Húzd meg magad? Te jó ég, DEHÁT MIÉRT???? Azért, mert van két közös képed a srácokkal?! Az eszem megáll! Helyben berosálok, de télleg... És mi az a "nem annyira durva"? Tudod, mit? A helyedben csak húznám az agyukat, ezek nem érdemelnek mást. De télleg. Félelmetes...
NAGGGYYYON RULEZ!!! Egyelőre nincs hozzászóló, talán estére odatéved valaki és szembesül vele...
IN SUCH A ROMANTIC MOMENT LIKE THIS! Óriási! Remélem, szétsápadják magukat... Persze bevallani aligha fogják, tudod, hogy megy ez arrafelé! A képeket pedig feltétlenül vizslasd végig, Zoliról is vannak aranyosak, ami pedig Villét illeti: mmmmmmm....
felraktam a himclubra az oldalam!
nézd majd meg, szidnak-e, meg ilyesmi!
Robert most épp rúgdos engem innen ki - mozi lemondva, úgyhogy amint a Waters enged, itt leszek, de nem 1hamar.
este megnézem azt az oldalt!! ÍGÉRETES!!!
Oké, megnézem. Te pedig, ha jót akarsz magadnak, nézd meg az a Rb.express home page-et, amit a himclub címoldalán ajánlanak. Van 3 gallery és mind ISZONYTATÓ!!!! Legalább 120 kép van fönt, hihetetlenül óriásiak! Koncertképek, bandaképek, afféle "ellőtt tekercsek", amik végül nem jelentek meg sehol... Kell hozzá egy óra, de hidd el, megéri!!!
bocs, csak beállított a családom...
még csak megyek mozizni, A Lé meg a Lola-t nézem meg.
basszus, a yahoo-clubbosnak, akinek küldtem a beszámolót Szigetről meg MeraLunáról direkt megmásítottam egy kicsit, homályosítottam a képek készültének szituját, erre valahogy a régi verziót bontogatta ki, és az igazat, csakis az igazat publikálta!!
basszus, pedig olyan jót írtam!
írta, hogy nem tudta doc-ban megnyitni, ezért át kellett alakítania, és lehet, hogy a régebbi verzió került elő a fájlból!
basszus, tök gáz...
ennyit a homályosításról:-(((
vágre megkaptam az emilt, de nem lettem okosabb...:-((
nem, csak este, mikor felugrottam, csak a maileimet kukkoltam meg, nem volt kedvem átjönni az indexre!
de ha már megírtad, küld el.
levlistán asszem publikálom a címet, de a himclubra csak ha kész a haditerv:-)
pl. Zoltan alá mit írjak?
és az üzenet címe ugyebár...
Amúgy megvan a THE PERFECT IDEA. És még csak ki sem lóg a himclub manapság oly érdekes és okos trendjéből.
A tökéletes hozzászólás címe: I AM PREGNANT FROM ZOLTAN!!!!!!
Na, teccik? Szerintem teljesen király... Lassan mindenki apává válik a bandában, nehogy már Zoli kisfiának ne te legyél az anyukája! Kapd össze magad és uzsgyi!
Jobb ötlet? Mmmm.... Hát annál a caught in the act is jobb! A lényeg az, hogy önbizalmat és örömet sugározzon, ne tétovaságot. Hisz senki sem tudja, hol és mikor történt, tehát lehetett akár egy békés, intim pillanat kellős közepén is. A helyedben nagyon meggondolnám! Tudod, frászt érdekli, ki mennyire sápad, a lényeg az, hogy sápadjanak!
Figyelem, mit működsz az extrán! Ami eddig fent van, az nagyon pöpec! Bár én azért a Zolis kép alá valami mást írtam volna... Valami zaklatóbbat, tudod!
Majd este - éjszaka? - még visszanézek, addig is pussz és ügyeskedj tovább!
Köszike a teflonyt! Télleg nagyon jólesett, annak ellenére, hogy épp falnak mentem az exem cicerázásától és derékig elsüppedtem a szekrénysor mögé, hogy rájöjjek, miként kell átdugni a szerkentyűket úgy, hogy a hangszórókból a tévét halljam... Szal könyékig porosan és pókhálósan, agyilag zoknin is jó volt, hogy hívtatok!!! Jó volt hallani Virág örömteli csivitelését!! Remélem, holnapra minden oké lesz!
Nem tudom itt elmondani. Se a spanyolviaszkot, se azt, hogy tegnap mi hozta rám a szívritmuszavart. De télleg... te csak örülj és gyártsd a honlapot. A többi ráér... Amúgy nézted a Fast Forwardot???
nadekomolyan, nem bírok lenn lenni, mikor OLYAN fontos dolgaim vannak itt a neten!!!
nem akarod emilben elküldeni azokat az izgi dolgokat? majd megesz a kíváncsiság...
és csak ezeket a fura képeket nézegetem, és azon gondolkozom, milyen jól összekopírozta nekem az a srác! hihihihihi....
Télleg van benne valami! De attól még ari.
A Zolis kép meg olyan kis meghitt... mint egy párocska, tudod, hogy van ez... Bensőséges, békés... és Gas kopi feje! Haha!
De mi van szeginy Pötyivel? Még ő is berosál itt a végén!!!
Hidd el, még ha acsarkodnak is majd, az kizárólag a csibesárga irigységtől lesz!
NYANYUS! KIRÁLY(NŐ) VAGY!!!
A dajcs bibék össze fogják rosálni magukat, erre mérget vehetünk!
Cuki! Ahogy a nyakánál megmarkolászod, mmmmmm! Mint valami modell-pár az aktuális popular Nr.1. magazin címoldaláról! ISZONYÚAN JÓ!!!!!!!!!!!
jól van, én megyek egy kört a kutyával, aztán jövök bekk...
7 félnyolc körül jön egy srác a szkennerrel, beüzemeljük, stb, aztán szkennelek ezerrel, és nyomatotm fel a cuccokat a netre...:-))
Nem felejtettem el, csak épp annyira röpködtél, hogy inkább nem említettem.
Most már tényleg megyek. Véletlenségből áttévedtem a másik himes témára és megint égnek állt a hajam. Hiába fogadom meg, hogy soha többé, tudod, hogy van az. Na, akkor jahú mindenkinek...
Mingyá sederedek és megnézem, de képzeld, ma főőőfedeztem a spanyolviaszkot. De télleg! Eccer csak ott vót előttem... Sajna ez így nem megy, csakis személyesen, mer a végén még kiderül, hogy te mindvégig tuttál erről viaszkról, csak az én csökött agyam nem foglalkozott ezzel! Na megyek nézgelődni...