Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

drinky Creative Commons License 2006.01.03 0 0 762

Nálam 5km Kátai Varga elött.

Chagin a visszajátszás alapján közvetlen Szalay elött rajtolt és most Szalay van elörébb elötte meg Kis szóval 1km-enkén követi egymást Kis-Szalay-Chagi sorrendben.

SKulo Creative Commons License 2006.01.03 0 0 761

Nálam Kátai 10 km-el előzi Vargát.

Előzmény: HegeBoy (755)
trollius Creative Commons License 2006.01.03 0 0 760
Ebben biztos van vmi, mert 4 vw van 162km-n.
Előzmény: DLala (753)
HegeBoy Creative Commons License 2006.01.03 0 0 759
Ah, hülye iritrack. Ahányszor nézem, annyi féle képp látom az eseményeket. Greff Robiról tudunk valamit?
Előzmény: HegeBoy (755)
trollius Creative Commons License 2006.01.03 0 0 757
Chagin most megy el Kis és Szalay mellett... Nagyon durva az a kamion...
HegeBoy Creative Commons License 2006.01.03 0 0 755
Nekem a visszajátszás alapján a következő teóriám van. Varga utólérte és le is hagyta Kátai-t. Szalay utólérte Kis-t és együtt haladnak (de haladnak)
drinky Creative Commons License 2006.01.03 0 0 754

Ez egy szar! Most újratöltöttem és akkor már Szalay már meg is előzte!

Az elöbb ugyan így csinált mutat ez mindent remélem hülyeséget. Nem lenne jó ha Kiséknek valami problémája lenne.

DLala Creative Commons License 2006.01.03 0 0 753
Várható, hogy az ilyen szakaszokon csoportokba verődnek a versenyzők, főleg azok, akik ismerik egymást. Nagy biztonságérzetet ad, ha tudod, azonnal van segítség, ha kell. A navigátorok számának emelkedése is jótékony hatással van az időeredményre, több szem többet lát.
Előzmény: drinky (752)
drinky Creative Commons License 2006.01.03 0 0 752

Iritrack szerint Varga utolérte Kátait.

Ugyanígy Szalay, Kis Sanyit.

drinky Creative Commons License 2006.01.03 0 0 751

A Szalay-ék honlapján sem minden tiszta.

Szalay startját 12:35-re írták most meg már bent van a gyorson!

Vagy csak az én órám késik?

Az a lényeg hogy halad! Inkább elöbb induljon mint késöbb így jobb eséje van hogy sötétedés elött bent legyen.

bpavideki Creative Commons License 2006.01.03 0 0 750
Kisék és Szalayék is elindultak.
Lisziék startvonalon.
Kristófékról sincs infó.

Katrinak, Kátai és Varga túl a CP1-en.
Szilveszter és Henrik és Szilvási is haladnak. Greffről továbbra sincs info.

DLala Creative Commons License 2006.01.03 0 0 749

Sziasztok!

Ma is van közvetítés a www.motorsportok.hu -n.

Remélem tetszik, ha gond van, vagy valamit hiányoltok, szóljatok!

vaclav Creative Commons License 2006.01.03 0 0 748

Varga is CP1-en. Nálam van idő...

Üdv,

bpavideki Creative Commons License 2006.01.03 0 0 746
Szaller Zoltán nyilatkozata a 3. szakaszról

"Ha minden pálya ilyen lesz, elégedett leszek az idei Dakarral" - kezdte beszámolóját a versenykamion pilótája.

2006. 01. 03. 9:35:00, csapat hírek

"Az eleje gyors volt, tudtunk menni. Sajnos a végére ránk sötétedett, és a sötétben, porban csak lépésben lehetett haladni.
A kamion jól működött, nem ütöttük oda semminek, úgyhogy egyelőre minden rendben van."

A kamionosok elég későn fognak indulni, úgyhogy a vége biztos sötétben lesz..
deps Creative Commons License 2006.01.03 0 0 745
bpavideki Creative Commons License 2006.01.03 0 0 744
Sziasztok!

Ahogy látom: KATRINAK, KATAI , VARGA, SZILVESZTER, Henrik jól haladnak, Szilvási is elindult. Greff-ről nincs infó, bár akik a végén vannak, azokról sem ad még infót az iritrack. Úgyhogy lehet reménykedni.
Előzmény: macimlbe (743)
macimlbe Creative Commons License 2006.01.03 0 0 743

A track szerint az sem indult el.

Sőt a quad-osok közül is csak 1 van úton, Gonzalez.

Így Greff sem.

remélem megint csak az adatközlésben van hiba.

macimlbe Creative Commons License 2006.01.03 0 0 742

Jól láttam, hogy a 3 oldalkocsis motorból

csak 1 maradt versenyben?

derekbell Creative Commons License 2006.01.03 0 0 741

És gondolod, hogy Paliknak meg Barnácskának nincs benne a keze könyékig abban az RTL mocsokban, ahogy a műsorokat készítik?? Nehogy már egyártatlan, szerencsétlen angyalka legyen P.L., akit csak Fortuna istenasszony balsorssal sújt....

Bár én konzekvensen megkímélem magam az atrocitásaiktól és a Dakar információkat bárhonnan, de nem az agyament időben sugárzott RTL "műsorokból" szerzem be. Azok a készítőivel együtt már a korábbi években teljesen lejáratták magukat a szememben.....

Előzmény: helotiae (733)
Gabor_tanar Creative Commons License 2006.01.03 0 0 740
Szép napot mindenkinek! Kátai elindult!
HegeBoy Creative Commons License 2006.01.03 0 0 739
Én is fent maradtam és megnéztem a műsort. Már majdnem 10 percet foglalkoztak a többiekkel :) de még most is sokan kimaradtak. Vagy azért mert a riport elkészültéig nem érkeztek be, vagy mert ők 4-en voltak ma a legeredményesebbek. Amúgy azt értem, hogy az Euro adását nem adhatják le 11 előtt, de saját készítésű anyagot miért nem nyomnak valami emberibb időpontban? Na, jó! Csak költői kérdés volt. Ez és kész. Kiváncsian várom a holnapi szakaszt! Mindent bele Srácok!
DLala Creative Commons License 2006.01.03 0 0 738

Nu, fennmaradtam és megnéztem a retekklubos összefoglalót.

Palik csak képről, telefonon szólalt meg, az egyik szerelője tárta szét helyette a kezét, miszerint fogalmuk sincs. Főtengelytörés hangzott el többször is, tehát konzekvensen csak egyfajta történetet adtak elő, azt, amit a sajtóközleményben is.

Maga az adás egyébként kiegyensúlyozott volt, szerepelt Kis, Szalay, Kátai, Varga is, igaz, a többiekről egy szó sem esett, a kamionosokról sem.

Kár, hogy ilyen későn van az adás és kár, hogy ez a kiegyensúlyozottság csak Palik kiesésével következhetett be.

Javaslom az RTL Klubnak, hogy reggel ismételjék meg az éjjeli adást teljes egészében, akkor még sokaknak újdonság lenne. A bugyuta, alig nézett reggeli műsorba beszúrt rövidke kis blokk helyett tegyék be az egészet! Akkor nem kellene hajnalig fennmaradnia senkinek, és kb. ötvenszer annyian nézhetnék meg.

JHerbert Creative Commons License 2006.01.03 0 0 737

Nem lehet, hogy az a gond a Palikkal, hogy az ő nevével fémjelezve nyomja el a retek a teljes magyar dakar-mezőnyt? Esetleg az, hogy ebben a Palik erősen tevékeny résztvevő/szervezőnek tűnik? Én azt várnám egy magyar(?) mediumtól, hogy tudósítson a magyar csapatról, egy versenyzőtől pedig, hogy támogassa, vagy legalább ne szorítsa ki a többieket. Szeretném tudni, hogy mi történik Lisziékkel (akiket tavaly gyakolatilag mellőztek a közvetítések során), hogyan küzd Kristóf Marci, hogyan teljesít a teljes magyar gárda. Nem gondolom,hogy a legtapasztaltabb dakaros és remek versenyző Szalay-nak csak a Palikra fordított idő töredéke kellene, hogy jusson a híradásokban, és azt sem gondolom, hogy a versenyzőként szakértők szerint klasszisokkal jobb Kis Sanyi másodrangú szereplőként kellene, hogy megjelenjen a szupersztárént kezelt Palik mellett. Sajnos éppen az látszik a Palik-Dakar-RTL jelnség kapcsán, hogy mellőzik, elnyomják, elhallgatják a többi magyar versenyzőt, azok eredményeit - és nem az, hogy az országért, a magyar autósportért tesz valamit. Pedig, a kapcsolataiból, energiájából valószínűleg megtehetné... (mert egy tehetséges, energikus ember - ez megkérdőjelezhetetlen) Ettől függetlenül, nagyon sajnálom, hogy kiesett, neki is(!) drukkoltam. 

levin Creative Commons License 2006.01.02 0 0 736
szal jó ellenpélda a szalay team honlapja :))
Előzmény: levin (735)
levin Creative Commons License 2006.01.02 0 0 735
monnyuk nekem nincs túl sok bajom a palikkal, isten látja lelkem még kedvelem is. ám asszem jó magyar szokás szerint a dakar cuccot, amit szalay hozott be a magyar köztudatba, kicsi gebinben nyomják az reketklubbal.

jó ellen példa a szalay tem honlapja...
Előzmény: HTT (734)
HTT Creative Commons License 2006.01.02 0 0 734

Hmm ..

Lehet, hogy mostanra már egész jó pilóta lett - bár amennyi zsét elköltött már a "tanulásra", annyiból a Kis nem tudom hol tartana -, asszem nem is erről megy a vita. A probléma csupán az, hogy emberileg egy sz.r alak. Ahogy a hozzá kapcsolódó retek is egy hazug, félretájékoztató sz.r műsort csinál élén a bunkobarna haverjával. Kicsit hányok tőlük ... ennyi :-((

Teo >

helotiae Creative Commons License 2006.01.02 0 0 733

Nem tudom mi ez a nagy palik ellenesség. Lehet hogy sokan nem szeretik közéleti szereplőként vagy forma1-es kommentátorként, de azt el kell ismerni, hogy jó pilóta. Tavaly nagyon jó eredménnyel zárta a Dakart és az egész versenyszezonban jól ment. Azért mert az rtl nem képes egy nézhető műsort összerakni a versenyről, a Palikot még nem kell lenézni. Itt csak azt kell nézni, hogy jól megy-e, hogy dicsőséget szerez-e a magyar csapatnak. A tavalyi eredményekből kiindulva neki lett volna a legtöbb esélye jó eredményre.

Ami pedig az rtles csapat másik autóját, Kis Sanyit illeti, ő is nagyon jól megy. Szerintem ők ketten a leggyorsabbak. Az rtl jól teszi ha őket támogatja, a hiba az, hogy a műsor ......... nem valami jó:)

levin Creative Commons License 2006.01.02 0 0 732
gordon teljesítményére én is kiváncsi vagyok, ma elég nagyot tolt (o:
Előzmény: drinky (730)
HTT Creative Commons License 2006.01.02 0 0 731

Remélem mindkettő :-)

Teo >

Előzmény: drinky (730)
drinky Creative Commons License 2006.01.02 0 0 730

Ez a HUMMER nagyon vad!

Hihetetlen. Kiváncsi vagyok medig megy?

Ki bírja tovább Gordon vagy az autó?  :o)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!