Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

MBZ Creative Commons License 2006.03.08 0 0 2635

Szia !

-Bekapcsolt izzításnál mérd meg egyesével, hogy az izzító gyertyáknál meg van-e

a 12 V feszültség.

-Lazítsd fel az adagoló tetején a befecskendező fúvókákhoz menő csöveket.

Önindítózz és ellenőrizd , hogy a meglazított csöveknél-mindegyiknél-szivárog e a  

gázolaj.

-Vedd ki az izzítógyertyákat és egy bikakábellel -negatív pólus rácsipetve  az

izzítógyertya menetes részére és az akku negatív sarkára, másik bika kábel

az izzítógyertya tetejére fogatva,  érintsd ezt a kábelt egy pillanatra az akku pozitív

sarkára . Ha az izzítógyertya vörösen izzik, akkor a gyertya jó.

Ismételd meg az ellenőrzést az összes gyertyánál .Ez a biztos módszer

Megjegyzés: Ha a gyertyánál belső ellenállást mérsz = 0.8 ohm nem ad kielégítő

információt, mert az izzítás pillanatában a gyertyánál lehet szakadás

-Ha mindent visszaszereltél és nem indul-  kérj meg valakit ,hogy vontasson be

( A sok indítózás miatt + dugulás- televan az előkamra gázolajjal

Be fog indulni!

Előzmény: H.László (2634)
H.László Creative Commons License 2006.03.08 0 0 2634

Melyiket ajánlod?

DA Budapest melyik részén?

Előzmény: merciw115 (2632)
H.László Creative Commons License 2006.03.08 0 0 2633

Ja, és a kocsimról eddig összesen két képem van, a 2522 hsz. feltöltöttem őket.

Üdv.

Előzmény: merciw115 (2629)
merciw115 Creative Commons License 2006.03.08 0 0 2632

HSZ: budaörs

DA: Bp.

Előzmény: H.László (2631)
H.László Creative Commons License 2006.03.08 0 0 2631

De, gyerekülés miatt, meg nagyobb gyerek esetében, hogy gyerekülés nélkül is beköthetőek legyenek.

Hát talán majd bontottan be lehet szerezni valahol, egyelőre el kéne indítani.

Megkaptam a szerelők elérhetőségét, köszönöm. 

DA helyileg hol dolgozik?

Mert lehet, hogy szállítani kell a kocsit, és akkor a távolság sem mindegy.

Előzmény: merciw115 (2629)
Nemlacko Creative Commons License 2006.03.08 0 0 2630
Jövő héten rakom a képeket a kérdéses cuccokról.
Előzmény: DIESEL 3.0 (2624)
merciw115 Creative Commons License 2006.03.08 0 0 2629

Szia!

Mail ment!

Telefonszámokkal DA és HSZ

övet a 2-es szériába minden gond nélkül be lehet szerelni!

Szélsők: autómata visszatekercselő --- > kalaptartó, alsó rögzítési pontok ülés alatt arany színű csavarok formájában

A középső csak kétpontos!

Lehet gyárit kapni bontottan (nagyon nehéz beszerezni, mert keveset gyártottak, de Andris és Szabolcs biztosan tud segíteni), vagy gyári m+m de szerintem horror áron van!

Csak nem gyerekülés miatt kell?

Előzmény: H.László (2627)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.08 0 0 2628

amiben nincs gyárilag kialakított helye a hátsó biztonsági övnek, abba tilos beleszerlni.

ha későbbi szériájában volt az autónak, de a kérdéses gépben még nem, akkor is.

Előzmény: H.László (2627)
H.László Creative Commons License 2006.03.08 0 0 2627

Az lenne a kérdésem, hogy bármilyen típusú állólámpásba, így a W115 200D-be (1975) is beszerelhető hátsó biztonsági öv?

Van hátsó öv gyáriban vagy más típusú autóét lehet beszerelni?

Én kerestem a helyét, de nem találtam.

H.László Creative Commons License 2006.03.08 0 0 2626

Helló,

Küld a szerelő nevét és elérhetőségét a h.laszlo2@freemail.hu címre.

Kösz a segítséget.

Előzmény: candle (2623)
b0b0 Creative Commons License 2006.03.08 0 0 2625

kiraly a konyoklod, + a perzsa is:)

nekem az also diszlec kuszobhoz kell ha jo, es a krokeret a lampahoz...

b

DIESEL 3.0 Creative Commons License 2006.03.07 0 0 2624

Nekem ez az enteriör van, ehez kellene hátsó ülés ülőlap,első ajtókárpit egyes elemei.

Továbbá a teljesség igénye nélkül: Esővető díszléc ("A" oszlopon csak ha nem ragya),oldalablakok alatti díszlécek, biztonsági övek komplett,-hátsó is ha van,

et cetere,et cetera.....

Előzmény: Nemlacko (2618)
candle Creative Commons License 2006.03.07 0 0 2623
Beszéltem az esti talin egy szerelővel. Tedd publikussá a méledet, és elküldöm a számát.
Előzmény: H.László (2621)
gy69 Creative Commons License 2006.03.07 0 0 2622

Szia.

Legjobbautó..-nak küldj egy mailt.Biztos megtalálja a megoldást:)

Előzmény: H.László (2615)
H.László Creative Commons License 2006.03.07 0 0 2621

Hát valahogy Pestre is elhozom, ha nincs más lehetőség.

Hol lenne a szerelő?

Kösz.

Előzmény: C_dolgoz (2617)
b0b0 Creative Commons License 2006.03.07 0 0 2620

szia,

nekem mivel 1esem van, nem tudom passzol e, de egy also jobboldali diszlec kene, a kuszobhoz, tovabba esetleg egy bal elso lampakeret (krom ha talalja)

ulesek milyen alapotban vannak?vagy az enyimet karpitoztassam?

b

Előzmény: Nemlacko (2618)
b0b0 Creative Commons License 2006.03.07 0 0 2619

uzemanyag lathato az adagolo elotti kis szuronel?

az enyem ilyen cserelheto egyszerhasznalatos, szoval ott latni hogy van e nafta vagy nincs.

fura, mert ha van jo onindito, bikazva stb, akkor az be kell robbanjon.

lassan nappal +10 fok is lehet, igy kell 1 delutan megprobalni, aztan azt is lehet hogy kibontod az uzemanyagcsonel, es visszafele kezded fujni a lottyot. aztan ujra felszivni es bekotni, ha tenylegesen valahol dugulas van akkor erzed. ha ezutan sem megy akkor -na az a szivas-

lehet hogy adagolo problema?

b

Nemlacko Creative Commons License 2006.03.07 0 0 2618
Világos barnás a belső kárpitja, de még nincs itthon az autó, utána lefényképezek mindent. Műszaki vizsga után 1 hónappal tört össze, előtte lettek lecserélve a féktárcsák, lengéscsillapítók stb. Vannak rajta szép krómok, szélvédő gumi is jó. eleje sértetlen, de a hátulja kuka. Motorja is jól néz ki. Amint nálam lesz alaposan átvizsgálom mi az érték benne.
Előzmény: DIESEL 3.0 (2610)
C_dolgoz Creative Commons License 2006.03.07 0 0 2617
Én max budapestit  tudnék hirtelen mondani. Idáig el tudod hozni az autót?
C_dolgoz Creative Commons License 2006.03.07 0 0 2616

"merciW115 nicknevű fórumtársunk azt írta, hogy elküldte telefonon a névjegyét, de sajnos nem kaptam meg."

Este lesz a talink, úgyhogy majd jól rákérdezek.

"Valaki küldjön már egy hozzáértő szerelő elérhetőségét,"

MI a gond az autóval?

Előzmény: H.László (2612)
H.László Creative Commons License 2006.03.07 0 0 2615

Konkrétan az a baj vele, hogy nem indul.

Valószínűleg nem kap üzemanyagot a motor, vagy eldugult valahol valami kosztól, rozsdától, vagy talán elfagyott valahol az üzemanyagrendszerben egy kis víz.

De ez csak feltételezés. Villamossági szerelő megnézte, nem tudtuk bebikázni, de szerint az izzító gyertyák és az önindító jó.

Hát ennyit tudok a hibáról, sajnos, és nem akarom avatatlan kezekbe adni, ezért gondoltam, hogy itt a fórumon, ahol sok állólámpás és egyéb Mercis beszélget, talán valaki tud jó szívvel egy szerelőt ajánlani, aki ért is hozzá, és megfizethető.

Előzmény: sensej (2614)
sensej Creative Commons License 2006.03.07 0 0 2614
Mi a problémád a kocsival? Lehet ,hogy azért nem kapsz telefonszámot,mert senki nem ismer olyan szerelőt akit öszintén merne ajánlani. Sajnos aki ért hozzá az drága ,mivel a szakértelmét olyan tipusoknál is tudja kamatoztatni ahol ezt bőven megéri megfizetni.Sajnos az öreg autó javítás idő igényes és a szerelők óradíjat számolnak, mivel ebből élnek és ezt meg is lehet érteni.Aki meg " látszólag olcsó" arról a végén kiderűl,hogy sokkal drágább volt,mert se garancia,se pontos határidő se a megbeszélt ár nem fog stimmelni a végére ,ilyen a budaörsi szerelő is.Talán ezért nem iparkodnak a telefonszámával.
Előzmény: H.László (2612)
sensej Creative Commons License 2006.03.07 0 0 2613

Helló!

Téged milyen színű belső érdekelne ,mert kék és barna van szép.Ja és mit adnl érte? Nekem vajszínű is érdekelne.

Előzmény: DIESEL 3.0 (2610)
H.László Creative Commons License 2006.03.07 0 0 2612

Szia, bobo!

Hát akkor áprilisban, ha szép lesz az idő, összehozunk egy állólámpás kétoldalú (vagy esetleg többoldalú) találkozót, hogy megcsodáljuk egymás gépét.

Még nem sikerült hozzáértő szerelőt találnom az autóhoz, pedig lassan könyörgőre fogtam a dolgot itt a fórumon is, de senki nem küld semmit.

Kiváncsi vagyok, milyen lesz a géped a lakatos munka után, mert nekem is szükséges lesz lakatosra (első lámpák körül, ajtók alja, stb.).

Még egyszer megpróbálok szerelőt kérni:

EMBEREK!!

Valaki küldjön már egy hozzáértő szerelő elérhetőségét, aki meg tudná nézni a kocsim. (esetleg kijönne helyszínre). Jöhet telefonszámra is: 70/609-0908.

Én úgy gondolom, hogy ha egy szerelő sok munkát szeretne, akkor legyen egy olyan telefonja, ami nyilvános, sőt reklámozza magát. De itt úgy tűnik, nagyon titkos a budaőrsi szerelő száma és neve, senki nem meri leírni a fórumra vagy elküldeni sms-ben. merciW115 nicknevű fórumtársunk azt írta, hogy elküldte telefonon a névjegyét, de sajnos nem kaptam meg.

Hát tovább bizakodom, mielőtt elviszem egy olyan szerelőhöz, aki még nem látott ilyen autót.

Sziasztok!

Előzmény: b0b0 (2611)
b0b0 Creative Commons License 2006.03.07 0 0 2611

szia

igen, Fehervar mellett lakom Sarkeresztesen.

Jelenleg a gep lakatosnal van majd utanna muszakiztatom, ugyhogy aprilis elejen ha az ido is olyan talalkozhatunk.

gyakran jarok Pestre is, ugyhogy szerintem utba ejtelek, foleg hogy engem is erdekel a geped. remelem addigra mar jaro motorral fogadsz:)

udv

b

Előzmény: H.László (2608)
DIESEL 3.0 Creative Commons License 2006.03.07 0 0 2610

Hali!

milyen színű a belseje

köténylemez középső része is érdekelne,díszlécek,műszerfal,stb...

Előzmény: Nemlacko (2609)
Nemlacko Creative Commons License 2006.03.06 0 0 2609
Szia Laci.

Sajnos tényleg eladó lesz és valós szívfájdalommal válok meg tőle, mert beleszerettem . (nyitok egy kis boltot és nem marad pénzem, ezért lesz muszály eladni.)

Még nincs kész vele a festő és így nem tudom még árulni, de ha le lesz festve mindenképp rakok ide képeket is, már csak büszkélkedni is...

Nagyon sokat fizetek érte, úgyhogy csak akkor fogom átvenni az autót, ha abszolut hibátlan lesz a fényezés.

-------------------------------------------------------------

Vettem ma egy '76-os 200-as benzines-gázos hátulján törött állólámpát bontásra, mivel a szélvédőre és egy-két apróságra szükségem lesz. A többit eladom alkatrészenként, ha érdekel valakit sok új és jó cucc van benne! Majd arról is rakok képeket.
Előzmény: 504LACI (2600)
H.László Creative Commons License 2006.03.06 0 0 2608

bobo

Visszaolvasva a fórum hozzászólásai között, olvastam, hogy Szfvár mellett laksz. Én félúton Bp. és Szfvár között, Tárnokon.

Te hol laksz? Lehet, hogy közel lakunk egymáshoz, akár össze is futhatnánk egy kis kocsinézőbe.

L. 

H.László Creative Commons License 2006.03.06 0 0 2607

Lehet, hogy a technika ördöge játszik velem, de nem jött meg az sms-ben küldött névjegy. Amúgy nem nokiám van, de azért átjött volna.

Elküldenéd még egyszer rendes sms-ben?

Kösz.

Előzmény: merciw115 (2606)
merciw115 Creative Commons License 2006.03.06 0 0 2606

remélem nokiad van!

névjegy ment!

Üdv

Ja és cak úgy elgondolkodásra, mindenkinek!

Mi lett volna, ha...

zürich '60-as években

Előzmény: H.László (2604)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!