Totál nem lehet az Iritrackra hagyatkozni, amíg nem írják ki, hogy az utolsó adat mikori. Úgyhogy addig sok zöldésget lehet a versenyről összehordani. Kicsit szűrni kellene...
Nézőpont kérdése, hogy honnan nézed, hol áll :) Már nálam is mozog. A lista szerint CP1-en 8 perc volt az előnye Kisékkel szemben. Valamiért lassult, de remélem, hogy max egy defekt volt, vagy ilyesmi. Most már nálam is mennek. Basszus, ha a Tour-t tudják élőben adni, nyomhatnák ezt is. Inkább nézném, mint Ahonent, amint ugrál a síléccel :)
Szerintem mennek Szalayék is szépen.
Indulás után utólérték Kiséket, majd a CP1-ig együtt mentek (nagyjából), aztán a CP1 után Kis nagyon beindult, de Szalay is tartja a tempót.
Nálam most 15 km a különbség kisék javára
Bocs hogy most nem olvasok vissza, biztos sokan kerdezik ezt. Meg tudnatok mondani, hogy honnan vesztek CP idoket? Mert nekem a hivatalos oldalon a standings menuben csak a beerkezettek adatai jelennek meg. Az iriTrack-en pedig a PV rankingok uresek a kivalasztott jarmuvek CP idejei pedig az athaladas idopontjat mutatjak, nem az indulastol eltelt idot. (azt meg ugye nem tudom hogy mikor indultak)
Most nalam rossz valami vagy, ti tudtok valami jo helyet, ahonnan lehet adatokat banyaszni?
Nálam is. Szegény, ha mostanáig motort szerelt, és most indul el, nagyon hosszú napja lesz. Éjjel nem a legjobb a sivatagban motorozni. Remélem, sikerül neki. Jókora időbüntetései miatt most már úgyis "csak" az marad, hogy végig tudjon menni. Mikor lesz az első pihenőnap? Ha addig eljut, talán össze tudja szedni magát.
Az alábbi link CP1-ig szerintem ok, akár az autósokat, akár a motorosokat nézem.
http://www.dakar.com/2006/DAK/LIVE/us/410/posis_Mhour/2.html
A versennyel párhuzamosan azért lassan fejlődik a Dakar honlap is :) Mire vége a versenynek egész jó lesz, hehe...