Mentségemre szóljon hogy a képek egy helyre voltak letöltve a sajátokkal együtt és fogalmam sincs róla hogy melyik kép kié. Rólad például soha nem hallottam még.
Már bánom az egészet.........
Most vetődtem erre és láttam a Hellasz.hu-n a beszámolódat.
Nem szükséges elnézést kérned, viszont igenis illene minden kép mellé odaírnod, hogy kinek a képét is használtad fel... Látom, az én oldalamról is jópár képet átvettél, ami nem tilos, viszont kérlek írd melléjük, hogy "Emszi képe".
Szerintem legközelebb az ilyen akciók _előtt_ kérdezd meg a képek tulajdonosait, hogy beleegyeznek-e a dologba...
Amúgy nincs harag, csak egy kicsit rosszul esett a dolog.
Köszönöm szépen mindkettőtöknek az információkat! Egyszer majd szeretném magam kipróbálni, hogy milyen "gyrost" sütök én. :) Csak sanjnos még nem tudom mikor lesz rá időm. De akkor majd megírom, hogy ehető lett-e ? :) Köszönöm még egyszer!
Igazi gyros-recept? Szerintem ilyen nemnagyon van. Ha megpácolod a felkockázott disznóhúst hagymalében, olivaolajban, oreganoban, fokhagymában, egy kevés rómaiköményben, legalább 2-3 óráig, és ezeket egy pálcikára tűzöd, majd megsütöd parázs fölött, akkor az a szuflaki. A gyros ugyanez, csak forgó nyárson kell csinálni, vagyis az az utcai, gyorséttermi változata a szuflakinak. Nem érdems vesződni vele.
Persze kell hozzá pita, saláta és tzatziki, aminek a leírását megtalálod a Görög konyha c. topikban.
Eh, a beszámolóm Thassosról... Készültem egy honlappal, de félbemaradt, no nem azért, mert nincs mit mesélnem, hanem üzleti és magánéleti dolgok miatt már szinte semmire nincs idöm :(
Azért ha honlapot nemis, de egy hosszú irásos beszámolót irok, ha másnem, Neked :)
Lenne egy kérésem felétek, amit az előbb elfelejtettem! Van valakinek igazi gyros receptje? Nagyon szeretnék itthon készíteni! Aki ebben tud segíteni, az legyen szíves írjon nekem! Előre is köszönöm!
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!! :)Nekem kb. két hónapja az volt a problémám, hogy nem tudtam elérni az oldalt. Másnak is volt ilyen gondja? Na mindegy, a lényeg, hogy most már újra tudom látogatni az egyik kedvenc oldalam! :)
Ja, majd el felejtem:
Lányom barátnőjét időközben meglátogatta Sartiban megismert "barátja". Magam voltam ferihegyen érte.
Sajna de ugy néz ki nem lesz görög lagzi belőle.
Azért jó volt ujra látni "Trifont"
Innét üdvözlöm !
Hoppá ! Előkerültél !
Na akkor most harmadszor üzenem hogy várom a beszámolódat Thassosról !
Amugy minden fórumosnak Boldog Karácsonyt !
"Felfedező" ! Hamarosan jelentkezek privát.
Már tiszta a gépem.
Istvan
Énis hasonlókat kivánok nektek :)
Már aszittem Sartis beirás lesz, pl valaki lecsekkolta milyen karácsonykor Sarti...
Már csak a hangulat kedvéért megérné :)
Megyünk??
Csak szeretnék elnézést kérni azoktól, itt most nem tudnám a neveket hirtelen felsorolni, - képeket tettek fel különböző helyekre Sartiról és én "illetéktelen" módon néhányat kölcsön vettem egy beszámolóhoz. Utólagos elnézést, remélem nem haragszik meg érte senki. A beszámoló ma került fel a hellas.hu-ra. Azoknak ajánlom, akik még nem voltak Sartin, de esetleg készülnek oda menni.
Szóval bocs a képek egy részének "kölcsönvételéért" !
Köszönettel: István.
Egy társunknak üzenem, hogy továbbra is várom kitartóan a beigért Thassos-i beszámolóját. !!!
Nem piszkosabb mint Magyarország hidd el.
Jól fogjátok érezni magatokat.
Van kempingezési lehetőség , a Sarti Beach-től nem messze.
Lakoautók voltak főként.
Nézdd meg a honlapom ahol jópár idei kép is fennt van.
Sziasztok! Mi is szeretnénk menni majd a nyáron Sartiba, bár ez kissé csökkentett a lelkesedésemen, hogy olvastam ,hogy már nem csendes kis halászfalu, meg piszkos is kissé. Nem tudja valaki, hogy kempingezési lehetőség van e ott, és ha van, milyen??? Segítsetek légyszi!!!
Ezt nem értem. Lehet hogy megsértődtél ?
A Thassos topicban igértél egy beszámolót. Várom mert ugy el tüntél, mint a kámfor.
Valamit félreértettél, vagy értettem ?
Én is úgy vagyok azzal, hogyha eljutok majd egyszer valahova nyaralni, akkor igyekszem majd magam minél jobban érezni! Mert ez is nagyon fontos a hely mellett. Hiszen lehetek én a Frei által bemutatott Tahitin is, ha semmi kedvem sincs, és nem is akarom magam jól érezni. És én úgy vágok Sartinak, hogy bár nem egy Tahiti, de én biztos, hogy jól fogom ott magam érezni, mert jól akarom!
Egyébként vannak fényképeim az én kedves Barátom által, és amikor néztem Tahitit a Freiben, akkor volt egy pár kép, ami hasonlított. :)
De, hogy őszinte legyek, én annyira imádom Sartit, már így, hogy még nem is voltam, hogy nekem felér egy Tahitivel. :)
Tudod vannak emberek akik csak a negativ dolgokat
látják. Olyan is van akik kimondottan keresik.
Én is láttam negativumokat Sartin, mint ahogy Horvátországban is, sőt Olaszországban is.
Még jobbat mondok, Magyarországon is láttam.....
Szóval nem ez a lényeg.
Én ugy vagyok vele, ha sikerül elmenni nyaralni valahová, akkor igyekszem magam jól érezni.
Megjegyeztem korábban itt a fórumban a "narancspart" elhanyagolt és szemetes környékét.
Csak azért tettem ezt mert sajnálnám ha ez igy maradna.Kár lenne érte. Tegnap láttam a Frei müsorban Tahitit. Hát itt ott amott a "narancspartra" hasonlitottak a felvételek.
Szóval nekem csak egyszerüen nagyon tetszett Sarti és környéke és szeretném ha nem rontanák el.
Azt is emlitettem korábban, hogy amikor ott voltunk láttam néhány "honfitársamat" piálni és vergődni és persze üvegeket dobálni a tengerbe.
Ezzel azt hiszem el is mondtam mindent.
Sarti és környéke ettől még igenis szép és mi nagyon jól éreztük magunkat. Sajnos jövőre nem igen megyünk sem oda, sem máshová.
Persze most már uj helyekre is vágyom és ez igy természetes.
Innen üzenem Impho-nak hogy azóta is várjuk a Thassosi beszámolóját !!!
Én is már nagyon régóta álmodozom Sartiról! Szinte minden vágyam, hogy egyszer kijussak oda! Tudom, hogy ezzel sokan nem értenek egyet, illetve azt gondolják magukban, hogy csalódni fogok, de én akkor is hiszek abban, hogy tetszeni fog! Mert azért még vannak "ismerőseim", akik szerint nagyon-nagyon jó hely!
Álmodozunk Sartiról és sajnálkozunk hogy nem ott vagyunk.
Én már azon töröm a fejem hogy jövőre miből megyek nyaralni.
Sajnos nem találok forrást. ..?
Lehet hogy politikusnak kéne mennem ?
Sarti már csak egy álom.
De szép.!
Szia! Köszi a dicséretet :-) A képek nincsenek megválogatva, vagyis annyiban mégis, hogy digitális géppel készültek és ugye ami nem jól sikerült, rögtön törlésre került - így azért könnyebb jó képeket csinálni, mint hagyományos géppel (amivel csak itthon, előhívás után derül ki, milyen is lett a termés...).
Tényleg nem volt nagy zsúfoltság, de mi június legelején voltunk, ami még előszezonnak számít. A Narancspart is teljesen tiszta volt (több későbbi hozzászóló el volt borzadva a szemetessége miatt).
Viszont én elfogult vagyok Sarti-ügyben (ha visszaolvasod a hozzászólásaimat, megtudod, miért) :-) Több szigeten is jártam már Görögországban (azok is nagyon tetszettek), de Sarti nagy kedvenc maradt.
Megneztem a kepeidet, nagyon jok, tetszik ez a falu. Kaptam kepeket egy masik sractol is e-mail-en de nem tudom a muvesznevet itt a forumon. Koszi mindenkepp. En egy par evig nem megyek meg Europaba, csak azert voltam kivancsi Sartira mert nemelyik topikban kicsit cikiztek a magyarokat akik oda jarnak.
Ahogy latom nem tul zsufolt, ami nekem tetszik, vagy csak a kepek vannak megvalogatva?