Keresés

Részletes keresés

píszes fész Creative Commons License 2003.11.10 0 0 724
Csubakka sztem inkább találó...
Előzmény: pankahugija (723)
pankahugija Creative Commons License 2003.11.10 0 0 723
ó itt az én ifjú padavanom....:o)))))))))))))
köszi TZS kielégítetted kíváncsiságom...:o))))))))))))))))))))))))
Előzmény: TZS (722)
TZS Creative Commons License 2003.11.10 0 0 722
Ez inkább ide való.

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

nemo_d Creative Commons License 2003.11.10 0 0 721
Grat, Kásának. Nagyon hasznosan és jól játszott tegnap,

SZÉP VOLT KÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSAAAAAAAAAAAAAA!!!

orsetto Creative Commons License 2003.11.09 0 0 720
Kása ma igazán jó formában játszott, gratula, Kása!!!
_Danna_ Creative Commons License 2003.11.09 0 0 719
Vasas-Plaket-Euroleasing - Domino-BHSE 13-12 (2-3, 4-3, 4-2, 3-4)

Komjádi uszoda, 2000 néző, V: Kiszelly, Székely

góldobók: Madaras, Varga T. 3-3, Kásás, Vindisch 2-2, Steinmetz Á., Steinmetz B., Gombos 1-1, illetve Biros 5, Molnár 3, Fodor 2, Kiss G., Kovács O. 1-1

Szép volt Kása!!! GRATULA!!!!!!!:-)

nemo_d Creative Commons License 2003.11.09 0 0 718
No remélem Kása ma a jobbik arcát mutatja. Ez az a meccs, ahol nincs barátság, nincs haverság! Csak győzelem lehet!!!
_Danna_ Creative Commons License 2003.11.08 0 0 717
Néhány hete járnak együtt
Egy partin találkoztak

Szonja elrabolta Kásás Tamás szívét
Blikk, 2003-11-08

Budapest - Kásás Tamás (27), a magyar vízipólósok kék szemű hercege szerelembe esett Oroszlán Szonjával (24), a Valami Amerika sztárjával. A pletykák egy ideje már róluk szólnak, most azonban maga Kása, és újdonsült párja, Szonja is megerősítette a hírt.

Kásás Tamás olimpiai és világbajnok, a csapat egyik legnagyobb sztárja nemcsak az uszodában jeleskedik, a lányok toplistáján is első. Mint ahogy néhány hete a csinos, tehetséges színésznő, Oroszlán Szonja szívében is, aki az első találkozáskor biztos volt benne, hogy folytatása lesz a bizsergető összenézésnek.
- Egy partin találkoztunk, de ott nem beszélgettünk, csak találkozott a tekintetünk - mesélte Szonja. - Abban a pillanatban vibrált a levegő közöttünk, azonnal tudtam, lesz folytatása. Lett is, elkezdtünk randizni. Többet még nem tudok, de nem is nagyon akarok mondani. A kapcsolat is nagyon friss még, csak néhány hete találkozgatunk. Arról, hogy ki hívta először a másikat, beszéljen Tamás, mégiscsak ő a férfi!
A történet pikantériája, hogy Szonja előző barátja, Bakai Mátyás is ismert ember - valaha híres lemezlovas volt, később diszkótulajdonosként szerzett nevet az éjszakában - állítólag még mindig együtt van a színésznővel.
- Ez nem igaz, már jó ideje szabad voltam, amikor Tamással elkezdődött a kapcsolatunk. Nem tartok két vasat a tûzben! Mindent szépen megbeszéltünk, békében váltunk el - mondta, majd hozzátette: nem is értem, hogy feltételezhetnek ilyet rólam.
Aki valaha próbálta, tudja jól, hogy Kásás Tamást nem könnyû szóra bírni. Nem egy szószátyár fiú, magánügyekben szigorúan hallgat. A Blikk-kel azért kivételt tett.
- Megerősítem a hírt, igaz. Még nagyon friss a kapcsolatunk. Többet nem szeretnék mondani - közölte Szonja új lovagja, akinek csapattársai ugyancsak lovagiasan viselkednek, ha nőügyekről van szó.
Szécsi Zoltán, az aranyos pólócsapat kapusa sejtelmesen csak annyit jegyzett meg:
- A válogatottban persze beszélünk a magánéletünkről, de ezek a dolgok szigorúan köztünk maradnak.
Kedves és közlékeny viszont Szonja egyik barátnője, Gallus Nikolett, akivel együtt jártak főiskolára, s a barátság nem szakadt meg.
- Szép pár. Biztos jól mutatnak együtt. Szonja egy végtelenül tiszta, melegszívû lány, aki nagyon vágyik szeretetre. Remélem, most jól választott! Ô egyébként amolyan sportos típus, van közös témájuk. Nagyon drukkolok nekik!
Ne legyen illúziónk, ellendrukker is akad bőven, Tamás rajongói biztos nem ugrálnak örömükben, és azt is csak remélhetik, hogy az évek óta bokszoló Szonja kesztyûs kézzel bánik majd Tamással. Ábrahám-Kiss-Radó

Előzmény: Együgyű partfisnyél (710)
VIP64 Creative Commons License 2003.11.08 0 0 716
Szasztok!

Kása, holnap mindent bele!!
Fel a győzelemre!
Veled van VASASLAND!!!Veled van az Ország!

HAJRÁÁÁÁÁÁÁ ANGYALFÖÖÖÖÖÖLD!!!!!

orsetto Creative Commons License 2003.11.08 0 0 715
orsetto Creative Commons License 2003.11.08 0 0 714
Szia Mazsi! :)

Na, ami a Szonját illeti, én kívánom, hogy legyenek boldogok, de nem nagyon hiszem, hogy hosszútávon együtt maradnak. Ne legyen igazam.

Előzmény: Mazsi13 (713)
Mazsi13 Creative Commons License 2003.11.08 0 0 713
Ez is én voltam.Kis hiba csúszott a gépezetbe.:)
Előzmény: Zsiráf-13 (712)
Zsiráf-13 Creative Commons License 2003.11.08 0 0 712
Sok boldogságot nekik,és remélem sok-sok gól formájában számunkra is kamatozik majd a kapcsolat.
Mazsi13 Creative Commons License 2003.11.08 0 0 711
Hát ezt a képet azért nem kapták el a Kásáról!
Előzmény: Együgyű partfisnyél (710)
Együgyű partfisnyél Creative Commons License 2003.11.08 0 0 710
nemo_d Creative Commons License 2003.11.07 0 0 709
Hát ez nagyon fontos hír ...

Azé' remélem megtudják védeni a médiától a kapcsolatukat ...

Előzmény: pankahugija (705)
Doadoa Creative Commons License 2003.11.07 0 0 708
micsoda hírek vannak!:)))
pankahugija Creative Commons License 2003.11.07 0 0 707
én is örülök s én is úgy tudom hogy igaz!
Előzmény: _Danna_ (706)
_Danna_ Creative Commons License 2003.11.07 0 0 706
Ha igaz a hír (pedig nagyon úgy néz ki hogy az), akkor sok boldogságot nekik! Remélem sikerül a médiától megvédeni a kapcsolatukat! Szerintem jó páros, összeillenek!:-)
pankahugija Creative Commons License 2003.11.07 0 0 705
no mi a manó....:o)))))))))

Oroszlán Szonja és Kásás Tamás egy pár
2003. november 7., péntek 10:09

Néhány hete kezdődött az álompár románca

Minden jel arra utal, hogy új álompár született a Komjádi uszodában. Szemtanúk szerint Oroszlán Szonja rendszeresen látogatja Kásás Tamás vízilabdameccseit, majd ezt követően kéz a kézben hagyják el az uszodát.

A tv2-n futó Szeret nem szeret és a Valami Amerika sztárja ugyan nem titkolta kapcsolatukat, ám a bimbozó szerelem még nagyon az elején tart, így egyikük sem kívánt nyilatkozni a románcról.

Kásás Tamás több hazai bulvárújságban is azt nyilatkozta, hogy keresi álmai asszonyát. A magyar nők bálványa Szonjával egy partin találkozott hetekkel ezelőtt. Érdekesség, hogy az olaszoknál csak Szupertominak nevezett játékosnak Szonja már a második ilyen nevű barátnője.
Színes Mai Lap/szaszand

norbertopolo Creative Commons License 2003.11.06 0 0 704
Sziasztok!

Mit tudtok, hogy áll Kása weboldala? Mikor indul?

Addig is ajánlok egy linket! Ne vegyétek azért nagyon komolyan! :-)

www.kasas.com

Hétvégére nagy-nagy szurkolást és sok-sok VASAS gólt kívánok!

HAJRÁ VASAS!

golyo28 Creative Commons License 2003.11.06 0 0 703
A tegnapi meccsen nekem is az tetszett a legjobban, hogy Kása végre megtalálta önmagát és újra láttam gólt lőni. (Mondom ezt DOMINO-szurkolóként...)

De érthető okból én annak örülnék, hogy vasárnap ne folytassa a jó sorozatát, ellenben később ontsa csak újra a gólokat, mondjuk majd Barcelonában és Belgrádban!

Előzmény: nemo_d (701)
_Danna_ Creative Commons License 2003.11.06 0 0 702
Akkor tegnap túlteljesítette a 4 fordulóban lőtt góljainak számát!!:o))
Szerintem ezt reméljük még egy páran... Hosszú idő után az első hazai rangadóján a higgadtságára nagy szükség lesz...!
Előzmény: nemo_d (701)
nemo_d Creative Commons License 2003.11.06 0 0 701
Na, Kása kezd belelendülni a gól gyártásba:o) Tegnap 3-at vágott a Szegednek. Ezeken kívül is rendkívül hasznosan játszott. Remélem vasárnap is ilyen formában lesz.
lao-ce Creative Commons License 2003.11.05 0 0 700
700
_Danna_ Creative Commons License 2003.11.05 0 0 699
Hát igen..., mennyivel meggyőzőbb mint a kis piros x!!:o))))
Előzmény: nemo_d (698)
nemo_d Creative Commons License 2003.11.05 0 0 698
Na megpróbálom még1X. Tudom, hogy mit szúrtam el:o)))

Előzmény: nemo_d (695)
nemo_d Creative Commons License 2003.11.05 0 0 697
háccc én sem:o)
Előzmény: _Danna_ (696)
_Danna_ Creative Commons License 2003.11.05 0 0 696
A topicgizda nagyon hálás is ezért...:o))))

Én sajna nem látom, de azért köszike!:o))))
Te mindig tudod, hogy mikor kell egy kicsit felvidítani!!:o))))))

Előzmény: nemo_d (695)
nemo_d Creative Commons License 2003.11.05 0 0 695
Na felhozom egy kicsit ezt a topicot:o)))

Lányoknak szeretettel:o)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!