Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Figyi, ha én a munkám közben egy pixysta vagy egy macsekféle benyögést elengednék, a legközelebi gáborcigány* belémdöfne és bizony az nni vagy a knyf, esetleg Lauda, pláne a Teremtő előtt negyvenen vallanák, hogy én kezdtem. S igazuk lenne.
*:lovári vagy ukrán, csecsen vagy albán, borsodi vagy beás, betonvaskötöző vagy kubikus, esetleg lubavicsi felsőmarós - ki-ki tegye be a kedvencét
Hát...mindkettőnek van igazsága bizonyos pontokon, mindenesetre Dopeman kirakott egy 30 perces videót, amelyben végig rendkívül dühös és trágár. Szerintem a Róbert ott mérte el, amikor az anyját meg esetleg a húgát is belekeverte, ugye egy ilyen trágár szövegkörnyezetbe. Mondjuk kettőjük közül tényleg a Pityinger jön mélyről, és az ő hazai világában nem tűrhető el az a kontextus, amit a Robi megengedett magának. Mondjuk ez a Puzsér elszálltságát is mutatja, hogy nem gondol a következményekre ( én nem akarok igazságot tenni köztük, nézem mindkettőt, Dopemant is időnként, ezek csak eszembe jutottak).
számomra vannak más mondanivalói, amik sokkal erőteljesebbek (persze a nyelviség is fontos)
Kassai...13:20--15:40 a felvételen az állatokról, a mai állattartásról
az egyik mai világban (képi világ korszakában) legfontosabb gondolat a 22:percnél ("egy idő után, ami az elmédben leképeződik, az megjelenik a téged körülvevő világban")= képi média ereje, úgy ált a média hatása, befolyása
32 perc után szintén alapvetőség-az élet törvényszerűségeiről és ami azalatt van: törvényszerűség, alatta a szeretet, azalatt az erkölcs majd a jog
(ma a jog világában élünk, le lehet vezetni, ez mit jelent és hogy vajon ez jó-e nekünk)
37 perctől a barbie-ság korszakáról etc...
...etcetcetc lehetne hosszan sorolni a velősebbnél velősebb gondolatokat
Projektálás kérem, projektálás. Ha egyszer valamiben kimondják, hogy jajszegényállatok, akkor a felbátorodottak a precedens okán vérszemet kapva mindenhol teret követelnek. (tessék megnézni mondjuk a közszolgalati kínai nyelvű híreit. Mert az kell, hisz lakosságarány...)
Nézzétek meg a Pillangó-hatást. A gyökig kéne visszamenni, hogy kiderüljön, mikor nem kellett volna ennek az álliberalizmusnak teret engedni.
Puzsérkáról mindent elmondott a pohárvíz-eset. Ha megnézed az akkori, aztán az előteres videót, ott van a csávón, hogy sosem találkozik, találkozott a való világgal, álomvilágban, elefántcsonttoronyban él, mint a holdfénykanalazók sokasága.
Aztán mindegyik (vagy a gyerekük) egyszer felszáll egy villamosra, s meglepődik a bicskapengén.
De elég hozzá egy Béke utcára elkanyarodó remizjáratos egyes villamos is. Esetleg elaludni a 2B villamoson, s a Nagycsarnok helyett Pestszenterzsébet külsőn ébredni. Vagy elegek hozzá az Építészbe lelátogató kispadosok. :--))
Ábrahám Zoltán korábbi háromszoros rali magyar bajnok, fél órával a tragédia előtt járt a helyszínen. Két áldozatot, apát és fiát személyesen ismerte, bajnaiak voltak, ahogy ő is, és rajongtak a raliversenyekért. Ábrahám Zoltán a tragédia után azonnal gyűjtést szervezett a család megsegítésre. Számlaszámot nyitottak az egyik hozzátartozó nevére.
Ha segítene az áldozatok hozzátartozóinak, ide utalva megteheti: Bogár Lajos MBH Duna Bank 58600410-17136040"
Azért van a kóser tartásnak, vágásnak (tapasztalati) alapja, értelme. Meg úgy általában a hagyományoknak.
De nem, nekünk egy autista pszichológus, zoológus látomásait kell törvényesítenünk.
Egyébként meg a rádiósok, tévések főleg a bemondók, hírolvasók (ex has) 3,8%-a legyen beszédhibás, sőtleg, dadogó, mert a lakóságentitások közt is annyi az, itt belpesten.
A 3123-ban(?) hivatkoztam egy mozira. Na az erre az egyik tökéletes példa. D. András magyar állampolgár, újságíró és száj módszerének elemzéséből elég gyorsan kideríthető, mi az ő mozgatórugója, kik kezelik az ő marionett-kötélzetét. S ebben a pillanatban akár az MP-ügyben, akár a mostani, kremlpropaganda-feltárásban jatszott szerepe átkereteződik.
Tényleg rohadt erős a szöveg, én mondjuk az édesanyjával való nem életes részt kihagytam volna, de ez személyes ízlés kérdése is, igaz, hogy Dopeman meg azt énekelte korábban róla a jóval gyengébb klipjében, hogy megszopatta a csaját vagy a feleségét, erre most pontosan nem emlékszem.:)
Elsiklottál a bántalmazott jelző felett: "...fontos, hogy a bántalmazott nők ne higgyék el azt, hogy kell az apa a gyerek egészséges fejlődéséhez."
Ha megnyomod a bántalmazottat a mondatban, akkor jobban kijön a mondanivaló: nem bántalmazó apákra szüksége van a gyereknek, a bántalmazó apa viszont pont maga a kerékkötője a gyerek egészséges fejlődésének. Az én gyerekeim pl. sokat vesztettek volna, ha az apjuk nem lenne. Én viszont csak nyertem azon, hogy apám és anyám elváltak. És lett egy nagyszerű nevelőapám, aki jó mintát közvetített, amíg új családot nem alapított.
Volt egy mém, amit nem tettem be V.J-ről (Szöveg: M.P. ölte meg H. Gergelyt), és erről eszembe jutott, hogy a nagy sajnálkozásban el is felejtettük, hogy az ördög ügyvédje belengetett valami ollózást is. Szerintem M.P. ezt a felvételt tegye közzé! :D Közérdek!!!4!
Úgy magyarázta, hogy maga az az usb-portra dugott izé adott nagyon gyenge áramot a gépnek, és az elég volt, hogy lehúzzák a lemezképfájlt. Előtte nem hallottam ilyenről, meg nem is nagyon érdekelt a technikai háttere, működésben sem láttam ilyet, de tényleg volt ilyen gépről szó és az előadóban biztos vagyok, hogy jó szakember volt és nem állt érdekében hülyeségeket kamuzni.