Keresés

Részletes keresés

KLiNg0n Creative Commons License 2001.10.11 0 0 513
igen, igen, de a VPS az mi? mert az en videom csak azt tudja. az viszont biztos, hogy arra valo, hogy elinditsa es leallitsa a felvetelt. mert ha be van kapcsolva, akarmit irok be indulasi idopontnak, nem kapcsol be a video.

valaki tudja esetleg? es hogy adnak-e ilyen jelet a dunatvnel?

kling

Előzmény: mtoma73 (510)
Tróger Creative Commons License 2001.10.11 0 0 512
mtoma73:

Szerintem a VirtualDub, vagy a FlaskMpeg megoldás lenne a problémára (Mpeg2DivX).

Előzmény: mtoma73 (503)
moxika Creative Commons License 2001.10.11 0 0 511
Mable: - Nekem is azt mondta az orvos, hogy sok vasat kell ennem.
Henry: - Nyalogassa a piszkavasat Mable!
mtoma73 Creative Commons License 2001.10.10 0 0 510
A showview szerintem baromsag, a reklamot nem szedi ki es ha csuszik a musor akkor nem jo. En ugy tudom, legalabbis ahol lattam, csak annyit segit, hogy nem kezzel kell beallitani a felvetel idejet, hanem magatol kitolti. Ennyi... Hat en kezzel beallitom hagyok ra fel orat a vegen, az elejen 10 percet es akkor altalaban tuti megvan. Bar talan a Duna tv nem csuszik, mint ket "kereskedelmi".
larzen Creative Commons License 2001.10.10 0 0 509
Ja, nekem is marad a reklám előtte. De az még a jobb eset. :-(
Előzmény: KLiNg0n (508)
KLiNg0n Creative Commons License 2001.10.10 0 0 508
ez az az ize, amire elindul a video? es mi a VPS? az en videom nem tud ilyet. kurvaelet.

kling

Előzmény: korfolyoso (507)
korfolyoso Creative Commons License 2001.10.10 0 0 507
Segíts magadon...

Sikerült még elcsípnem egy RTVRészletest, a 14-i adás kódja: 72288

korfolyoso Creative Commons License 2001.10.10 0 0 506
HELP, HELP!

Az a gondom, hogy a köv két vasárnapon nem tudok otthon lenni, de rögzíteni szeretném az epizódokat. Csak későn jutott eszembe, hogy show.view kód kellene. De azt csak az RTV részletes közli, ami viszont ezen a héten már elfogyott ,ráadásul az éppen kéthetes volt, tehát holnap nem fog új lap megjelenni :-(((
Nem tudná valaki megadni ezt a kódot. Még elrohanok 1-2 újságoshoz, de nemt'om mekkora szerencsém lesz.
Persze más magazinok mindent megírnak a "sztáro" magánéletéről, de normális használható infójuk nincsen.

Még átnézek a DTV-re, bár nem nagyon reménykedek.

HELP PLEASE

tea

Tantus Creative Commons License 2001.10.10 0 0 505
Lehet, hogy írta már valaki, (nem volt energiám végigolvasni mind az ötszázvalahány hozzászólást), de nekem a kedvencem az a költői est, ahol a kisinas tartotta a vállán a szengafont(leírhatatlan arckifejezéssel) és a költő szavalta "Veszett lelkek, veszett lelkek vándorolnak, vándorolnak..."
mtoma73 Creative Commons License 2001.10.10 0 0 504
Igy digiatlizalasban erdekelne meg a Hallo, hallo is es a Nagyon kulonleges ugyosztaly is.
Persze meg mas is szoba johet, mert annyi ilyen jo sorozat volt regen, de mara sajnos a vad angyal es tarsai a nyerok a tvk szamara.
A Tom, Dick es Harriet-re mar nem is emlekeztem, csak akkor jutott valami az eszembe amikor itt olvastam rola. Remelem a Duna Tv-tol es a M1,M2-tol is olvassak ezt a topicot, hogy milyen sorozatokat kellene ujbol bemutatni. Azert ezeket irtam, mert itt nem szoktak reklammal megszakitani a filmeket. A multkor is valamelyik kereskedelmin ment a MOnty Python: Az elet ertelme, hat a veget sikerult a tahoknak levagni,mert reklamozni kellett a kovetkezo musort, a reklamok is persze ugy voltak, hogy nehezebb legyen kivagni a filmbol.

Elo a regi angol sorozatokkal!!!!!!!Tamadaaas!!!

mtoma73 Creative Commons License 2001.10.10 0 0 503
Nekem a kovetkezok lennenek felvetel szempontjabol
pozitivum:
P3 500Mhz proci, 20GB 7200rpm winchester, Matrox
MarvelG450 videokartya 450 Mb memoria.
negativum:
A Duna tv nem a legjobb van benne fuggolegesen valami zavaro dolog.
Otthon a szuleim felveszik hifi videoval(remelem,majd megerdeklodom), viszont nalam csak egy ketfejes video van, ami jobb mint a semmi. Viszont 4 hetente talakozom csak veluk, ami igy megint lassitja a konvertalast.
Ez a Matrox tomoritve Mpeg2-ben digitalizal, viszont nekem nincs mpeg2 editorom, mpeg2-bol divx-be konvertalo programom. Ha pedig nem mpeg2-be digitalizalom hanem avi-ba, akkor az adatatvitel 7,9 MB/sec 352x288-as felbontasnal ami nem kicsi.
Ennyi.

Traider Creative Commons License 2001.10.10 0 0 502
Sztem több volt az, 3 v.4 :)
Viszont Mabel most még nem igazán volt formában - a többiekkel ellentétben. Valszeg csak később fedezték fel a karakterében rejlő kiaknázható lehetőségeket :)
Előzmény: La Méduse (497)
Tróger Creative Commons License 2001.10.09 0 0 501
...public domain...

(elnézést a "nyelvbotlásért" :-))

Előzmény: Tróger (500)
Tróger Creative Commons License 2001.10.09 0 0 500
zakk wylde:

A végén valahogy publis domain -é kellene tenni azokat a CD-ket, nem? :-)
Legalábbis én szívesen látnám ilyen formában is a sorozatot...

Üdv

Előzmény: Törölt nick (482)
LeifEriksson Creative Commons License 2001.10.09 0 0 499
-Ivy, ne felejtsd el bezárni az ajtódat.

-Ivy, lefekvés után zárd be jól az ajtódat.

-Ivy, nincs zár az ajtódon.......

:-)))))))))))))))

korfolyoso Creative Commons License 2001.10.09 0 0 498
Nem is tudom, mikor ettem utoljára... :-))
La Méduse Creative Commons License 2001.10.09 0 0 497
Humm..... asszem, kétszer :o))))

Vagy?

Előzmény: Traider (496)
Traider Creative Commons License 2001.10.09 0 0 496
És hányszor hangzott el a
"Ne szólj szám-nem fáj fejem" ?
:)
Előzmény: La Méduse (492)
Foti Creative Commons License 2001.10.09 0 0 495
freeweb.hu-ra talán felfér :-)
Ha kell vállalom a felnyomását, csak kellene a master.
Előzmény: Törölt nick (491)
kivi Creative Commons License 2001.10.09 0 0 494
Fenomenális volt! Remélem marad a vasárnap délutáni időpont végig.
gusson Creative Commons License 2001.10.09 0 0 493
Affene, elről lemaradtam! :-(
Így jár, aki figyelmetlenül olvassa el a műsorújságot...
La Méduse Creative Commons License 2001.10.08 0 0 492
Remélem, nem írta még senki előttem...

Szóval, a tegnapi rész végeredménye:

TASLIK HENRY-N

5 elcsattant tasli a fején
1 elcsattant tasli a kezére ("ne nyúlj hozzá")
1 elcsattant a mellén
2 beígért:
egyet a Stokes ígért, mivel biztos a Henry volt az, aki szanaszét hagyta a labdákat...
egyet pedig Lord Meldrum nevében kell kiosztania Stokes-nak, ugyancsak az előbbi okból.

:o)

Törölt nick Creative Commons License 2001.10.08 0 0 491
... a DivX-es verziót szintén közkincsé bocsátanám, annyi a változás, hogy csak két rész fér fel egy korongra azaz 13 db lemezre van szükség ...
LeifEriksson Creative Commons License 2001.10.08 0 0 490
Ööö...Lady Agatha, parancsol még egy kis..pppingponglabdát?

:-)))))))))

Én veszem VHS-re újra valamennyi részt (eddig is megvolt 1-2 kivételével, csak már gyengülő minőségben), szóval ha valaki át akarná venni, akkor szívesem kölcsönadom.

üdv, Leif

backspace Creative Commons License 2001.10.08 0 0 489
Haaat van Isten, vagy valaki aki beleolvasott a topicba a Duna teve musorszerkesztesetol. Nagyon el voltam szomorodva, amikor nem birtam sehogyse lejatszani a Ti altalatok keszitett demo fileokat, azt hittem sose fogom tobbe latni kedvenceimet. Es akkor a feher porcelanbuszon ucsorogve muvelodtem, es megpillantottam a radijomusorban, hogy DUNA TV 17:00 Csongetett Mylord. ILYEN NINCS, DE MEGIS VAN!
Koszonom tisztelt Duna TV!!
boccs az uvoltozesert
bs
BlueBird Creative Commons License 2001.10.08 0 0 488
Én viszont még eddig egyszer sem láttam, mindig úgy sikerült csak bekapcsolódnom a sorozatban, hogy már az 5. v. 6. résznél tartottak. Most viszont végre, a figyelmeztetésnek hála, láttam az első részt! Ivy, mint indiánlány, haláli volt, de nagyon jó volt Teddy is, a szolgálólány hajhász : )
Előzmény: Strasszer (487)
Strasszer Creative Commons License 2001.10.08 0 0 487
Sziasztok!
Nagyon vártam már, hogy újra megnézhessem a sorozat első részét, mert azt csak egyszer láttam. Erre feledékenységem okán sajna nem láttam.
Kaphatnék majd zakk wylde kiváló felvételeiből? :)
bracs Creative Commons License 2001.10.08 0 0 486
Nagy kedvencem ez a sorozat, rögzítettem is kb 15 részt régebben, gondoltam most jöhet az egész,de sajnos lemaradtam az első részről, ami amúgy sem volt meg (házrendezésfelújításbeköltözés miatt) és a jövő hetire sem lesz semmi esélyem! Tisztelt valaki (zakk wylde vagy mások) nem volna lehetséges cd vagy vhs kazetta másolás az első 3 résszel? Utána remélem egyenesben leszek :-)

üdv: bracs

Mike76 Creative Commons License 2001.10.07 0 0 485
Óriási köszönet a DunaTV-nek!!! Még egyetemista koromban ez volt a kedvenc sorozatom, vizsgaidöszakban ez volt a kikapcsolódás ideje, ilyenkor a napot mindig Csengetet, Mylord elöttre és utánra osztottam :))
Foti Creative Commons License 2001.10.07 0 0 484
Fél rész nekem is megvan.

:-)

Előbb kellett volna tv újságot nézni.
:-(

Előzmény: Törölt nick (482)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!