Eleg alaposan elmorfondirozgatsz ahogy elnezem :). Jo programokban valoban nincs hiany, sem kulfoldon (Nova Rock, Rock Im Park stb.), sem itthon, mindennek csupan az anyagi resze a kellemetlenebb. Csak kihuzzuk jovo ev elejeig, es akkor akar 2-3szor is megnezzuk oket egymas utan!
Kulfoldi zenekarok kozul a Texas hozza ki belolem az allati osztonoket (no meg a nu-metal kaptafak, Papa Roach, Ill Nino es tarsaik..), magyar bandakat meg nem igazan hallgatok (ha mar emliteni kell valami iszonyatosat, akkor V-Tech).
Ezek azok a pillanatok, amikor szeretnék svéd lenni. Nyerek a lottón, aztán az egészet méjden jegyekre költöm, és elmegyek az összes állomásra. Aztán addig hallgatom, míg meg nem utálom, és már nem lesz soha többé gondom rá, hogy jönnek-e koncertezni.
Azért valahogy ki lehet húzni. Most úgyse lenne lóvém. Nyár elején Eric Clapton, amire, ha koldulnom kell, akkor is elmegyek. Aztán nyáron is lesz elég cucc, ami talán feleddtetheti a Maident, Rockmaraton, meg Sziget(bár az előzőből kiindúlva még gondolkozom rajta). Ősszel, meg úgyis az új album fog füstölni a lejátszóban. Novembertől februárig, meg lehet vizsgákra készülni...
Szóval be van osztva az év. De azért mégiscsak eltelt 3 év, úgy, hogy nem voltak itt.
Sovány vígasz lehet, hogy Bruce aszt nyilatkozta, hogy ő fellép pár fesztiválon a nyáron, szóval mindenki tapadjon a sziget.hu-n a kívánsággépre, és szavazzon rá ezerszer( bár a dolog ott veszti hitelét, hogy a maidenre is lehet szavazni, aki ugye akkor se jön el, ha a fene fenét eszik). Meg akinek rock hiánya van az is találhat magának megfelelőt, egyrészt a magyar paletta sem rossz( de mégse maiden), szóval lehet mindenfélére járogatni(most csak magamat nyugtatom..).
Na mindegy, de legalább májusban Iron Maidnem, és még abban az hónapban Bruce dupla dvd...>sóhaj<
OFF:Amúgy nektek van magyar vagy külföldi fronton olyan banda, vagy énekes, akitől a hányás kerülget(most nem az elektronikus szarra gondolok, hanem azért zenének nevezhető dolgok.
Nekem kettő van: külföldi: ABBA, magyar :Emberek...wuuuuhaaaaaaahhhh, de rosszúl vagyok tőle.( Ez amúgy egy jó terápia, mert a maidenkoncert-hiány okozta feszültséget és csalódottságot valamellyest levezetem azzal, hogy másra vetítem...)
A Majesty of Gaia csak poén, 2000 óta ezzel viccelődik mindenki, mikor új album van születőben. Persze 2000-ben még nem volt poén, akkor szinte mindenki elhitte, aztán Brave New World lett :)
remény az maradt mert ugye olyan nincs hogy kihagyják a cseheket meg a lengyeleket de osztrák dátum sincs,mindenesetre szomorkodom hogy ha jönnek is az kb még 10 hónap,az meg igen sok egy olyanfajta embernek mint én!
mondjuk lesz egy új album.
Olyan hülyeségeket olvastam hogy a címe Majesty Of Gaia lesz,amit nem hinnék.
Szörnyűűűűűű!!!! Én nem tudok várni 2007 nyaráig!!!! Ha nem lesz változás, én megyek Csehországba! Ki tart velem? Ha összeszednénk elég méjdenfant, közösen bérelhetnénk egy buszt, aztán uccu neki!
Újra kérdezem: Mikor lesz hivatalos bejelentés????
állítólag a skandináv turnén előzenekarként játszó Trivium együtte forumán található.
Az ötleted egyébként jo de én egy előnyösebb formáját választottam, írtam a multimediának emailt délelőtt hogy jönnek e, de még nem válaszoltak,szerintem nem is fognak válaszolni.
Tüntetés a Multimédia székház előtt!talán még sajtót is kaphatnánk,szerepelhetnénk a tvbe ujságba,rádióba.
Most mikor lesz hivatalos bejelentés???? Honnan szedtétek azt a listát!!! Nehogy má ne jöjjenek bameg!!! Forradalmat, ha nem jönnek! Keressünk bűnbakot, kötözzük meg, húzzunk rá eddie-s maszkot, meg maiden pólót, rakjuk rá egy mágjára, ami egy hat ló vontatta szekéren van, bokrosítsuk meg a lovakat, hogy egész Budapest lássa, ahogy ég a dolog, és egy hatalmas tömeg rohan utána maidenes zászlókkal! Aztán mennyünk a Kossuth térre és követeljük a kormánytól, hogy pénzt s időt nem kímélve hozassa ide a maident egy tök ingyenes koncertre, ahol a mtörhead az előzenekar, és a közönség minden tagja kapjon dedikált gitárokat, és egy dedikált hordó sört!
Nekem aztán teljesen mindegy hova jönnének Debrecen, Pest vagy akár Ózd.Mennék.Hát fel kéne világosítani a szervezőket hogy a heavy metal JÓ!Kell az embereknek.
Joey DeMaio mondta hogy "Heavy Metal makes week people feel STRONG!"
Végre valaki :-) Már azt hittem, a falnak beszélek :-)
Ajánlom figyelmedbe az Animare TV újságot. Van benne műsorfigyelő. Beírod a műsor címét, vagy szereplőjét, és e-mail-ben értesít előtte 1 héttel, és egy nappal is.
Nekem anno az egyik munkatársam szólt utólag, hogy volt a műsor, akkor felvettem ebbe a műsorfigyelőbe. Amikor legközelebb lett volna, műszaki okokból mást adtak helyette, és nem pótolták az adást, csak most adták megint. Sok szerencsét!