Keresés

Részletes keresés

ZsilBee Creative Commons License 2009.07.18 0 0 157
Jövő hétre sikerülni fog felrakni a képet..
Újabb próba..

parkolo

1. A megnéz funkció nem megy.
2. Az előbb valszeg timeoutolt a háttérben a képfeltöltés.
3. Nincs post edit/törlés.
4. Elnéztem a kód leírást.
5. Bocsi a spamért.

Ha most sem sikerül akkor csinálok egy normális fórumot ha van rá igény.
Előzmény: ZsilBee (156)
ZsilBee Creative Commons License 2009.07.18 0 0 156
[image1]

Remélem mostmár sikerül berakni a képet, eléggé túl van ez bonyolítva, az előző postot légyszi töröld havefun mivel se törölni, se editelni nem lehet. De jó....

köszi...
Előzmény: ZsilBee (155)
ZsilBee Creative Commons License 2009.07.18 0 0 155
A képet nem rakta be..
[image1]http://zsilbi.hu/Pictures/parkolo.jpg[/image1]
ZsilBee Creative Commons License 2009.07.18 0 0 154
Tanácsot kérnék, hogy a mellékelt képen látható esetben mit lehet tenni...
Egyelőre még ritkán járunk a lakásba kocsival, de a jobb oldalt látható ezüst KOW-3** rendszámú 5-ös BMW már kb. 5. alkalommal állt be a saját és az én helyem közé. Múlt szombaton kapta a 3. ablakra írt levelet, hogy máskor legyen szives úgy beállni ahogy illene.. A képen látható zöld Focus-t nem láttam többször, és nem is volt ott hosszú ideig, de a BMW gazdájával sem sikerült még sajnos összefutnom.

Megjegyzem egyszer fordult elő hogy mikor 5 percre felugrottam a lakásba a kocsival ugy alltam be hogy az orra a vonalon volt (még így is be tudott simán
állni!!!), ennek ellenére Ő a nemtetszését az ablaktörlők feljhajtásával jelezte. Azóta akármilyen sietős kb 2 centire van a kocsi eleje az oszloptól.
Áfonya03 Creative Commons License 2009.07.18 0 0 153
Közös képviselő?
Előzmény: nd4spd (152)
nd4spd Creative Commons License 2009.07.18 0 0 152

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy a kertészek mi alapján dolgoznak? A tetőn lévő közös részen, a közlekedő útvonal mellett az A épülettől kezdve szépen beültették levendulával és egyéb növényekkel az "üres" területeket, de a D lépcsőháznál lévőre nem nem futotta. Odáig nagyon kultúrált és jól néz ki, onnantól csak a csupasz föld van. Mi alapján dolgoznak, kit kell megkérni, hogy végig beültessék?

Aki tudja, jelezze! Köszönöm

thony67 Creative Commons License 2009.07.16 0 0 151

Tisztelt Lakótársak!

Csatlakoznék az előttem szólóhoz és kiegésziteném:

2. Legyünk figyelmesebbek a környezetünkre:

-az általunk használt közös területeken ne dobáljuk szét a cigarettacsikket...

Üdv.,

T.

Előzmény: euhome (150)
euhome Creative Commons License 2009.07.16 0 0 150
Tisztelt Lakótársak!

1. Addig mig nem kapjuk meg az SZMSZ mellékleteként kiadandó házirendet, vegyük figyelembe a kerületre érvényes "csendrendelet". Az általunk szervezett rendezvény esetén pedig legalább 3 nappal korábban legyen a lépcsőházakban (bejárati ajtón) kifüggesztve a szervező tájékoztatása arról, hogy ő pl. grillpartyt tart adott napon és emiatt az esetleges kellemetlenségekkért (pl. zaj) előzetesen elnézést kér.

2. Legyünk figyelmesebbek a környezetünkre:
- SZEMETET CSAK OTT HELYEZZÜNK EL, ahol annak a helye látható módon ki van jelölve;
- Ott parkoljunk a teremgarázsban, ahol a helyünk;
- Kapcsoljuk le magunk után a tárolóban a villanyt, ha nem tartozkódik ott már senki, és lehetőség szerint csak a középső villágító sort használjuk;
- Gyözödjünk meg magunk után az ajtók zártságáról!;
- Felügyelet nélkül sosse hagyjuk a bejárati ajtókat! nyitva;
- Ha általunk a közös területeken bármi az eredeti állapothoz képest megváltozna pl. mert a kanapé az álmennyezetet felszakította, hozzasuk helyre a saját költségünkön; ...

További szép napot! email: balazshazak@cool.ms
mano_26 Creative Commons License 2009.07.15 0 0 149
Szeretnénk elnézést kérni mindenkitől, akinek zavartuk a pihenését!
Előzmény: zso777 (143)
snowdrop77 Creative Commons License 2009.07.14 0 0 148

a Földhivatal a "régi" címekre küldi a bejegyző határozatokat. én lekértem tegnap online tullapot és még csak széljegyen szerepelünk rajta. még a tároló és a garázs is, amire ugye nem lehetett hitelt felvenni, tehát önerőből kifizettük régesrég.

az ügyvéd április 30-án adta be a kérelmet a tulajdonjog-fenntartás törléséről, de még nem jegyezték be.

LFC_82 Creative Commons License 2009.07.13 0 0 147

A válaszok hiánya azt jelenti hogy senki nem kapott bejegyző határozatot a tuljdonjogról?

csillaging Creative Commons License 2009.07.12 0 0 146
Szevasztok Házbeliek!

Tudnátok adni egy gyors tájékoztatást, hogy azon a bizonyos lakógyűlésen mi érdemleges történt, mely hasznos információ hangzott el..
... eddig abban reménykedtem, hogy valami rövid tájékoztató belecsempésződik mindannyiunk postaládájába...
Legfőképp a víz és fűtés számlázás témaköre érdekelne.

Köszi a segítséget előre is! illetve utólag köszönet a fórum megálmodójának!

H.
thony67 Creative Commons License 2009.07.11 0 0 145

...kicsit későn:-(...mindegy, garanciálisak...

Előzmény: Áfonya03 (141)
LFC_82 Creative Commons License 2009.07.10 0 0 144

Ti kaptatok földhivatali bejegyző határozatot a tulajdonjogról?

zso777 Creative Commons License 2009.07.10 0 0 143
Péntek hajnalban a C- 505 ös lakás kedves lakója házibulit tartott, sajnos nagy terasszal sújtotta az ég, a baráti kör népes csapata ott múlatta az időt, ahogy fogyott a szesz, úgy nőtt a hangerő. Még hajnali háromkor sem hagyták abba a kiabálást, kérésre sem. Nem zavarta őket az, hogy egy társasház lakóit is boldogítják jelenlétükkel.
Nem tudom, mennyi emberi érzés szorult beléjük, de sok nem , az szent, hogy munkanapra virradóra kellett elviselni ezt a dáridót.
03:40 körül elvonult a brancs, sokak örömére.
Kellene egy házirend, ami ezt a kérdéskört szabályozza.
Mindenkinek joga van a pihenéshez .
MX-5 Creative Commons License 2009.07.09 0 0 142
Jól tudom, hogy csütörtökönként van takarítás? A mi előterünkben 3 hete nem jártak takarítani.

Közgyűlésre visszatérve én is inkább a proximity card-os megoldást preferálom.

Tudtok már valami előrelépésről garázskapu programozás, szórólapos gyűjtőláda, közgyűlési jegyzőkönyv ügyekben?
Áfonya03 Creative Commons License 2009.07.02 0 0 141
Igen, én is észrevettem, végre kaptak vizet szerencsétlen növények. Alakulunk :)
Ferig Creative Commons License 2009.07.01 0 0 140
No, mi történt a belső kerttel, csak nem rakta rendbe valaki? :-)
Előzmény: thony67 (139)
thony67 Creative Commons License 2009.07.01 0 0 139
...igen...biztos kezdeti kommunikációs probléma...viszont ma szebb lett a belső kert!
Előzmény: Áfonya03 (138)
Áfonya03 Creative Commons License 2009.07.01 0 0 138
Észrevette valaki rajtam kívül, hogy tegnap vagy tegnapelőtt a sárga szelektív hulladékgyűjtők ugyan kiürítve, de mind a kapuba voltak állítva? Belül. Alig lehetett elmenni mellette... Akik kiviszik a kukákat, nem viszik utána vissza a lépcsőházakba? Miért kell a kapuba beállítani?
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2009.06.30 0 0 137
Moderátori figyelmeztetés

Nem itt kéne közölni, találjatok ki más rendszert.. Ld. a Társasházak, lakóparkok » (link itt fent) fejlécében olvasható figyelmeztetést.
Előzmény: BB-Dweller (133)
havefun Creative Commons License 2009.06.30 0 0 136
Pontosan ezek miatt lett törölve korábban is néhány megjegyzés...

0. hozzászólásban írtaknak megfelelően a jövőben is törlésre kerülnek a hasonló tartalmú hozzászólások.
Előzmény: BB-Dweller (133)
BB-Dweller Creative Commons License 2009.06.30 0 0 135

Még egy szokatlan gondolat, aztán eldugulok.

Ezt a fórumot bárki elérheti, olyanok is akik nem laknak a házban; bárki regisztrálhat és lakóként kérdezhet. Tessék szíves óvatosnak lenni!

Hmm. Sajnos, ilyen ez a "szép új világ"!

BB-Dweller Creative Commons License 2009.06.29 0 0 134
Köszi! Közös jó érzésünkért Te már tettél valamit. :-)
Előzmény: thony67 (130)
BB-Dweller Creative Commons License 2009.06.29 0 0 133

Finoman arra intenélek benneteket, hogy legyetek óvatosabbak a konkrét utalásokkal (leírásokkal), mert illetéktelenek így kapnak tőlünk olcsó ötleteket.

Ilyennek gondolom az alábbi példákat:

• "xy"-lépcsőház ajtaja nem záródik.
  • Szomszédom a M-804-ben hétvégeken rendszeresen hazamegy.
  • A garázskapu utánam még x-percig nyitva marad.
  • "x" ajtó állandóan nyitva van.
  • A szemetet nálunk "z"-órakor viszik el, ilyenkor tárva-nyitva a ...
  • stb

Ezeket és a hasonló tartalmú utalásokat, konkrét leírásokat, ha ha lehet kerüljétek, esetleg fondorlatosan körülírva, csak a házban lakók számára érhető módon közöljétek.

thony67 Creative Commons License 2009.06.29 0 0 132

...nem jöhet be "szórólapos"...

...múltkor be akart utánam jönni 1...kérdem kihez jött?...azt mondja, hogy szórólapokat hozzott...és kérdem hogy megy be a 2.ajtón?...azt mondja biztos beengedem...háááát sajnos ebben nem tudok segiteni...erre "kifarolt"....

...az alakuló közgyülés után a közös képviselet megigérte, hogy egy szórólapoknak kialakitott "tartót" szerel a kapura...a szórólapok odáig jöhetnek majd...

Előzmény: BB-Dweller (129)
thony67 Creative Commons License 2009.06.29 0 0 131

...felesleges szerintem is...

..."társasházkezelő" müködik a BalázsBéla u. elején...

Üdv.,

T.

Előzmény: nd4spd (127)
thony67 Creative Commons License 2009.06.29 0 0 130

...az 5.emeleten "közös" terasz található...megigérték, hogy kinyitják minden épület tetején...nem lesz külön kulcs hozzá...

...a CDE-nél vittem vizet a növényekre...

Üdv.

T.

Előzmény: BB-Dweller (126)
BB-Dweller Creative Commons License 2009.06.28 0 0 126

Sziasztok!

Járt már valamelyikőtök a tetőn? Tényleg van ott valamilyen közösségi helyiség? (A közgyűlésen halottam utalást rá)

Jut eszembe... Tudja valaki, hogyan kellene a D-lépcsőház kapufeljárójánál a csöpögtető öntözést bekapcsolni? Víz hiányában, a talajtakaró törpe(fenyők?) egymás után száradnak ki. Addig is amíg ez kiderül, jó lenne, ha rajtam kivűl Te is vinnél időnként egy-egy ásványvizes palacnyi vizet rájuk. Kár lenne, ha teljesen kipusztulnának. :-(

ati.78 Creative Commons License 2009.06.28 0 0 125
Sziasztok,

B épület; hétvége; szokásos téma:

Szombat délelőtt óta nincs melegvíz; ez gond, de ezt már kezdjük megszokni. Sajnos azonban tegnap egész nap nem tudtuk felhívni a közös képviselőt, mert ki volt kapcsolva; délután sms-t is küldtünk; ma (vasárnap) már kicsörög/ sms is megérkezett, mégsincs reakció.
Bízok a fórum, és a nyilvánosság "erejében", remélem, hogy ha már a telefont nem veszik fel, legalább a fórumot nézi valaki!

üdv
Ati

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!