Ja bocs, ma nagyon izgatott és elfoglalt voltam, mint írtam, ma jöttek meg a lányaim.
Most megnéztem, az emlékek is felidéződtek. Hát igen, sajnos nem olyan lett, mint amilyen karácsonykor volt, az a karácsonyi egy egészen különleges rózsás bianco rosatónak nézett ki, de ha rózsaszínű lett, akkor abból mindenkinek van bőven. De köszi, hogy szóltál:-) Bizony elég rég volt, elfelejtettem.
Jól mondod, a helyszűke miatt - hogy is mondjam- nem forszírozom, hogy nagyon szétterüljenek. Amelyik meg terülne, azt sajnos nyáron is kénytelen vagyok, ha nem is gúzsba kötni, de legalábbis összefogni.
igen, a nagyobbakból csak 5 féle van, de sajnos erős fényben a digitális képek nem igazán adják vissza az igazi színüket. Hozzánk pedig csak az eső szaga ért .
On De irígyelem a lányaidat! Nagyon szeretek gyalogolni, most jöttem haza Ausztriából!!OF Sajnos a hajtások, amit tőled kaptam, nem akarnak gyökeresedni. Nekem ez eddig csak egyszer sikerült, az is véletlen volt. Elfelejtettem. Lehet, hogy most ez is beteg, hiszen ez is annak a gyereke. Ha ez így van, lemondok a leanderről, úgyis mindég gond a teleltetése. Már bérteleltetésre is gondoltam, de sokba kerül.