Lehet, hogy csak szalmaszál: nézték-e a legújabb (magyar nyelvű) gyári programmal a hibakódot? Ha minden működik, mégis van sárga lámpa - Tóth úrnak van egy tucat computere, én megkeresném őt.
arról van szó, hogy a topikok listáján ne csak karakteres legyen a topikunk neve, hanem ezek közül vmelyik 'mini banner' jelezze. sok példa van rá, nézz csak szét ;-)
de ez lett volna még a másik....amin két autó, egy chevy-jel meg alatta a lacetti felirat van. Ez is tetszik! Naszóval...a kép lemaradt...az előző felett kettővel...nyahh
Feneket hetvegen asszony lefoglalt. Mar neztem hogy kell feltenni de azert nem lesz leanyálom :) Nem hiszem 10-es sokkal kisebb kulcs kell ugy 4-5 os imbuszra tippelek.
Ha minden jol megy most mar szep ido is lesz es nem taknyolok nyakig sargab a kocsi korul.
Mivel még nem volt 1 napos, mikor megkapta az ovált, volt alkalmam nézegetni meg tisztítgatni. A sportkatalizátor is befolyásol nyilván, de a krómrészeken lilás-szürkés
belül a hangtompító betéten azért kormos lerakódások vannak. Az olajszórás úgy 5000 km után csendesült el. Gyakran tisztítom (egy kis paszta- néhány mozdulat), a fényes króm és a méret is jelzés K&N cimke alatt.
Bevallom, amikor a szalonban átadáskor először elindították, gondolkodtam átvegyem-e, túlvilági hangokat adott a kipuff (nem kondenzvíz miatt). Nem kényeztetem az üzemanyaggal (95-ös), de tisztító-kenő adalékot kap állandóan. A tuningosom is ajánlotta és hiszek neki. Tapasztaltam a különbséget.
Az Újvilágban valószínű a Reno nem egy családi sedan, lehet a gazdája sem mindig gondos (bár ezt akksit csak dícsérni lehet), egyéb körülményeket meg nem ismerjük.
R*R!Azt szeretném megkérdezni tőled,hogy a kipufogó véged attól függetlenül,hogy száraz,azért kormos?Nekem is ovál végű sportdobom van,de az enyém 'szép' kormos szokott lenni ha nem takarítom. Más: régebben fel mentem egy Suzuki Reno (Lacetti) amerikai 'népítélet' szerű oldalra,hogy meg nézzem mit is írnak az amcsi kollégáink szeretett autónkról,meg hogy ismerek-e a P300 rettegett hibakódot.Hááááát, érdekes volt:először is náluk csak 2000-es benzines(?! úgy emlékszem) moci van és slusssz,ilyet hogy a motor dadog,hibakódot jelez egyetlenegyszer sem olvastam,viszont legalább ugyanolyan gyakorisággal fordult elő az,hogy panaszkodtak a kocsira,hogy nem indul!Ez érdekes!Szerintem!Nálunk ilyet még nem igazán olvastam. Amúgy a kocsit ott is nagyon dicsérik külalakilag.