Bocs hogy most nem olvasok vissza, biztos sokan kerdezik ezt. Meg tudnatok mondani, hogy honnan vesztek CP idoket? Mert nekem a hivatalos oldalon a standings menuben csak a beerkezettek adatai jelennek meg. Az iriTrack-en pedig a PV rankingok uresek a kivalasztott jarmuvek CP idejei pedig az athaladas idopontjat mutatjak, nem az indulastol eltelt idot. (azt meg ugye nem tudom hogy mikor indultak)
Most nalam rossz valami vagy, ti tudtok valami jo helyet, ahonnan lehet adatokat banyaszni?
Nálam is. Szegény, ha mostanáig motort szerelt, és most indul el, nagyon hosszú napja lesz. Éjjel nem a legjobb a sivatagban motorozni. Remélem, sikerül neki. Jókora időbüntetései miatt most már úgyis "csak" az marad, hogy végig tudjon menni. Mikor lesz az első pihenőnap? Ha addig eljut, talán össze tudja szedni magát.
Az alábbi link CP1-ig szerintem ok, akár az autósokat, akár a motorosokat nézem.
http://www.dakar.com/2006/DAK/LIVE/us/410/posis_Mhour/2.html
A versennyel párhuzamosan azért lassan fejlődik a Dakar honlap is :) Mire vége a versenynek egész jó lesz, hehe...
iritrack témához. Már éppen írni akartam, hogy Kis Sanyival valami baj lehet, mert Szalaíék 11 km-rel előrébb vannak, Sanyiék megálltak. Amikor ugrott egyet Sanyi is, és ismét együtt vannak. Szóval szerintem a központi frissítés működik így. Jól ráijeszt az emberre néha. Ezek után azt sem tudom, hogy Kátait tényleg elhagyta-e Varga... Viszont Darázsiék kamionjárólról no info, és Greff Robiról sincs. A többi kamion már a gyorson van.
Kedves Édeklődő, a média helyett: Marciék haladnak, tegnap 90. helyen zártak, közel egy órát szereltek (árokba estek szélvédőjük eltört, lengőkarjuk eltört, megoldották) Ma már minden OK(eddig)