Amúgy én nem a nagy neveket (pl Mata, vagy pláne Costa) hiányolom, hanem Raul Garciát a baszkok gólerős középpályását, Dani Parejot a Velnciából, Alcacert a Valenciából és Torrest, Mata csak kicsit, Costa (az idei Costa) nem hiányzik. Aduriz meg remélem lő még gólt.
Ahogy a sevillai belső védő Carrico hiányzik nekem még a portugál keretből.
Azzal, hogy Piqué lőtt gólt és Alba nem, alighanem vesztek egy futballmenedzser-játék fordulót.
A közvetítést nem láttam, mert nekem ez munkaidő volt.
Lassan jön Zlatan és csapata, az íreknél O'Shea és Whelan rutinja tűnt fel, nemcsak az ex-MU (most Sunderland) védő, de a Stoke középpályása is marha sokszor volt ír válogatott.
Az a baj, hogy vannak ott annyian, mint a döglegyek a tetem körül. Az törvényszerű, hogy a főnök pozícióféltésből maga alá hülyébbet szervez be. (mégpedig jóval hülyébbet, mert biztos ami biztos)
Most ekkora stábnál, gondold el, hogy a sor végén (a létra alsó fokain) kik állnak.
De most komolyan, ki tolja ezt a kokó fickót? Nem ért hozzá, meg "Se nem szép, se nem okos". Sőt!!! Pl. Székely Dávid is simán elvinné ezt, de nem tudom, mi az mtva stábja manapság. Van pár fiatal ambiciózus és jól képzett riporter, és erre ezt a kokót kell nézni minden nap, basszus...
Kokó kosármeccseken is "szakértett",az valami paródia volt,vagy inkább siralmas.Kb az volt az ember érzése,hogy akkor látott életében először kosármeccset.Tragédia.
Én szeretem a cseh csapatot, de nem érdemeltek pontot.
Azt meg kár vesézni mire is képes valójában a spanyol csapat, mert ebből a meccsből végképp nem lehetett rájönni. Az ellenfél 10 játékossal 90 percen keresztül védekezik, így a legnehezebb jól és eredményesen játszani. Lásd a lengyel és horvát csapatot. Ők is valami hasonló teljesítményt mutattak.
A spanyolokról majd akkor lehet kiállítani valamilyen bizonyítványt, ha egy hozzájuk hasonló támadó stílusú csapattal játszanak a későbbiek során.
Pont ezt akartam írni, ez valami elképesztő, ezt az elálló fülű hülyét tudják csak kiállítani? Ott van az M1-en a Vásárhelyi Tamás, tudásban és orgánumban kenterbe ver mindenkit, mi a francért nem ültetik be ide? Annyira idegesítő ez a hiteltelen banda... a "hozzáértés" itt is messziről lerí ezekről, agyrém.
Ettől csak jobb jöhet. A spanyoloknak nincs befejező embere. Kell nekik 10-15 gólhelyzet ahhoz, hogy egyet begyötörjenek. ( rögzített helyzetből védő góljával.) Siralom, mert ez egy Horvát, Német Ukrán Francia és Anglia ellen kevés.
És sokan pont Iniestát akarták kihagyni a keretből. Messze a legjobb spanyol még mindig.
Fabregas és David Silva játszatása (és egyáltalán beválogatása) teljes tévedés. Különösen annak fényében, hogy kik maradtak ki. Ebben csak az a bosszantó, hogy minimális 'szakértelemmel' is, 100 százalékos biztonsággal meg lehetett állapítani, hogy egy Fabregas, D.Silva, Busquets, Iniesta középpálya lószart sem ér 2016-ban. VdB megint gy hatalmasat akar bukni, vagy tényleg nem értem, hogy mi a célja.
Bognárt hallgatva visszakívánom Sebők Vilit. Már a Sousa féle Videoton EL meneteléskor is előadta az ostobaságát a defenzív fociról, de még mindig itt tart.
Pár perc hiányzott a cseheknek a bravúrponthoz. Mégis szerinte mi a francot kellett volna játszaniuk? Nekik menni, hogy aztán úgy járjanak, mint Egervári haverja Hollandiában?
Meg mi az, hogy ez a taktika nem vezet sehova? Emlékszik még a 2004-es eb-re? Vagy Costa Ricára két évvel ezelőttről?
Persze, a nézőknek unalmas, de hogy egy magát szakembernek nevező egyén ilyen korlátolt legyen..
Egyáltalán kit dug a kaszinós, hogy még mindig szakérthet?
Walesi-szlovák nem volt papírforma, bár én biztos voltam a walesi győzelemben, és meglepődtem, hogy a szlovákok győzelem a papírforma. Itt a topikban is, és a fogadóirodáknál is a szlovákok voltak az esélyesek, mondván, jobbak.
Az angolok vannak annyira lúzerek,hogy képesek már a csoportkörben is elvérezni.Szerintem a német se emelkedik ki annyira,max most egy kicsivel a híg fos tengeréből.
A francikról sokan leszedték a keresztvizet a nyitómeccs után,aztán utólag kiderült,hogy semmivel se nyújtottak kevesebbet,mint a többi favorit eddig,sőt.Elnézve az eddigiket,még ez a nevek alapján gyengécske olasz csapat is esélyes lehet.
Bár ez csak feltételezés,de szerintem ha nem lenne 4 csoportharmadik is továbbjutó,talán nem lenne ez az óvatoskodás.