Keresés

Részletes keresés

No.9 Creative Commons License 2006.01.12 0 0 89
Na ezért nem szeretnénk hogy változás történjen névadó szponzor tekintetében! :)

Egyébként ez egy érdekes kérdés. Valóban ez a rigmus "megy" legjobban. Ebbe szinte mindenki bekapcsolódik. Hogy miért pont ebbe, azt nem tudni.
De vannak mások is, csak nyilván ha azt nem 2000-en nyomják, hanem csak 500-an, akkor nem úgy hallatszik tévén keresztül.
Csak másik probléma, hogy egy szektorban elkezdik a "Sze-ged ... Sze-ged ... "-et vagy a "mindent bele, mindent bele" akkor abból két szektorral odébb már könnyen pick-sze-ged ...-et értenek. :))
Előzmény: TamZoli1 (87)
Vagdalthús Creative Commons License 2006.01.12 0 0 88

Mondjuk ez igaz.... nektek vannak nótáitok?

Már én is piszkáltam a váci népeket, hogy ölég szegényes a repertoár, ugyanazok a rigmusok, hajrá Vác, Dunakanyar gyerünk, hajrá Váci lányok, stb., szerkesztettem egy átiratot nemrég KOncz Zsuzsa Ha én zászló volnékjára, de az elég depressziós lett :-))

Előzmény: TamZoli1 (87)
TamZoli1 Creative Commons License 2006.01.12 0 0 87
Nekem meg pont az a bajom, hogy más nem is tudnál kiabálni csak ezt az egy strófát ... :(((
Mást még nem hallottam a szegediektől csak azt, hogy " pickszeged " .
Előzmény: Vagdalthús (86)
Vagdalthús Creative Commons License 2006.01.12 0 0 86

Mindenesetre tévén keresztül elég jól átgyön a hangulat, magam is ilyenkor veletek együtt szoktam kajabálni a képernyő és a sörösdoboz előtt, hogy PickSzegedPickSzegedPickSzegedPickSzeged, csak az nem hallatszik el odáig :-)))

Előzmény: No.9 (85)
No.9 Creative Commons License 2006.01.12 0 0 85
Az alacsony nézőszámért elsősorban a bajnokság színvonala a felelős. Sajnos nálunk (is) csak a rangadókra ( MKB, Dferr) és a Bl. meccsekre telik meg teljesen a csarnok. Simán megéri bérletet venni csak erre a 8 meccsre.
Ha lenne még 2-3 csapat, akikkel izgalmas mérkőzéseket játszanánk, akkor biztos több néző lenne. De mondjuk a Hargita elleni meccs érthető módon nem hoz lázba nagy tömegeket. Szurkolni meg az ilyen meccseken... miért? Még tízet, még tízet!
Lenne itt közönség, ha némi izgalom is volna. Néhány éve, mikor a focicsapat az NB1-ben szerepelt, rendre 15.000-en voltak a mérkőzéseken.
TamZoli1 Creative Commons License 2006.01.12 0 0 84
Az nem számít neki ! :)))
Had szokja ... :DD
Előzmény: Szabotibor78 (83)
Szabotibor78 Creative Commons License 2006.01.12 0 0 83
Nem bántam meg. De lehet, hogy szegény Szató igen. Főleg ha az ő oldalán védekezem... :)
Előzmény: TamZoli1 (80)
Vagdalthús Creative Commons License 2006.01.12 0 0 82
Nem kell bemutatnod, Peppoval már értekeztünk többször a komlói meccshangulatról. Tavasszal valamikor (ápr. vége-május eleje) majd túrázok a Mecsekben, gondolkodom is egy komlói kiruccanáson. Továbbá már belőttem a pénteki Csömör-Komlót, miszerint kötelező a megjelenésem, igaz, még odébb van csöppet.
Előzmény: TamZoli1 (81)
TamZoli1 Creative Commons License 2006.01.12 0 0 81

Ha nem hiszel Pepponak akkor gyere el egy hazai meccsünkre és megtapasztalhatod, hogy milyen is egy igazi szurkolás ! :)
Akkor rájönnél, hogy mennyivel jobb ilyen hangulatban meccset nézni ( nahh meg persze szurkolni ) és nem pedig szinte tök csöndben ülve .

Előzmény: Vagdalthús (77)
TamZoli1 Creative Commons License 2006.01.12 0 0 80
Látod milyen jó, hogy sikerült erre rábeszélni téged ? :))
Előzmény: Szabotibor78 (72)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.12 0 0 79
Nálunk rengeteget számít a kézilabda (ez mindig is így volt), így a másodosztályban is legalább 600 néző előtt játszottunk. Most az nb1-ben 1000-1100 néző közötti az átlagnézőszám, de a szurkolás -talán mondhatom ezt- rendben van minden meccsen, annyira, hogy ezen a téren magasan verünk bárkit a férfimezőnyben.
Előzmény: Vagdalthús (77)
mondial Creative Commons License 2006.01.12 0 0 78
a fradin mostanában rendre telt ház van, tök8 ki az ellenfél, igaz alapfeltétel, h legyen hétvége. legalább itt nőnek a szurkerek tavaly vagy azelőtt rendre fél ház volt egy Vác ellen pl
Előzmény: Szabotibor78 (76)
Vagdalthús Creative Commons License 2006.01.12 0 0 77
S mi a helyzet Komlón?
Előzmény: Peppo vagyok (73)
Szabotibor78 Creative Commons License 2006.01.12 0 0 76
Azért ez a női meccsekre is igaz. Tegnap a Dferr-Halas meccsen kb. 600 néző volt, a Fradinál se sokkal több van mondjuk egy Bcsaba ellen, stb. Talán csak Győrben és Debrecenben jön össze több, mint 1000 néző egy "kiscsapat" ellen.
Előzmény: Peppo vagyok (73)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.12 0 0 75
Mondjuk az meg szerencse, hogy nincs itt 30 csaj, akik állandóan Nagylacis és Nikolás képeket, linkeket nyomnak be. :DDD
Előzmény: mondial (71)
Szabotibor78 Creative Commons License 2006.01.12 0 0 74
Azért ez fordítva inkább jellemző. Azt hiszem nem véletlenül volt pl. a Pécs-Cornexi meccsen 6 komlói szurkoló, akik egyébként nem igazán járnak női meccsekre. :)
Előzmény: mondial (71)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.12 0 0 73
A nagycsapatoknál??? Ott csak a rangadókon van sok néző, egyébként kb. 1000 ember (de nemegyszer annyi sincs), szurkolás semmi.
Nyíregyházán is 2-300 ember van az utóbbi időben, pedig ott sokkal többen is kijártak.
Arról is mesélhetnék, hogy a többi helyen mekkora szurkolás van... Igaz, hogy Tbányán legalább vannak nézők.
Előzmény: Vagdalthús (69)
Szabotibor78 Creative Commons License 2006.01.12 0 0 72
félig off: Nyílván azért is. Nekem a dolog '95-ös női vb-el kezdődőtt, és évekig csak női meccset néztem, néha a nagyobb ffi rangadókat a tv-ben, úgy hogy a szülővárosban elég jó ffi csapat van, női meg megyei. Jellemző, hogy azokkal akikkel ma együt játszom a szurkolói csapatban, először a pécsi Lauberben találkoztam a PEAC-Győr meccsen. (Kivéve két embert akit korábban ismertem. ) Ha akkor nem mondják, hogy mennyek otthon is meccsre, akkor ma is csak női meccseket látnék élőben, és a férfi válogatottat és klubokat max tv-ben. Elismerem, hogy anno még a ffi nb1-b-ben egy közepes meccsen jobb technkiai szinvonal volt, mint egy átlag női rangadón. És a női lassabb is. De etől függetlenül én női meccseken "szocializálódtam" és ma is ahhoz a részéhez kötödők jobban, bár azóta (2004 ősz) talán 5 ffi bajnokin nem voltam élőben ott a Komlóval.
Előzmény: kezil (68)
mondial Creative Commons License 2006.01.12 0 0 71

mér, szted férfi kézire nem járnak olyan lányok, akik csak azér járnak ki, h ki mennyire jól néz ki? én egyszer egy lánybandában utaztam haza szegedről és nem volt más téma, minthogy a Nagy Laci milyen izmos, meg jóképű, meg aranyos, brrrrrrrrr:)

férfi kézi témában vannak egyéb fórumok, ahol egy szó sem esik a női kéziről.

Előzmény: Peppo vagyok (63)
Vagdalthús Creative Commons License 2006.01.12 0 0 70

Például elég beszédes, hogy a két hazai kirakatcsapat, a Szeged és a Veszprém topicja éppen csak csordogál, a Dunaferré szintén nem vágtat, tán még a nyíregyházi megyeget inkább.

Vagdalthús Creative Commons License 2006.01.12 0 0 69

A csarnokok látogatottságára gondolok elsősorban, márpedig nem csak a Pick és a Veszprém meccsein van komoly közönség, erről Peppo azt hiszem, tudna mesélni.

Jó, nem nálunk (Vác), mert itt a férfi kézi eléggé másodhegedűs, hiszen a Váci KSE a másodosztályban áll kiesésre, de ott van Komló, Debrecen, Nyíregyháza, Győr, Tatabánya, stb.

Előzmény: MahatmaC (62)
kezil Creative Commons License 2006.01.12 0 0 68

"De miután sok embert csak az édekel, hogy ki mennyire jól néz ki,"

Szerintem azért az eredményességnek IS köszönhető hogy a női kézilabda népszerűbb.

Csbalázs Creative Commons License 2006.01.12 0 0 67

elnök úr ritkán ír ide

Úr??? Jah a csirkés fiú???:-)))

szenyo12 Creative Commons License 2006.01.12 0 0 66
én csak olvasok. a DK-t is. és nem szoktam hozzászólni.... De én inkább csak a férfi kézilabdát szeretem...
Kcsita Creative Commons License 2006.01.12 0 0 65
A másik kézi topikban pont erről irtam, hogy miért van azt, hogy senkit sem érdekel a férfi kézi. Mindesetre érdekes a reakció és egyben gondokoztató is.
Előzmény: Vagdalthús (61)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.12 0 0 64
Együttes.
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.12 0 0 63
"a beírók többsége főleg a női kézilabdát szereti, és vannak olyanaok, akikcsak azt."

Igen, ezt tudom, de ez azért érdekes, mert vitathatatlan, hogy a férfi kézilabda jóval látványosabb, mint a női. De miután sok embert csak az édekel, hogy ki mennyire jól néz ki, ezért a csajok meccseit megnézik, de őket nem izgatja a sportág.

Furcsa, hogy a férfi csapatok szurkolóitól alig jön hsz a DK-ba. Van egy (!) veszprémi -az elnök úr ritkán ír ide-, egy (!) szegedi, Dunaújvárosból senki, Tbányáról senki, Tromostól egy ember ír ide. Pedig az első két csapat nk-i szinten is magasan jegyzett együttesek.

Az ezer hsz-t szerintem sem fogjuk elérni.
Előzmény: Szabotibor78 (59)
MahatmaC Creative Commons License 2006.01.12 0 0 62
Vagy még sincs így!
Előzmény: Vagdalthús (61)
Vagdalthús Creative Commons License 2006.01.12 0 0 61
Ez nekem is feltűnt, a női kézi vb topicjában már egy évvel az esemény előtt többszáz hsz szerepelt, holott a férfi kézilabda semmivel sem kevésbé frekventált és látogatott itthon.
Előzmény: Peppo vagyok (56)
tukma Creative Commons License 2006.01.12 0 0 60
De!:-))))
Előzmény: sanya122 (57)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!