Majd jövőre nem lesz ilyen problémád a tavaszi félév első heteiben a visszamenetellel. Már másfél hét eltelt a több mint egy hónapos ittlétemből. Én se tudok semerre se menni. Hátha a jövő hét végén megint felfüggesztik a dolgot...
Nekem is, pénteken ugrott egy "utazgatós" program a sztrájk miatt, aztán ha holnap megint cirkusz lesz, amikor mennék vissza Egerbe.... No mindegy, valahogy csak visszaérek, úgyis csak délután lesz órám :)
Nagyon úgy néz ki, hogy folytatódik hétfőn a kavarodás... Kezd elegem lenni. Normálisan akarok dolgozni, nem csak lesni! Ugyebár hétfőn még vhogy el kébne jutni Füzesabonyba, szabadjegyügyben. Csak nemtom, hogy oldjuk meg, ha sztrájk lesz. :S
Nem volt mivel mi ott voltunk Indulásakor. "A 4. vágányról tehervonat jár ki a vágány mellett kérjük vigyázzanak" :)
Más
Jó volt hallani a 171-et. Szól a rádió a fülembe. Felnémeten szórólapozok, majd a rádiózásom egy igen éles kürthang szakítja félbe. :) Namondom neked is jó estét 171 jó újra hallani. :D . Ez volt olyan 18:02-kor.
Érdekes volt hogy a pesti gyors helyett is a füzesi inga járkált. sőt volt hogy az 1. vágányra érkezett de nem sokkal érkezése után fordult is vissza. Közben megérkezett az egy szem Bz is Szilvásváradról. :)
Basszus én meg egy nagyot szívtam ma a Délellőtti omya menet M41-2153+M47-1317 párosítás volt 15 kocsi volt azé volt csöri és nem tudtam képet csinálni:S:S-:(