Keresés

Részletes keresés

Bookshie Creative Commons License 2000.05.14 0 0 839
Ja, a sztori vége: a buszon természetesen kiderül, hogy a Vérgáz zenekar tagjai nem mások, mint:

Libertine (líra és lant)
Iceride (jégcsákány)
Kecsöp (hamburger és köcsögduda)
Különböző bélák (sokféle fúvós, szívós, népi és nyüstölős hangszerek)

S minden jó, ha itt a konyec.

Bookshie Creative Commons License 2000.05.14 0 0 838
Rendicsek, hájlájf dizsi. Te meg másnap jössz velem a Vérgáz banda koncertjére, beállsz a zúzda közepére, aztán felraklak a turnébuszra és rátok zárom az ajtót. Nyolc napon túl fogsz gyógyulni.
Mellyesleg: ha én felveszek egy topppot meg egy mini rucit, az nem nekem lesz bünti, hanem mindazoknak, akik meglátnak!

Mos mán elárulom a titkot: bor-ne-jó szigetén a bélák mekkérte a kezemet...

3/2.9 Nem rossz arány!

paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.14 0 0 837
én tudok neked jobb büntetést! fel kell venned mindenféle szexi rucit: magastalp cipő, topocska, cicanaci, esetleg miniruci, és el kell töltened egy estét a high-life discoban. na elég kegyetlen voltam? :))))))

néztétek a miss universt? az a nagydarab néger nő a sok kis nádszállány között elég röhejes volt. ráadásul baltaarca volt szegénynek. volt köztük pár olyan nem szép, hogy csak na. vagyis inkább nem is nem szépek voltak, hanem nagy átlagok. nem értem én ezt......

béla mi van veled? nem bírod a strapát?
hogy libertine-ről már ne is beszéljünk. két napja eltűnt, még csak életjelt sem ad magáról. aszonta szombaton jön. ehhez képest már vasárnap van....? valaki érti mi folyik itt? talán shalina újabb ármánykodása, hogy szézfálassza a már végre boldogságban élő ifjú szerelmeseket? jaj ne! kérlek shalina add vissza nekem egyetlen szerelmem!!! máskülönben ketchuppal kell vígasztalódnom, ami mondjuk nincs ellenemre. ugyani már télleg tisztáztuk a félreértést, és megállapodtunk a kölcsönös rajongásban.....

na asszem mára ennyi voltam, mert hát nincs itt senki , aki ébren tartana.
persze nem feledkeztem meg rólad sem ice, aki online!!!, csak tudod, egyszerre csak egy nő! hát persze, hoyg tudod, hiszen ezt a szabályt te állítottad fel....:(
na akkor megyek, bebújok erik mellé....jobbhíjján

akkor küldöm csókjaim, öleléseim, melleim :) (o)(o)(bocs shalina, illetve nemtom ki) minden kedves rajongómnak.....
csöcsi paulina

Előzmény: Bookshie (836)
Bookshie Creative Commons License 2000.05.13 0 0 836
A cipőkkel nekem is csak bajom van. A minap felmentem valakihez... és mire kettőt fordultam (az ágyban), az egyik lábbelimet szétmarcangolta a hágé (gy.k.: házigazdi) vahúrja.

Pm, az a baj, hogy a plázában akarsz pipellőt venni. Én - a pórnép - a híd alá járok, a piacra. Ott meg nincs 37-esnél nagyobb. Az épp a fél mankómra elég... Persze azér lehet, mer az árusok többsége ilyen izé... vietkong, aztán az ő lábuk meg akkora, mint a macskámé.
Mellyesleg: én nem pályázom senki mellyeire.

Bélák, a büntetésem nem kegyetlen kellőképp. Az előbb ment valami dzsem klipp a tévében és nem is vót rossz. (Ja, elfelejtettem, hogy szemétkedni kell! Szóval baromi rossz vót...) Más 5leted nincs a megleckéztetésemre?
S még egy uccsó kéréske: lekközelebb kössük pórázra a bernáthegyit...

Shalina Creative Commons License 2000.05.13 0 0 835
Kecsöp, lécci, olvasd el a többit is! Mért csak mi szenvedjünk?
Előzmény: Ketchup (834)
Ketchup Creative Commons License 2000.05.13 0 0 834
Sziasztok Lubosok!!!:)))

Nem értem miért szállt rám mindenki, de momentán én csak azokat a hozzászólásokat olvasom el, ami velem kapcsolatos a többit egyből kiszüröm.
Így nem csoda ha félreértettem egyetsmást.
De most már biztos vagyok benne, hogy Paulinamartinez méltó az általa hordott névre.
És én pedig aki Douglas Maldonádohoz hasonlóan összetévesztettem a másikkal, valóban félreértésbe bonyolodtam vele kapcsolatosan az ügybe.
De ezt már tisztáztam vele, ugyhogy ezt ne hánytorgassunk többet föl.
Egyébként egy távoli jövőben a Lubosok találkozója, nem rossz ötlet. Én benne lennék, bár sok Mirces szerint két kimenetele van egy ilyen találkozónak: Az egyik: Vagy kialakul egy tényleg jó társaság, vagy már az Internet sem tartja össze őket.
Remélem ha majd egy ilyen találkozó megvalosul, akkor az elöbbi fog majd bekövetkezni.

Ketchup

Shalina Creative Commons License 2000.05.13 0 0 833
"mindenki a melleimre pályázik!!!!!"
Ezekre?
(o)(o)

(Plágium elismerve, de azért jó, nem?) :)

Előzmény: paulinamartinez (831)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.13 0 0 832
valaki már igazán felfrissíthetne. lefáradtam az idióta unokatestvéreimtől, akik rommá zúzták a szobámat (legóhalmok vannak minden felé). játszani is kellett velük! olyan fárasztóak!
mindemellett jól jönne már egy kis testmozgás, ugyanis ma már megint annyit zabáltam, hogy csak na. ettem egy tál borsólevest, aztán 3/4 pizzát. ezenkívül kólát is vedeltem + egy kis vanilás karika és csokis perec. a tortám meg már félig kész!!!! de az mondjuk csak holnapra lesz ehető állapotban, mert min. 6 órát állnia kell a hűtőben. szóval holnap is zabálni fogok :)
na akkor itt van már valaki frissítőnek?
pmb...

na most még tespedek egy kicsit a tv előtt, megnézem a jóbarátokat. 20 perec :) múlva (és után) visszatérek!
addig is várom a jelentkezőket!
csók

paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.13 0 0 831
na újra itt, már a plázából hazatérve. és akkor egy kicsit a minden ami bosszant topikba:
szandált akartam. találtam, király csodaszép, stb. olcsó!!!!!! (5000) de hát nem csak 37-től fölfelé van a szemeteknek?! miért tehetek én arról, hogy ilyen édes kicsike lábam van. jó, volt egy 35-ös, de az azért nem volt olyan szép. utálom a lábam!!!! illetve a cipőkészítőket. miért nem gondolnak rám???vuhnpariwkerljdlfjldbjtoíá

ami a tegnapi boxot illeti, gondolom már vége....
béla!
különben télleg rajtad veszekedtünk :)
(Bookshie! hagyjuk csak meg ebben a hitben szerencsétlent :) )

na a lényeg, hogy ez shalinának is jól jött, hiszen kiélhette író ambícióit, illetve egy jó kis befektetésre is akadt lehetősége. lehet, hogy ő mozgatta a háttérben a szálakat?

kicsit aggódom, mert libertine még mindig nem ért haza. most télleg ennyi pénzt akar keresni nekem? persze nem könnyű engem eltartani, kényeztetni mindenféle jóval....

ezt a ketchup fiút nem értem. ő télleg azt hitte, hogy én mindenkivel....elvégzem a beavatási szerteartást, nem csak cyberként. még időpontot is adott!!!!! :)

egyébként a legújabb fejlemény:
mindenki a melleimre pályázik!!!!! :)

na jó, aki kapja marja!!!!!!! (ketchup, csak óvatosan :))
csók mindenkinek,
paulina

különböző béla Creative Commons License 2000.05.13 0 0 830
Én is beszállhatok másodiknak?
Előzmény: Shalina (828)
különböző béla Creative Commons License 2000.05.13 0 0 829
Nnna lányok, nem szeretem mikó így összevesztek rajtam. Jó, jó, hát mongyuk megértem a hihetetlen motivációt, néha én is nehezen bírok ellenállni magamnak, nade ez mégis több a soknál, csak azé mer nem vagyok itt, nem kell rögtön ráizgulnotok egymásra. Rend legyen! Különben is nem tuggyátok, hogy nincs is nekem vágyam semmi, csak eccere elvesznem borneó dzsungeljeiben és Bookshie ölelő karjaiban, ugyanakkor pmb-nek nyomni a habot az eper tetejére és közben még elég LASSAN futni, hogy Shalina elkaphasson egy kis harapdálásra?

Bookshie! Elszunnyatt a gépen ám melletted a borneói majomember, de nem én! Csak azé mer egy kicsit rákészültem a 7. menetre ? Most asztán hétfő reggelig í-méjl meg, magadtól!

Ketchup, igazad van, elég nehéz tartalmat találni egy olyan hozzászólásban, amit az ember el sem olvas. Még ezres IQ-val sem.

Iceride átment undergroundba? (Illetékes elvtárs: Bookshie)

Na jó, most megyek, kissé elszöntyönpöntyörödve, mer 3 napon át kong-tam az ürességtől, hiányotok átjárt, mondaná a költő, mint huzat a házon, asztán meg kiderül, hogy nem is a szél, hanem tik csapkoggyátok egymásra az ajtót. Hát nem mindegy, hogy ki mit szeret, ha egymást nem? Készüljetek a penitenciára....na lássukcsak, Libertine körmöst kap, pmb-nek metálrobbanás dukál, Bookshie-nak meg pörldzsemet kell hallgatnia a duna plázában...remélem egy életre megtanujjátok!

Shalina Creative Commons License 2000.05.13 0 0 828
Bookshie és Shalina közös vállalkozást indítanak...
Bookshie Creative Commons License 2000.05.13 0 0 827
1ébként béluskák nemsoká érkezteti magát, csak az a szitu, hogy míg én a repülőút tetemes részét azzal töltöttem, hogy pm-mel egymás szemét vájkáltuk, kölcsönösen hajtéptünk és cifrákat káromkodtunk, addig bélák a fedélzeti söröshordó fenekét nézegette, így most szunyál a kicsike. Lassan életre pofozom és felkérem egy kis élménybeszámolóra őt is.
Bookshie Creative Commons License 2000.05.13 0 0 826
Remekre szabtad. Minden elösmerésem, kedves Shalina! Téged foglak felkérni, hogy írj mesteri szinopszisokat a műveimről. Mondd, 500-600 oldalról is tudnál ilyes légiesen könnyed csodákat rittyenteni??? Mer akkor beveszlek a bizniszbe!
Shalina Creative Commons License 2000.05.13 0 0 825
Ja, és a hét kérdése:
vajon mily titkos szálak fűzik pmb-t (vagy a lub valamely más tagját) ehhez a titokzatos Ketchuphoz/hez/höz?
Esetleg egy újabb arc az árvaházból?
Előzmény: Shalina (824)
Shalina Creative Commons License 2000.05.13 0 0 824
Akkor összefoglalnám az utóbbi epizódok eseményeit.
Libertine és paulina kissé túlzásba viszik az összemelegedést, ezt a többiek nem nézhetik jó szemmel. Bookshie elugrik Bélával Borneóra, hogy végre megszabaduljon ettől a kibírhatatlan bandától, de kibe kell belebotlania? Hát persze, hogy Sallybe. Shalina persze ott ólálkodik a nyomukban, s megszervezi, hogy egy középkorú nagggyon sármos úriember feltűnjön a helyszínen. Sally és Bookshie persze eszét vesztve küzd a fazonért, ez alatt Shalina megpróbálja becserkészni Bélát. De pekke van, mert lejár a szabadság, haza kell jönni, és neki megint csak nem marad más, mint a krokodil formájú gumimatrac...
Paulina közben degeszre zabálja magát mindenféle jóval, és hogy elterelje a figyelmet falánkságáról, és Libertine-nel folytatott némiképp túlzásbavitt hancúrozásairól, gyorsan csúnyákat mond a metálra. Konfliktus adott. Míg Bookshie teljes gőzzel haragszik, Shalina ismét megpróbál lecsapni, de SAJNA NINCS KIRE! A férfi szereplők valahogy letűntek a színről... Béla? Libertine? Á, nem aggódunk, csalánba nem üt a ménkű. De hol van Ice? Ice nem tud fellépni, ezért inkább lelép.
Pmb felkapja csótányroppantóját, és megtámadja a plázát. Ennek ellensúlyozására valami könyvtárat emleget, de persze senki nem veszi komolyan. :))
És a hét eseménye: epizódszereplőből állandóvá előlép Ketchup (magyar hangja: Ketchup), aki unatkozó üzletemberként cybersex kalandokra vágyik. De majd csak ha lesz kedve, meg elegendő IQ-ja (1225). Hogy ebből mi lesz??
Bookshie Creative Commons License 2000.05.13 0 0 823
Mindenkitől bocsi, mert off, de csupán pár szó:

Libertine! A JOIN ME A DANUBIUSBAN MEGY!!! Menten feldobom a pacskert!

Bookshie Creative Commons License 2000.05.13 0 0 822
Na igen, én is észrevettem, teljes fagyás volt, nem is tudtam mit csinálni, így kiléptem.

Sally! Részletes beszámolót szeretnék arról az O'Neill darabról, amit ma este láttál! Milyen volt a Brooks Atkinsonban? (Lesz majd egy kérdésem, ha netán a közelben leszel!)

Shalina Creative Commons License 2000.05.13 0 0 821
Idefigyelj, Ketchup!
Te itten ne fikázd a hozzászólásokat, mert megharagszunk! Mi az, hogy tartalmatlan?? Mert az ezres IQ nem elég? Ide a belépő 1225! Persze ezt a szintet csak kitartó képzéssel lehet elérni. Ennek eszköze, hogy egy büdös szót sem veszel komolyan az egészből, ami itt folyik, és voilá! Már képben is vagy.
Előzmény: Ketchup (799)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.13 0 0 820
most megyünk könyvtárba, meg a duna plázába :). majd jövünk, illetve csak én, mert salyy még színházba is megy. ez aztán a kultúra!!!!
csók,
paulina
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.13 0 0 819
ice még tegnap azt üzente, hogy sajna nem tud fellépni az indexre, de majd jön.
én is azért nem válaszoltam már tegnap, mert elromlott, és nem engedett be. de talán jobb is, így lecsillapodtak az indulatok...vagy tévednék?
na jó puszi,
paulina :)
Előzmény: Bookshie (818)
Bookshie Creative Commons License 2000.05.13 0 0 818
Fura ez a csend... Nem hallom a kardcsörgést, haha!
Ice, most aztán rendesen rám ijesztettél! Azt sem tudom, hová meneküljek!!!
Kellemes víkendet, jó szórakozást minden leendő látogatónak!
Bookshie Creative Commons License 2000.05.13 0 0 817
Tényt írtam le és eszemben sem volt téged abba a kategóriába súvasztani. Jézusom, ez nem igaz.
Annyit még én is tudok, hogy a Pearl Jam vagy épp a Warpigs állatira nem tartozik a pop műfajba.
Volt anno egy kérésem. Hogy te azt sem tudod, miről van szó, arról talán nem én tehetek. Fátylat rá, Sally segített.
A srácok hogy fognak ezen röhögni, ha holnap elolvassák! Vagy ki lesznek akadva, a fene sem tudja.
Egyébiránt nagy Kelly Family rajongó vagyok. Mint metal...
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.13 0 0 816
azt sem tudom miről beszélsz, már ne is haragudj. ismét csak elnézést tudok kérni Tőled, amiért már megint nem figyeltem, hogy dögöljek meg!
Előzmény: Bookshie (814)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.13 0 0 815
figyelj bookshie!
részemről a téma lezárva, nem érdekel különösebben, hogy te mit gondolsz rólam. de azért az a sértegetés már télleg nagyon visszájára fordult. azért mert nem szeretem a metalt, még nem vagyok popújság olvasó, holdjárón közlekedő picsa. neked bizonyára csak ez a két kategória létezik: metal + szar zene, amihez üres fejű, semmit sem tudó f***szfejek társulnak. na ennyit arról, hogy ki sért meg kit. különben télleg azt gondolsz rólam amit akarsz. nem akarlak én téged semmiről sem meggyőzni. ennyi.
azt szertesz, amit akarsz, én is ezt teszem. meg van a saját kis véleményünk mindenről. kész, élhetünk szépen egymás mellett.....nem kell ezt tovább ragozni.
Előzmény: Bookshie (813)
Bookshie Creative Commons License 2000.05.13 0 0 814
Sally!

Köszönöm a küldött útmutatót, kipróbáltam és remekül működik.
És ismét köszönöm, hogy te legalább válaszoltál arra a kérdésemre, amit pm-nek hiába tettem fel.
Rendi vagy.

Bookshie Creative Commons License 2000.05.13 0 0 813
Rendben, pm. Legyen külön műfaj.
Amiről én beszélek, azt egyébként heavy metalnak hívják. METAL. Metálnak általában a pop újságírók írják. Akik kb. annyit tudnak a műfajról, hogy szar és kész.
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.13 0 0 812
nem értelek akkor sem. nem azért raktam oda :)-t, mert viccesnek találom a szokást(kézjel), hanem veled, (illetve nem csak veled, mert libling is szereti) akarta viccelődni. na jó ez így hülyén hangzik, de akkor is így van. ha valaki nem érti a tréfát arról nem én tehetek. különben is ez az átkozott internet az oka mindennek, hiszen nem lehet éreztetni, hol a hangsúly....én is szoktam ilyeneket mutogatni !!!!!!!!!!! persze csak tréfából. na ezt inkább ne írtam volna, már megint meg fogsz sértődni, mi?
ami a seattle-i hangzást illeti, szerintem elég sok embert sértettél meg vele, ha úgy értelmezik a véleményed, mint te tetted az én megjegyzésemnél. mert elég sok képviselője és rajongója van annak ellenére, hogy nem külön műfaj...nekik bizonyára az A műfaj. na? és szerintem mondhatjuk már rá, hogy külön műfaj! még ha szűkebb értelemben is, mint a metálra...
Előzmény: Bookshie (811)
Bookshie Creative Commons License 2000.05.13 0 0 811
Azt írtam, nem szeretem a Pearl Jamet. Nem egy egész műfajt degradáltam le szarrá. (A seattle-i hangzás nem külön műfaj.)
Teljesen kilátástalan ez az egész. És nem gúnyolódtam azzal, hogy más műfaj rajongói hogyan viselkednek (milyen jelképeket mutogatnak) a koncerteken. A metal bizonyos ágának van némi köze a sátánizmushoz, a kézjel annak egy bizonyos jelképe. Baromi vicces. Megszakadok.
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.13 0 0 810
a véleményem továbbra is az enyém:
utálom a metál zenét, mert szerintem szar.
de ezzel én nem mondtam semmi olyat, hogy te most mekkora szar alak vagy, mert szereted ezt a fajta zenét, meg hogy ásd el magad szégyenedben, és hogy csak sajnálni tudlak érte, stb.
és nem is gondolom ezt!!!!!!!!
ha tudnád, én ezt már hányszor kaptam meg jól az arcomba! ennek ellenére nem sértem vissza a sértő félt háromszor annyira, mint ahogy azt ő tette velem. nem tom világos e amit szeretnék mondani. de ez nem is érdekes. én értem :)........
ja és persze mindezt vállalom:
paulinamartinez

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!