Kb eddig minden csapat olyan szar,hogy lehetetlen megmondani hogy ki nyer.Mindenki csak arra figyel,hogy gólt ne kapjon,nem csak a kicsik,már a nagyok is.Eddig elég kevés foci volt,inkább taktika,brusztolás.Még a végén 3 gól elég lesz a gólkirályi címhez.
Minél többet hallok az ilyen Gundel- és Knézy-félre riporterekből, annál szimpatikusabbak az ilyen "sótlan" riporterek, mint a mai csóka. PL-ben a Digin szokott ilyen kimért férfiú lenni, kicsi humora van, nem túl felismerhető egyedi stílusáról, de legalább pontos, nem beszél hülyeségeket, és van tudása.
Egyébként valamikor 1.5+ éve, talán 2014 őszi selejtezőkön (vagy 2015 tavasz) szintén meghalt egy északír (vagy skót, ír, valahonnan onnan) drukker, mert ment le a lépcsőn saját stadionjában, megbotlott, és úgy zánkázott le x méternyi lépcsőn, hogy nyakát törte. Mondjuk nem értem, ez hogy történhetett, mert ez nagyon ritka haláleset, ahhoz képest, hogy hány stadionban van meredek lépcső, ráadásul több tízezer néző mindenhol. Balszerencsés lehetett mindkét srác.
Sajnos megvan az Európa-bajnokság első halálos áldozata, amelynek nem huliganizmus, hanem az alkohol az oka. Egy 24 éves, északír drukker Nizzában, a tengerparton italozott és erősen alkoholos állapotban, mintegy 8 méter magasról zuhant le. Kórházba szállították, de olyan komoly fejsérüléseket szenvedett, hogy ott belehalt a sérüléseibe.
csak a miheztartás végett, a sok ostoba riporter is elolvashatná ezt:
- Aki ül és szotyizik, az a néző. - Aki néha kiabál is, az a szurkoló. - Aki hangulatot csinál, az az ultra - Aki megütközik az ellenfél hasonló habitusú drukkereivel, az a huligán - Aki a sajátjaival is megütközik, az román...
És ha nem akar mindenki verekedni? Vardyné is kapott a könnygázból, tehát ő is ott volt valahol a sűrűjében, akkor neki is ez vereség, mert nem ütötte le az oroszt?!
Jobb is, hogy nem megyek az eb-re, mert ha jönne az orosz, 1. ott maradok és megveretem magam szilánkosra 2. elfutok és akkor szégyen.
Schweinsteiger visszatért, és milyen szép gólt lőtt! Haza kellene mennie Németországba, a Premier League nem fekszik neki, és Mourinhot és Schweinit nem igen tudom egy csapatban elképzelni.
a 2008-as VB-n ugyanez volt az angolokkal, szintén Marseille-ben törtek-zúztak. most annyi a különbség, hogy jöttek az oroszok is aztán 30-an szétvertek mindenkit.
Szurkolói szempontból ez szerintem az elmúlt évek legőrültebb tornája. Még szinte el se kezdődött, de már üt mindenki, mindenkit. Én azt hittem, hogy a terror veszély miatt relatív békésebb lesz az egész torna, de nagyon nem, és ahogy nézem a francia rendőrök kurvára nincsenek a helyzet magaslatán.
Tény, hogy nagyon erős brigádok vannak kint, innen már csak a szerbek meg a bosnyákok hiányoznak.