az a hírem van , hogy ázsiában ezen az új csatornák AXN vagy mifene megy az Outer limits. magyar műsorban nincs benne de ezek szerint a csatorna politikájában nem lehetetlen.
Én ma kezdtem lehúzni részeket, azt hittem, h. a feliratok megtalálása/letöltése nem lehet probléma, aztán egyetlen egyet találtam összesen, mondjuk az éppen magyar, a feliratok.hu oldalon. Angol nyelvű oldalakon viszont semmi.
matrix-hub.no-ip.com vagy koli.sytes.net -en vannak, ha rákeresel arra hogy 'végtelen határok', biztos hogy meg fogod találni őket, a szinkronos felvételek esetében magyarul vannak elnevezve a részek.
Ha még mindig nincs meg írj email-t nekem.
tudnal mondani hubot(esetleg usert)?
en mar egy ideje keresem, fel is van veve a letoltesek koze, de folyton csak varok ra, sosincs szabad slot
raadasul csak passziv tudok lenni, igy meg eleve kisebb a mozgasterem :(
Az ok, hogy a mindefele megosztos sz*rokon fenn vannak az epizodok, de nem tud valaki 1 normalis ftp-t, ahonnan le lehetne huzni oket? Mert DC-n kb. 2k-10k -val jon, ez meg 1 reszre is edeskeves, nemhogy 7*20-ra. :((
Üdv! Most találtam a topicot, nekem is nagy kedvencem a sorozat! Most találtam meg két részt VHS-en, még a régi TV3-as időkből: Mind Over Matter és Afterlife. Zseniális mindkettő, csak az a baj, hogy annak idején csak ezt a két epizódot vettem fel, és kéne a többi... Van valami kilátás arra, hogy adni fogják valahol...?
Nekem is megvan 2 rész, te tudnál feliratot készíteni hozzá? Az jó lenne nagyon! :) Csak nem tudom hogyan juttatnám el hozzád. DC++ -ról egyébként le lehet őket tölteni angolul.
na szevasztok írtam a viasatnak es remélem hogy nem szarják le a levelünket en benne vagyok hogy szorjuk meg őket egy pár levéllel hátha sikerül valamit elérni
u.i én néztem Kazaa-n de nem valami meggyőző a kínálat
Off:
bocs hogy offolok de egy picit ide tartozik hogy jó lenne hogy ha a SLIDERS-T is lenyomnák
Ja tökéletesen egyetértek. Azt hittem csak nekem szar már az X . De attól tartok csak addíg teccet, amíg az Outer el nem indult. Ez messze a legjobb sorozat , erre megy pl ez a megakaki Androméda ? Meg a Csillagkaput lenyomták 2-3 x , Ami egyébként OK és legalább folytatják is, de azért ez messze a legjobb volt.
Csak érdeklődök,hogy vakaki szerzett-e valamilyen formában epizódokat, mert azt megoszthatná velem is.Főként szinkronos érdekelne.
Van 2-3 részem videón, még a TV3-as időkből, de azok a kedvenceim közé tartoznak.
köszi