állat!!! Jómagam a gitárszólókat is szívesen nézném, de itt azok alatt is állandóan vágáshegyek vannak.

Ez látványilag tényleg egy komorabb, sötétebb - a Dance of Death címhez illő - koncert, de brutálisan jó! A Dance-Paschen-No more trio azt hiszem fenomenális, képileg hangilag minden szempontból! Nem győzök betelni főleg ezekkel!!!!!

De az egész DVD marha jó, a Journeyman-nek IS állati hangulata van!

De hogy Nicko jobb lábát mikor élvezhetem már munka közben?...:)

Én nem érzem úgy, hogy a közönséget feleslegesen sokat mutogatnák, főleg az első sorokat látni és az arcokról leolvasható feelinget..:)

So, ha a vágás nem lenne így elcseszve, még a Rio-ra is veszélyes lenne az a cucc, de így is maradandó élmény!!

Zetke Creative Commons License 2006.02.17 0 0 4759

Sziasztok!

Most jutottam hozzá egy dvd-hez amin a 2005-ös Göteborgi koncert van. Nem gyári :) A harmadik szám után Dickinson bejelentette, hogy ma csak az első négy lemezről játszanak. ÁÁÁ!! Valahogy ez hiányzott :)))

Azért ezt nem sok banda engedhetné vagy engedné meg magának, hogy csak huszonéves számokat játszanak úgy hogy utánna is jelentek meg (nem is akármilyen) lemezeik.

Már csak Paul Di'Anno  hiányzott mint meghívott vendég :)

De hát ő nem volt :(

Sajna!

üdv.

GodAss Creative Commons License 2006.02.17 0 0 4758
Wow, legalabb lesz mit csinalnom osszel ha kirugtak az egyetemrol.
Előzmény: Adamwarlock (4757)
Adamwarlock Creative Commons License 2006.02.17 0 0 4757

A turné novemberben kezdődik:

12/11/2006 (Sun) - Tampere, FIN @ Icehall
14/11/2006 (Tue) - Helsinki, FIN @ Hartwall Areena
15/11/2006 (Wed) - Helsinki, FIN @ Hartwall Areena
28/11/2006 (Tue) - Paris, FRA @ Palais Omnisports de Paris-Bercy

seventh son Creative Commons License 2006.02.14 0 0 4756

hát én már pedig örömmel néztem marketing fogás ide vagy oda.

a koncert is jó de tényleg kicsit sokat vágott Steve papa.számomra azonban sokkal érdekesebb a documentary disc, különösen amikor azt számolom hogy Steve hányszor mondja egy mondatban azt hogy" You Know".

a "fan"-ekkel készített riportok nem nagyon jöttek be, nem tetszettek ( nem akarok senkit se megbántani) az ész nélküli 16 évesek divatmetalja nem tudom miert kellett ezt ugy erőltetni, kérdeztek volna meg több, érettebb gondolkodású igazi Maiden fanatikust az nekem sokkal szinpatikusabb lett volna.

nomad von Fblodilovich Creative Commons License 2006.02.07 0 0 4755
A TNOTB tényleg vicces volt :) A Futureal pedig valóban igen jól sikerült.

És az Iron Maidens is kimerészkedhetne egyszer az USA-n kívülre...
Előzmény: RedRiot (4751)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!