1. baráttal kibékültem...csak nevelési célzattal volt a dolog...ha valaki mond valamit, tartsa a szavát!
2. utat visszamondtam, de csak azért, hogy majd áttegyük egy hónappal későbbre...sajnos, de ez van.. Csak ne add alám a lovat, igy is már mindenki azt mondja, minek megyünk ennyiszer oda. Pedig még tényleg sok mindent nem láttunk...
Pl. Te tudsz valamit a Nagy Mágneses Utról? Ez tényleg igaz, amit most írtak a fórumban? Biztos láttad, ha ennyire képben vagy, hogy letoltál??? Én ezt még sose hallottam...ezt is meg kéne nézni, ha igaz, ez nagyon érdekes...
Szóval ha utazásról van szó, ne félts Te engem, hogy esetleg nyugton ülök a fenekemen... már kavarom az év végi Damaszkuszt is, hátha összejön, a Zuram tépi a haját. Mert tudja, hogy ilyenkor szoktam elkezdeni a "nem kérek semmit a névnapomra, nem kérek semmit karácsonyra, nem kérek semmit a szülinapomra....csak menjünk!!" című visszatérő műsort. De be szokott jönni. És persze ő sem szenved ilyen nagyon, mert imád utazni, csak én vagyok a dilisebb... :))
Harminc év?? Uristen!! erről nyithatnál külön topicot, hogy kell ezt csinálni...Szólíthatlak egyszerűen csak Rozoga Mesternek??? Mi a titok?
Hol van má' ez a Rozoga bácsi??? Azt sem tudom mit tettem, ki ne rugjatok addig...!!! Persze, most unatkoztok, kell a bűnbak, mi????
ilyeneket ír, aztán eltünik, én meg itt vívódom....
Képzeljétek...ma vagyunk 8 éves házasok a Zurammal és 10 éve együtt...az már valami, nem?? Nehogy megkérdezze valamelyik, hogy melyik urammal.... :))) mert Ti ilyenek vagytok, már látom... :)))
Mondom: "kinti barátunkkal". Ibrahimra akadtam ki, de nagyon...de azóta már megoldódott. Csak néhány száz sms, meg egy éjjeli telefon kellett hozzá, ahol leordibáltuk egymás haját, aztán jót nevettünk. Csak most meg nem tudom mikor megyünk... Tudom, hogy van még jópár arab ország, de Ibrahim tényleg a barátunk lett, meg még mostmár jó páran kint, és jól éreztük magunkat nagyon velük... meg árban is elég kedvező, és legalább segítenek arabot tanulni...
titkos terv: év vége körül pár nap Damaszkusz: jöttök???
én is itt vagyok, csak nem volt nagyon mit írni...:))) bár azt azért elmondanám, hogy bánhatjátok, hogy még nem értetek rá, mert a Satiék háza gyönyörűűűű!!!!!!! És a kiskutyus is nagyon aranyos, és kitartó. Nem nagyon szereti, ha kizárják...
én most buslakodom, mert majdnem Jordánia, aztán lehet, hogy mégsem... most várakozás, némi összezördülés kinti barátunkkal, bevágtam a durcát... szóval várunk...további tervek is vannak, nem tudom mi lesz...
arab órám az most lesz mindjárt....még mindig nagyon nehéz. Volt 2-3 hét szünet, és még nem tudtam bepótolni a lemaradást sem...de most ilyen szavakat tanultam, hogy naplemente, meg napfelkelte...nagyon szép... külön szavuk van még a késő délutáni órákra is... nagyon furcsa...a hajnali órákra állítólag még egy csomó más szavuk is van, de azokat nem tanultuk meg. Az a baj, hogy Ibrahim gyorsabban tanul magyarul, mint én arabul, igy aztán nem strapálja annyira magát az ember...nekik sokkal jobb a nyelvérzékük.
Nna! Hol vannak innen a többiek???? Én üzentem BB-nek, hogy írjon már, nem ér eltünni, de ugy látszik semmi hatás!!!!
kedves SAt(elit) pszt más meg ne hallja , g pontocska ,hogy van?
na jó bosszantás nélkül őszinte tiszteletem a a nagy keleti utért kicsit részletesebb leirást is megérdemeltünk volna.
na jó és a kispesti?
G 96969696 elne menj!!!!a java majd most jön!!
szóval megvolt a buli! ez ház avató volt vagy topik tali?
mogyorócskát (bár nem volt ) egy olyan kis nyakba akasztóssal megnéztem volna!
közben a jányom megjött tunéziából egy csomó fényképpel és és sportos közlekedéssel ..... ( majd megnézhetem a fényképeket és majdnem olyan lesz mintha én is ott lettem volna!) pénzben majdnem az biztos.
ásd el magad barétom meg elfelejtette a jelszavát de egyszer majd jön ő is