A Majesty of Gaia csak poén, 2000 óta ezzel viccelődik mindenki, mikor új album van születőben. Persze 2000-ben még nem volt poén, akkor szinte mindenki elhitte, aztán Brave New World lett :)
remény az maradt mert ugye olyan nincs hogy kihagyják a cseheket meg a lengyeleket de osztrák dátum sincs,mindenesetre szomorkodom hogy ha jönnek is az kb még 10 hónap,az meg igen sok egy olyanfajta embernek mint én!
mondjuk lesz egy új album.
Olyan hülyeségeket olvastam hogy a címe Majesty Of Gaia lesz,amit nem hinnék.
Szörnyűűűűűű!!!! Én nem tudok várni 2007 nyaráig!!!! Ha nem lesz változás, én megyek Csehországba! Ki tart velem? Ha összeszednénk elég méjdenfant, közösen bérelhetnénk egy buszt, aztán uccu neki!
Újra kérdezem: Mikor lesz hivatalos bejelentés????
állítólag a skandináv turnén előzenekarként játszó Trivium együtte forumán található.
Az ötleted egyébként jo de én egy előnyösebb formáját választottam, írtam a multimediának emailt délelőtt hogy jönnek e, de még nem válaszoltak,szerintem nem is fognak válaszolni.
Tüntetés a Multimédia székház előtt!talán még sajtót is kaphatnánk,szerepelhetnénk a tvbe ujságba,rádióba.
Most mikor lesz hivatalos bejelentés???? Honnan szedtétek azt a listát!!! Nehogy má ne jöjjenek bameg!!! Forradalmat, ha nem jönnek! Keressünk bűnbakot, kötözzük meg, húzzunk rá eddie-s maszkot, meg maiden pólót, rakjuk rá egy mágjára, ami egy hat ló vontatta szekéren van, bokrosítsuk meg a lovakat, hogy egész Budapest lássa, ahogy ég a dolog, és egy hatalmas tömeg rohan utána maidenes zászlókkal! Aztán mennyünk a Kossuth térre és követeljük a kormánytól, hogy pénzt s időt nem kímélve hozassa ide a maident egy tök ingyenes koncertre, ahol a mtörhead az előzenekar, és a közönség minden tagja kapjon dedikált gitárokat, és egy dedikált hordó sört!
Nekem aztán teljesen mindegy hova jönnének Debrecen, Pest vagy akár Ózd.Mennék.Hát fel kéne világosítani a szervezőket hogy a heavy metal JÓ!Kell az embereknek.
Joey DeMaio mondta hogy "Heavy Metal makes week people feel STRONG!"
Végre valaki :-) Már azt hittem, a falnak beszélek :-)
Ajánlom figyelmedbe az Animare TV újságot. Van benne műsorfigyelő. Beírod a műsor címét, vagy szereplőjét, és e-mail-ben értesít előtte 1 héttel, és egy nappal is.
Nekem anno az egyik munkatársam szólt utólag, hogy volt a műsor, akkor felvettem ebbe a műsorfigyelőbe. Amikor legközelebb lett volna, műszaki okokból mást adtak helyette, és nem pótolták az adást, csak most adták megint. Sok szerencsét!
Hát nem lepett meg, hogy a magyar dátum láthatatlan tintával íródott...:))
Remélem nem kell megint Prágáig gurulni!
Még a múlt században kezdődött hagyomány, hogy nagylemez-bemutató turnén felénk is járnak:) '95 óta legalábbis így van!
De van még ideje bőven tökölni a Multimédiának, nem csodálkoznék, ha nyáron kiderülne, jönnek! De hátha már a holnap esti, nyilvánosságra hozott listán ott leszünk! Hallani sem akarok róla, hogy kimaradunk!!:)
Bár ahogy nézem, dec 6 és 9 jöhet csupán szóba, térkép ismereteim alapján viszont csak 9-e! Elég sűrű ez a lista, ha hozzánk is jönnének, akkor 5 egymás utáni estén rombolniuk kéne...hát nem tudom...
Egyébként milyen helyszín jöhetne szóba szerintetek?
Azt sem tudom, létezik-e még az SAP-csarnok, megfelelne-e a célra, vagy a Körcsarnok. Én csak az Arénát tudnám elképzelni ( bár lehet, hogy az túl nagy, ráadásul eddig méreg drága volt, talán most, hogy a franciák ( asszem ) elmentek a francba, az új hasznosító már megteremti a lehetőséget ), vagy a tökéletes Főnix-csarnok Debrecenben! Életem legjobb koncertje volt.
Na mindegy, várjuk ki először a hivatalos bejelentést!