tehát Sieberz 2005 tavasz, internet, pontosan ez volt:
Angyaltrombita kék (Datura) 590 Ft
Már az első évtől gazdagon hozza akár 30 cm-es virágait. Védett, napos helyet kedvel, víz és tápanyagigényes. Világos, fagymentes helyen teleltessük. (Cikksz. 62125)
"Már az első évtől gazdagon hozza akár 30 cm-es virágait. Védett, napos helyet kedvel, víz és tápanyagigényes. Világos, fagymentes helyen teleltessük. (Cikksz. 62125)"
azt viszont így utólag látom, hogy a szöveg mellé ennek a másiknak a képét tették, persze úgy, hogy akár 30 cm-esnek is láthassuk
Szilki a gugli tárolt változataiban még megtalálható a tavaszi katalógus, ha erre rákeresel. Úgy kezdődik ott hogy: már az első évtől hozza akár 30 centiméteres virágait. Nekem tetszik így, de volt egy pát hét míg nagyon el voltam kenődve emiatt.
Igen.Sőt még rendeltem tőlük rózsaszín daturát, és fehéret küldtek.Annál azért mindenképp jobb nem? Mikor telóztam a fehér miatt nekik, akkor azt mondták hogy küldjek virágmintát és kifizetik az ár felét.....az épp elég lett volna a postaköltségre:))De nekem tetszik, jó nekem van mellette nagyvirágú dupla lila.
Nem védeni akarom őket, de mikor tavasszal a zuglói középiskolai kiállitáson én is láttam ebből egy tucatot, akkor gyorsan megnéztem a katalógust is. Szóval, nem irták ők, hogy ennek a fajtának hatalmas kék virágai lennének. Azt irták, hogy kék virágai vannak, kész.
Persze a többi, ami az oldalon van, az a rendes datura fajtákból jön össze. Tehát megtévesztés is, meg nem is. De szerintem különben aranyos növényke.
szia. Elméletileg a kezdőoldalt(a belépés után) megvárod teljesen betölteni akkor müködni szokott . Ha ez sem jó akkor egyenlőre nem tudom. A gépet most egyébként ki van purcanva ugyhogy a munkából tudok csak írni.
Nekem már mindkét karambolám tönkrement, úgyhogy egyenlőre nem is vetek(régen még plusz 2 is). Elég érzékeny betegségekre, szélre, hirtelen hidegre. De minden ok nélkül is szokott sárgulni, föleg összel(esetleg vashiány). De van hogy egyszerüen tönkremegy. Passz. még írok ha tudok.
Köszönöm! Még azt szeretném megkérdezni, hogy a kókuszrostot hol szerzed be, és hogyan használod? (Biztosan jó anyag lehet, mert mindig ezt olvasom a Tőled jött hsz-ekben.)