Nekem ezekből a képekből az üzemanyagszintmérőd állása tetszik a legjobban.
Magyarázat: az enyém nem tud ilyet. Csak a skála felső felét használja, ott viszont korrekten mutatja a benya szintjét. Eddig még nem sikerült megjavítania a szervíznek. Most éppen kábelkorbács cserére vár. Nem igazán hiszek benne.
A féktuskókat spec, erre a célra árult festékel szokták festeni. Én piros és sárga szinűt láttam eddig, spray kiszerelésben. Ha ragaszkodsz az autód saját szinéhez, akkor szerintem konzultálj egy fényezővel, vagy egy autó fényező anyagokat árusító üzlet szakemberével. Nem tudom, hogy merre laksz, én Budakalászra a 'Body'-ba szoktam menni. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket. Korrekt árak, és segítőkészek.
"Mással is előfordult már az, hogy 160-170es tempónál ciripelő hang jött előről, a motorháztetőtől? A ciripelés megszólalásakor vettük észre, hogy remeg a motorháztető, kb fél centit "ugrált". "
Nem mintha örömmel töltene el más nyomora, csak egy kicsit megnyugodtam, ha szabad ez esetben ilyet mondani... Ugyanez a jelenség nálam is fennáll, ciripelés nélkül, viszont már 150-től, annyi pontosítással, hogy inkább "billeg" a két széle elöl
Amikor megemlítettem a szervizben, néztek bután kifele a fejükből, mondtak okosakat, megtekergették a gumiütközőket a motorháztető alatt, aztán minden maradt a régiben. Ha túlságosan "kimerevítem" a két szélső (állítható) gumibakkal, akkor meg kiemelkedik a tető széle...
Én egy megoldást találtam:
SZÉLIRÁNYBAN kell 150-el haladni, akkor semmi gond :-)))
Azért ha tud valaki megoldást, én is örömmel venném, üdv:
Láttom jól megy a lacsi , nullával mentél hazafelé ? :)
Egyébként gratulálok hozzá ! Leld benne örömöd!
Én most jártam meg vidéket megint már 7300 van benne, és hibátlan sőt már megy is ha kell!
A matrica ügyre visszatérve ha a toga.bt@citromail.hu-ra elküldi valaki a matricát és hogy mennyi kell pontosan, akkor megpróbálom kinyomni őket ! Ja és hogy mekkora legyen!
Úgy érzem, ezt a két képet meg kellett hogy mutassam nektek. (2005/07es sedan) Múlt hétvégén készültek.
Egy kérdés: Mással is előfordult már az, hogy 160-170es tempónál ciripelő hang jött előről, a motorháztetőtől? A ciripelés megszólalásakor vettük észre, hogy remeg a motorháztető, kb fél centit "ugrált". Ez nagyon gázos dolog? Ahogy ezt észrevettük egyből lassabban mentem, ekkor már se remegés, se hang. Más problémám nincs az autóval, talán annyi, hogy hangos zenétől eléggé zörögnek az ajtóim, meg a hátsó ablaktekerők. Néhányszor volt már sárga lámpa felvillanásom, de azt az én bénaságomnak tudom be (túl alacsony fordulat). Sebváltás hidegen nálamis kicsit nehezebben megy, de ezt nem sorolom a problémák közé, ilyen és kész. Ja mégegy: Üléshuzatok. Másnak is nyúlik? Mert az enyémben sajna igen. Na ennek nemigazán örülök, de majd jól kicseréltetem őket gariba. :-)
Általában valami rikító színre szokták nem? Mondjuk piros, vagy sárga. A gyári, sárgára passzíváltan horganyzott féktuskó már majdnem tuning-sárga.:-)) Én ha festeném akkor pirosra az ezüst autóhoz.
Asszony vissza Bajára. Du csúcsba mentem át hasonló tempóval, mint múltkor. Nagyon rugalmas volt a motor reagálása. Hiányzott neki egy kis örömvezetés.. Amikor Bajára értem azt vettem észre, hogy állandóan felpörög a motor. Kellett egy pár perc mire rájöttem, hogy a két sz*rtaposóm élvezi a vezetést...egyszerre nyomtam a kuplungot és a gázt..:-)))))
Lacetti hatás!
Mindig megdöbbenek mennyi 'félszemű' autó közlekedik az úton. Egyszerűen nem értem ezt a hanyagságot. Régen a rendőr csuklóból kimeszelte az ilyeneket. :-((
Ugye a plakáton szereplő hölgy is a meghívottak között van?
Elkezdtem gondolkodni azon, hogy ha MELLesleg ilyen illusztris vendégek is lesznek, akkor nem lenne-e érdemesebb egyedül mennem, oldalkocsi nélkül? :-)