Nálam az működik. Lehet, hogy tiltást kapok, (Összeül kupakolni a LÖTYE.) de én tegnap harmadszor tápoztam összesen. Hideg kútvizet kapnak, meg forróságot, és napsütést. Azért bevallom, most készülök leszedegetni az elsárgult leveleket. De ahogy olvastam, mindenkinél előfordul.
Ja, és el ne felejtsem, igazán akkor is kifakul a szín, ha tartósan árnyékban van. Valaki egyszer feltette a kérdést: Miért is szeretjük a leandereket??? Na biztos nem azért, mert annyira egyszerű velük az élet! Az addig jó, hogy szinte elpusztíthatatlanok, de ahhoz hogy szépek legyenek a lelkünk is kell nekik! Sőt, az sem mindig elég:-(
Ez azért nem semmi! Ilyesmik nálam nem szoktak előfordulni szerencsére, kis fakulás az van, de ennyi...!
De hogy is van ez kéremszépen???? Lenn délen a nagy forróságban a leanderek színe tombol, itt nálunk meg a néhai forróságban kifakul??? Ezek szerint a mediterrán országokban csak fehér leandereknek kellene lenni, ezzel szemben.... Hát ez a téma is megér egy kupaktanácsot (tényleg, honnan eredhet ez a szó: kupaktanács?)!!!