Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2024.04.02 -1 1 3940

Jó, hát addig mások olvasgatnak majd. Csak aztán nem kell hisztizni, hogy mégis honnan lehet tudni ilyen dolgokat.

Előzmény: Nyúlszájú (3938)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.02 0 2 3939

Az én unokám meg az egyi Orbán-unokával járt egy bölcsibe.

Gondolhatod...

Előzmény: Törölt nick (3937)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.02 0 2 3938

Hé Opi!

Nektek van belső -- szolgálati -- csatornátok?"

Van. Csak nem szokja olvasni.:)

Előzmény: Törölt nick (3928)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.02 -1 2 3937

Eszembe jutott még egy: Révész Máriusz. Olyan kis jelentéktelen ürge volt, hogy megverni is szégyen.

Az egyik gyerekem a Csurka unokájával járt egy osztályba, apám utolsó csajának fia meg az egyik Orbán lánnyal. Nem volt mégse kiközösítés vagy a másik bántása, és nem azért, mert az egész osztály miépes lett volna. Mennyire mélyen van a társadalom, hogy már a gyerekek is így viselkednek egymással sima politikai nézeteltérésből.

Előzmény: Törölt nick (3935)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.02 -1 2 3936

Tuti magyar poén. :)

Előzmény: búvár-halász (3920)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.02 -1 2 3935

Mindig döbbenten néztem az ilyeneket, Csintalan megverését vagy most Csokit is megütötte egy jobboldali képviselő, és még lehetne sorolni. Nem oké!

Előzmény: Törölt nick (3934)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.02 -1 2 3934

Azt én se tartottam okénak, és ebben igazat adtam neki. Senkinek nem kéne egy közszereplő gyerekét megalázni vagy megalázni hagyni a suliban, pláne tanárként. Ezeket az embereket ki kéne rúgni, ha bizonyítható, hogy szemet hunytak Fülöp gyerekeinek mobbingolása felett. Lehet utálni Fülöpöt, lehet lefaszfejezni is, de bántalmazni és mobbingolni senkit nem volna szabad, még politikai nézetkülönbségek miatt se.

Előzmény: búvár-halász (3919)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.02 -1 2 3933

Engem is elgondolkodtatott. Hogy egy amúgy többé-kevésbé értelmes, összefüggő beszéd megalkotására képes ember hogy tud ilyen jobboldali faszságokba befeszülni és hogy tud röhögés nélkül baloldali médiatúlsúlyról makogni, belekeverve a youtube-ot is, hogy ott bezzeg a baloldaliak tobzódnak. Hát, ja! És miért is? :) Mondjuk megértem, hogy fáj neki. Amíg a kamu közszolgálati csatornákon le lehetett hatni a riporterre, hogy kussoljon, a youtube-on ez nem használ, Gulyás Marcit nem fogja megejnyebejnyézni a youtube a kedvükért. Viszont a lejárató kampányukra szánt pénzt szépen elrakják zsebre. És senki jobboldalit nem zavar, hogy erre folyik ki külföldre a pénz, mert móresre kell tanítani a ballipsyket. LMAO

Meg ahogy fáj neki, hogy "mikroadományokból" fennmaradnak a nem kormánypárti tényezők is, akiket ő szigorúan betiltana. És észre se veszi, miket ereszt ki a fogai kerítésén a barma. Szóval az értelmest, lehet, hogy vissza kéne vonnom.

Előzmény: búvár-halász (3913)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.02 0 2 3932

Ez nem Amerika. Ha Pityinger verekszik, akkor Pityingernek priusza lesz és el lesz tiltva a közügyektől. Illetve egy jogállamban ez lenne. :)

Előzmény: búvár-halász (3911)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.02 0 1 3931

Tizenéve az Oktogonon a a zebrán mentem át, és végig engem bámult, amíg szembe jött, azt hittem, le is fog szólítani. Persze akkor még nem voltam csak töltött galamb és ő se volt pocakos. :) Ja, ez arról jutott eszembe, hogy a zebrán történt, ott nemigen van parkolóhely se (kivéve, ha lemaradtam róla, hogy épült egy parkolóház), szóval  ő is járt-kelt Pesten gyalog legalább egyszer életében. :)

Előzmény: Nyaky Z. (3902)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.02 -1 3 3930

De most Dopeman nem buddhista? A fiam is az, és nekem eléggé béketűrő, pacifista vallásnak tűnik. :) Kivéve, ha a mianmari ágát vesszük alapul, lehet, hogy Pityinger ahhoz csatlakozott.

Előzmény: búvár-halász (3899)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.02 0 1 3929

Észrevetted, hogy elromlottam az utóbbi időben? Kétórás videókat nézek, rémes. :) Viszont újra kötök és horgolok, hogy ne haljak bele a tétlenségbe, amíg mennek a videók. Lehet, horkolok is.

Előzmény: búvár-halász (3896)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.02 -1 2 3928

Hé Opi!

Nektek van belső -- szolgálati -- csatornátok? Mert azt jósolom, rád írt az egyik modid.

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.02 0 2 3927

Az operás hasonlat ráadásul nálunk ül is...

Előzmény: pákosztos cica (3925)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.02 0 2 3926

Bebaszna...

Előzmény: Nyaky Z. (3924)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.02 -3 1 3925

Érdemes végigolvasni. 

Geszti Péter: „Ez az ország nem tud másmilyen lenni, csak ilyen”

Nagyon szerteágazó beszélgetés. Igazából nehéz kiragadni belőle valamit, de talán ezt: 

Nemrég kéthetes időutazáson voltam: Kubában. Írtam róla úti posztokat, Kubából nem lesz szalonna címmel, amivel arra utaltam, hogy azokból a rezsimekből, ahol hiányoznak a demokratikus értékek, ahol nincs jogegyenlőség, szabadság, onnan menekül a jövő, ott egy idő után minden elkezd rozsdásodni, nem működni.

Egyre gyakrabban van olyan érzésem, hogy hasonló folyamatok zajlanak nálunk. Egy olyan opera-előadás, amit zenekar és kórus nélkül tartanak, akár vicc is lehetne, de ez a valóság. Az egészségügyről, a MÁV-ról, az oktatásról nem is beszélve.

Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.02 0 1 3924

Ez is mutatja, hogy ugyanúgy puzséres a gondolkodásmódod. 

Előzmény: Nyúlszájú (3923)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.02 0 2 3923

Mégis megdöfnének?

Akkor miért üzletelsz velük?

Előzmény: Nyaky Z. (3922)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.02 0 1 3922

Mivel napi kapcsolatban vagyunk, igen messziről is járnak hozzám. 

Előzmény: Nyúlszájú (3921)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.02 0 2 3921

Neked mégis a *gáborcigány ugrott be elsőre.

:(

Előzmény: Nyaky Z. (3912)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.01 0 3 3920

Fész emlék:

Állítólag ez a beszélgetés történt Obama és a titkára között most Koreában, amikor közelített felé Schmitt: Titkár (súgva): - Ő a magyar köztársasági elnök. Obama: - A Magyar Köztársaság elnöke? Titkár: - Nem, mert olyan nincs, hogy Magyar Köztársaság. Obama: - Akkor mi van? Titkár: - Magyarország. Obama: Tehát ő Magyarország elnöke? Titkár: Nem, ő a köztársasági elnök. Obama: - Egy nem létező köztársaság elnöke? Titkár: Sajnálom, ezt én sem értem pontosan. Obama: Ha jól tudom, náluk alkotmányos demokrácia van, nézz utána, hogy mi van az alkotmányukban! Titkár: Az a helyzet, hogy nincs alkotmányuk, hanem alaptörvényük van. Obama: - Akkor az alaptörvényben az van leírva, hogy ő a köztársasági elnök? Titkár: - Nem, az az alkotmányukban van leírva. Obama: - Jó, hagyjuk. Hogy hívják? Titkár: -Dr. Schmitt Pál. Obama: - Mivel nem tudom, hogy jó-e ha köztársasági elnök úrnak szólítom, vagy sem, ezért inkább maradok a doktor úr megszólításnál, rendben? Titkár: - Nos… ööö... izé…mi lenne, ha egyszerűen kikerülnénk?!

Biztos, hogy többször elsütöttem már, egyébként 2012-es.

búvár-halász Creative Commons License 2024.04.01 0 3 3919

Én rengeteg kognitív disszonanciát is láttam, a legkirívóbban a filmje vagy a megafon pénzelése körül, az alapvéleményem nem sokat javult róla (a válaszai minimum 70 %-a hárítás és kognitív disszonancia volt). De láttam benne emberi dolgokat is, hogy hogyan piszkálják a gyerekeit az iskolában vagy hogy bizonyos helyekre nem szeret bemenni vagy éppen  Bp-en éjjel egyedül nem szeret mászkálni, mert atrocitások érhetik, és valóban voltak értékes gondolatszálai is. Ilyen értelemben nekem ez kettős volt, volt, amit beigazolt róla, és volt, amit nem. További részletekbe ma már nem mennék bele.

Előzmény: tadadadaaaam (3918)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.04.01 -8 0 3918

belenéztem+beletekertem

jéé..hogy milyen normális hangnemben tudnak jobberek beszélgetni az ellenzéki médiában

jéééé

minő meglepi

még a végén kiderül, hogy normális arcok

:-)))

Shangri-La Creative Commons License 2024.04.01 -1 2 3917

Láttam azt is. Olyan hosszan még képes vagyok csak azt nézni. 😃

Előzmény: búvár-halász (3901)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.01 -1 2 3916

"okkal feltételezhető" - na itt a Vitray-iskola mélységes ármánya. 

MrJones512 Creative Commons License 2024.04.01 -1 1 3915

"(És ez alapján nem is veszítettem sokat.)"

Vissza is kellett tennem egy-két körre a mai nap zenéjét: Frankie Goes To Hollywood - Two Tribes (Moreno J Remix) (A basszus+ritmusgitár kombó simán a legjobb 5 egyike.)

Előzmény: MrJones512 (3914)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.01 -1 1 3914

"Utánérzés, inspiráció vagy plágium?"

Hát... belenéztem itt-ott ebbe a Floydba, mer' a Fal-on kívül én semmit sem ismerek tőlük. (És ez alapján nem is veszítettem sokat.)

És az történt, hogy 26 percnél azt kezdtem el várni, hogy mikor lép be a Gyöngyhajú lány dallama... :)

Előzmény: Nyaky Z. (3910)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.01 -1 3 3913

Mindezzel együtt a Telex Rákay interjúját  tényleg érdemes megnézni, a kognitív disszonanciától függetlenül. Vannak benne elgondolkodtató elemek.

Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.01 -1 2 3912

Figyi, ha én a munkám közben egy pixysta vagy egy macsekféle benyögést elengednék, a legközelebi gáborcigány* belémdöfne és bizony az nni vagy a knyf, esetleg Lauda, pláne a Teremtő előtt negyvenen vallanák, hogy én kezdtem. S igazuk lenne.

*:lovári vagy ukrán, csecsen vagy albán, borsodi vagy beás, betonvaskötöző vagy kubikus, esetleg lubavicsi felsőmarós - ki-ki tegye be a kedvencét

Előzmény: búvár-halász (3911)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.01 0 2 3911

Hát...mindkettőnek van igazsága bizonyos pontokon, mindenesetre Dopeman kirakott egy 30 perces videót, amelyben végig rendkívül dühös és trágár. Szerintem a Róbert ott mérte el, amikor az anyját meg esetleg a húgát is belekeverte, ugye egy ilyen trágár szövegkörnyezetbe. Mondjuk kettőjük közül tényleg a Pityinger jön mélyről, és az ő hazai világában nem tűrhető el az a kontextus, amit a Robi megengedett magának. Mondjuk ez a Puzsér elszálltságát is mutatja, hogy nem gondol a következményekre ( én nem akarok igazságot tenni köztük, nézem mindkettőt, Dopemant is időnként, ezek csak eszembe jutottak).

Előzmény: Nyaky Z. (3902)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!