Honnan tudja az ember egy fórumon, hogy ki a profi? Aztán itt van ez a Lenkei doktor aki belgyógyász és a C. vitaminok magasabb arányú szedéséről beszél. Biztos vannak belgyógyászok akik ennek ellenkezőjét állítják. Akkor kinek higgyen az ember? Te tudsz valami közelebbit erről a Lenkei dokiról? Egyáltalán szerinted mennyi C. vitamint kellene szednie naponta egy felnőtt embernek?
A szokásos túlmisztifikált szuperegészséges-szuperegyedülálló-szuperkoncentrátum az, amit ő árul.
Én továbbra is a kiegyensúlyozott, változatos, mértékletes táplálkozás híve vagyok.
Nem kell benyalni a hülye amcsi étrendkiegészítő-ürületet.... Eszik a double BigMac-et, meg másfélkilós sültoldalast + a rengeteg zacskós-flakonos műizéket - aztán mellé betolnak valami hájpolt tápkieget - és meg vannak győződve róla, hogy qrvaegészségesen táplálkoznak. :-DDDDD
Valaki, talán parizs73, írta itt, hogy Rainmanus Rain üzletkötő. Érdekességképpen rákerestem a cégre és a magalapú táplálkozás hívei. Talán ez nem is áll olyan távol a keleti dolgoktól, bár mint olvastam ez is amerikai cég mint a Nuskin. Úgy látszik az amcsik nagyon benne vannak táplálékkiegészítő gyártásba . Bár ez a magalapú táplálkozás érdekes dolog lehet, de ha valami vegetáriánus életmód akkor nem tudnám megszokni.