Keresés

Részletes keresés

Viveca Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1409
Húzd meg magad? Te jó ég, DEHÁT MIÉRT???? Azért, mert van két közös képed a srácokkal?! Az eszem megáll! Helyben berosálok, de télleg... És mi az a "nem annyira durva"? Tudod, mit? A helyedben csak húznám az agyukat, ezek nem érdemelnek mást. De télleg. Félelmetes...
Előzmény: Bloodflower (1408)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1408
képzeld, elmentem a honlapomra, és már 63an(!!!!) jártak ott!!
állat, nem?
az esküvősön összvissz nem vót ennyi:-)))
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1407
jelen...

hozzászóló ugyan nincs, de a vendégkönyvembe már írtak...hogy húzzam meg magam!!:-))
na nem ANNYIRA durván, csak úgy csöndesen...

holnap asszem felrakom a MeraLunás beszámolót is, hogy tudják, mi volt Zolikával:-)))

meg holnap kapok wieseni képeket is, gyorsan beszkennelem, azt arról is írok vmit...

Előzmény: Viveca (1406)
Viveca Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1406
NAGGGYYYON RULEZ!!! Egyelőre nincs hozzászóló, talán estére odatéved valaki és szembesül vele...
IN SUCH A ROMANTIC MOMENT LIKE THIS! Óriási! Remélem, szétsápadják magukat... Persze bevallani aligha fogják, tudod, hogy megy ez arrafelé! A képeket pedig feltétlenül vizslasd végig, Zoliról is vannak aranyosak, ami pedig Villét illeti: mmmmmmm....
Előzmény: Bloodflower (1405)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1405
felraktam a himclubra az oldalam!
nézd majd meg, szidnak-e, meg ilyesmi!
Robert most épp rúgdos engem innen ki - mozi lemondva, úgyhogy amint a Waters enged, itt leszek, de nem 1hamar.
este megnézem azt az oldalt!! ÍGÉRETES!!!

cupp,
Virág

Viveca Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1404
Oké, megnézem. Te pedig, ha jót akarsz magadnak, nézd meg az a Rb.express home page-et, amit a himclub címoldalán ajánlanak. Van 3 gallery és mind ISZONYTATÓ!!!! Legalább 120 kép van fönt, hihetetlenül óriásiak! Koncertképek, bandaképek, afféle "ellőtt tekercsek", amik végül nem jelentek meg sehol... Kell hozzá egy óra, de hidd el, megéri!!!
Előzmény: Bloodflower (1403)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1403
na ezt vajon hogy csináltam????:-)))

inkább leírom a címet, minthogy kitoljam magunkat az index hasábjairól..:-)))

www.geocities.com/Friday_82/concert5.html

szóval ezt bénáztam...

megyek, 11 után visszapislantok!
úgy 10 perc múlva nézd meg a honlapom, mert kicserélem az írást!!:-)))

Előzmény: Bloodflower (1402)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1402
amúgy ezt a romantikus izét megyek, beírom...:-)))

ezt nézd meg:

Bloodflower Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1401
bocs, csak beállított a családom...
még csak megyek mozizni, A Lé meg a Lola-t nézem meg.

basszus, a yahoo-clubbosnak, akinek küldtem a beszámolót Szigetről meg MeraLunáról direkt megmásítottam egy kicsit, homályosítottam a képek készültének szituját, erre valahogy a régi verziót bontogatta ki, és az igazat, csakis az igazat publikálta!!
basszus, pedig olyan jót írtam!
írta, hogy nem tudta doc-ban megnyitni, ezért át kellett alakítania, és lehet, hogy a régebbi verzió került elő a fájlból!
basszus, tök gáz...
ennyit a homályosításról:-(((

vágre megkaptam az emilt, de nem lettem okosabb...:-((

Bloodflower Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1400
mennem kell..:-((
Előzmény: Viveca (1399)
Viveca Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1399
Szerintem rég mekkaptad, mer már vagy 20 perce elküldtem...
Előzmény: Bloodflower (1398)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1398
nem, csak este, mikor felugrottam, csak a maileimet kukkoltam meg, nem volt kedvem átjönni az indexre!
de ha már megírtad, küld el.
levlistán asszem publikálom a címet, de a himclubra csak ha kész a haditerv:-)
pl. Zoltan alá mit írjak?
és az üzenet címe ugyebár...
Előzmény: Viveca (1397)
Viveca Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1397
Én meg itten levelet írtam, mer aszittem, csak így értekezel velem a témáról!!!!!!!!
Előzmény: Bloodflower (1396)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1396
most itt vagyok, te nem?
kiötölhetnénk valamit, kb. fél-egy órám van a támadásra:-)))
Előzmény: Viveca (1395)
Viveca Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1395
Amúgy megvan a THE PERFECT IDEA. És még csak ki sem lóg a himclub manapság oly érdekes és okos trendjéből.
A tökéletes hozzászólás címe: I AM PREGNANT FROM ZOLTAN!!!!!!
Na, teccik? Szerintem teljesen király... Lassan mindenki apává válik a bandában, nehogy már Zoli kisfiának ne te legyél az anyukája! Kapd össze magad és uzsgyi!
Előzmény: Viveca (1394)
Viveca Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1394
Jobb ötlet? Mmmm.... Hát annál a caught in the act is jobb! A lényeg az, hogy önbizalmat és örömet sugározzon, ne tétovaságot. Hisz senki sem tudja, hol és mikor történt, tehát lehetett akár egy békés, intim pillanat kellős közepén is. A helyedben nagyon meggondolnám! Tudod, frászt érdekli, ki mennyire sápad, a lényeg az, hogy sápadjanak!
Előzmény: Bloodflower (1393)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1393
szóval szívesen átírom, ha van ötleted!
meg azt is találd ki, hogy a HIMclubba mit írjak holnap!

este nem leszek, bátyám...

csók,
szíjútumarró!! (??)

Bloodflower Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1392
hahó, itt vagyok.
egyelőre többet nem teszek föl az oldalra...

figyu, mit írjak zaklatóbbat?
CAUGHT IN THE ACT??? vagy mit?

csak holnap tudatom a jónéppel, mert gondajim vannak számláló terén, mintha nem tehetnék föl, de máshol is van, úgyhogy nem tudom...

Előzmény: Viveca (1391)
Viveca Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1391
Figyelem, mit működsz az extrán! Ami eddig fent van, az nagyon pöpec! Bár én azért a Zolis kép alá valami mást írtam volna... Valami zaklatóbbat, tudod!
Majd este - éjszaka? - még visszanézek, addig is pussz és ügyeskedj tovább!
Előzmény: Viveca (1390)
Viveca Creative Commons License 2000.08.18 0 0 1390
Köszike a teflonyt! Télleg nagyon jólesett, annak ellenére, hogy épp falnak mentem az exem cicerázásától és derékig elsüppedtem a szekrénysor mögé, hogy rájöjjek, miként kell átdugni a szerkentyűket úgy, hogy a hangszórókból a tévét halljam... Szal könyékig porosan és pókhálósan, agyilag zoknin is jó volt, hogy hívtatok!!! Jó volt hallani Virág örömteli csivitelését!! Remélem, holnapra minden oké lesz!
Előzmény: Viveca (1389)
Viveca Creative Commons License 2000.08.18 0 0 1389
Nem tudom itt elmondani. Se a spanyolviaszkot, se azt, hogy tegnap mi hozta rám a szívritmuszavart. De télleg... te csak örülj és gyártsd a honlapot. A többi ráér... Amúgy nézted a Fast Forwardot???
Előzmény: Bloodflower (1388)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.18 0 0 1388
most ahogy így nézegetem (jé!), tényleg olyan, mintha Zolit és engem pont rajtakaptak volna:-))
I LIKE IT!!!!
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.18 0 0 1387
ciki, hogy elintéztem Pötyit 20 perc alatt??:-))

nadekomolyan, nem bírok lenn lenni, mikor OLYAN fontos dolgaim vannak itt a neten!!!
nem akarod emilben elküldeni azokat az izgi dolgokat? majd megesz a kíváncsiság...
és csak ezeket a fura képeket nézegetem, és azon gondolkozom, milyen jól összekopírozta nekem az a srác! hihihihihi....

Előzmény: Viveca (1386)
Viveca Creative Commons License 2000.08.18 0 0 1386
Télleg van benne valami! De attól még ari.
A Zolis kép meg olyan kis meghitt... mint egy párocska, tudod, hogy van ez... Bensőséges, békés... és Gas kopi feje! Haha!
De mi van szeginy Pötyivel? Még ő is berosál itt a végén!!!
Hidd el, még ha acsarkodnak is majd, az kizárólag a csibesárga irigységtől lesz!
Előzmény: Bloodflower (1385)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.18 0 0 1385
és a Zolis?

a listán írta valaki, hogy Ville olyan fejet vág, mint Billi Idol - milyen igaz!
és mondjuk a RebelYell borítójára felkerülhetne ez a kép:-))))

Előzmény: Viveca (1384)
Viveca Creative Commons License 2000.08.18 0 0 1384
NYANYUS! KIRÁLY(NŐ) VAGY!!!
A dajcs bibék össze fogják rosálni magukat, erre mérget vehetünk!
Cuki! Ahogy a nyakánál megmarkolászod, mmmmmm! Mint valami modell-pár az aktuális popular Nr.1. magazin címoldaláról! ISZONYÚAN JÓ!!!!!!!!!!!
Előzmény: Bloodflower (1383)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.18 0 0 1383
jól van, én megyek egy kört a kutyával, aztán jövök bekk...
7 félnyolc körül jön egy srác a szkennerrel, beüzemeljük, stb, aztán szkennelek ezerrel, és nyomatotm fel a cuccokat a netre...:-))
Előzmény: Viveca (1382)
Viveca Creative Commons License 2000.08.18 0 0 1382
Nem felejtettem el, csak épp annyira röpködtél, hogy inkább nem említettem.
Most már tényleg megyek. Véletlenségből áttévedtem a másik himes témára és megint égnek állt a hajam. Hiába fogadom meg, hogy soha többé, tudod, hogy van az. Na, akkor jahú mindenkinek...
Előzmény: Bloodflower (1381)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.18 0 0 1381
ahh..... megöl a kíváncsiság, miről is beszélsz.....
meg elfelejtetted elmesélni a tegnapi dolgokat, valami emilről, vagy mi....
Előzmény: Viveca (1380)
Viveca Creative Commons License 2000.08.18 0 0 1380
Mingyá sederedek és megnézem, de képzeld, ma főőőfedeztem a spanyolviaszkot. De télleg! Eccer csak ott vót előttem... Sajna ez így nem megy, csakis személyesen, mer a végén még kiderül, hogy te mindvégig tuttál erről viaszkról, csak az én csökött agyam nem foglalkozott ezzel! Na megyek nézgelődni...
Előzmény: Bloodflower (1379)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!