Keresés

Részletes keresés

Nonamekata Creative Commons License 2004.04.02 0 0 725
Hol lehet görög zenét találni? Egyébként népzene és táncolni is lehet?
Mennyire elviselhetetlen a júliusi hőség? Mi is júliusban megyünk, de tartok kissé a hőségtől és még az apartman sem lesz légkondis.Te melyik részen voltál?
Üdv:
Kata
Előzmény: k.valcsi (724)
k.valcsi Creative Commons License 2004.04.02 0 0 724
Szia Imperator!
Sartiban voltam 2 hetet júliusban és nagyon jó volt. Élet igazán éjszaka van a nagy meleg miatt. Találsz discót, kellemes tavernákat a tengerparton és a központban is. Egyes helyeken élő görög zene mellett nagyon finom kajákat tudsz enni. Nem nagy település, de mindent megtalálsz ami kell. Búvárkodni is lehet. Kb. 8km-re van Görögország legnagyobb búvárközpontja Sartitól. Ha azonban magadtól szeretnél csak úgy merülgetni arra is alkalmas, mert a település középső részén gyönyürű, széles homokos part van, de a két szélén már sziklás, klassz kis tengeröblökkel. Toroniban csak egy hajókirándulás erejéig voltam Sartiból. Itt csak a tengerparton voltunk ami homokos, de semmi több. Szerintem Sarti a nyerő! Nyolc éve járok Görögországba, de itt éreztem magam a legjobban. Szia, és jó nyaralást! Ha van esetleg kérdésed szívesen válaszolok.
Üdv. k.valcsi
Előzmény: Imperátor (719)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.01 0 0 723
Üdv Mindenkinek aki Sartiba készül, vagy volt már ott,vagy csak gondolkodik rajta hogy elmenjen oda.
Lám,lám egy társ topicban Neos Marmarosról van szó és akarva, akaratlanul, állandóan azt irják hogy Sarti milyen szuper hely.
Ahhoz képest hogy nem erről szól a történet, nem is rossz a vélemény kedvenc helyünkről.
Sajna nekem az idén nem adatik meg Sarti, de azért figyelek rátok és ugy gondolom ha majd talán jövőre ismét mehetek nyaralni, akkor ujra Sarti lessz az uticél. /Már megint !/
Ott legalább tuti jól érezzük magunkat. Nemde ?

Előzmény: laMancha (722)
laMancha Creative Commons License 2004.03.28 0 0 722
Már egy éve fejlesztés alatt van...
:))
Biztosan nagyon szuper lesz...

laMancha

Előzmény: sartitanilla (721)
sartitanilla Creative Commons License 2004.03.28 0 0 721
Trixy, a weboldaluk címe:
http://www.apollontravel.hu/

, de még fejlesztés alatt van, így csak az elérhetőségük van rajta... Érdemesebb bemenni az irodájukba, ott a katalóguson kívül több fotót is tudnak mutatni az apartmanról.

Előzmény: Trixy (720)
Trixy Creative Commons License 2004.03.26 0 0 720
Sziasztok!
Tudnátok adni valami net elérhetőséget ehhez az Apollón Travelhez?
Igazából az általatok sokszor említett Vienna app. érdekelne bennünket.
Idén tervezzük, hogy Sartira mennénk nyaralni.
Köszi a segítséget előre is!!

Trx

Előzmény: tankap (696)
Imperátor Creative Commons License 2004.03.21 0 0 719
Helló!

Kéne a barátaimnak és nekem egy kis segítség. Járt valaki már Toroniban? Két dolog érdekelne:

-Milyen ott az éjszakai élet?
-Tengerpart jó-e búvárkodásra?

Ha valaki járt már itt is és Sartiban is, attól egy rövid összehasonlítást szívesen vennék.

Köszi!

littlehope Creative Commons License 2004.03.14 0 0 718
Nóri! :)

Akkor örülök, hogy segíthettem... ;)

Nóra Baba Creative Commons License 2004.03.13 0 0 717
Szia Littlehope!

Igen sikerült. De nem teljesen biztos, mert elég rossz minőségű a kép!
Azérrt köszi!
SZia!

Előzmény: littlehope (715)
Nóra Baba Creative Commons License 2004.03.13 0 0 716
Szia medit53!

Nincsenek véletlen képeid? HA vannak nem tudnál nekem párat átküldedni?
Előre is köszi!

Előzmény: medit53 (714)
littlehope Creative Commons License 2004.03.12 0 0 715
Sziasztok! :)

Nóri, megtaláltad a pasit? ;)

medit53 Creative Commons License 2004.03.09 0 0 714
Sziasztok! Tök véletlenül találtam ezt a topikot,de nagyon megörültem neki és bőven olvasgattam belőle.Így legalább én is nosztalgiáztam egy kicsit.Rutinos Görögországi nyaralók vagyunk,nekünk ez jött be a legjobban.Jártunk Korfun,Evián,Thassoson,Skopeloson,Skiatoszon,Stavroszban,Pefkohorin és tavaly szeptemberben eljutottunk Sartiba is.Saját kocsival még nem mertünk nekivágni,de voltunk busszal és repülővel is.Sartiról annyi mindent leírtatok,szinte újra sétáltam az utcákon.Talán annyit tudnék most hozzászólni,hogy mi is az Apollon Travell-al voltunk és a Cosmas appartmannban laktunk.Itt nincsenek szuterén kéglik,mi egy földszintiben laktunk és valóban előttünk volt az emésztő.A kocsi minden nap járta a falut,mi csak egyszer voltunk otthon amikor jöttek,el is húztunk azonnal.Az igazsághoz tartozik,hogy viszont semmilyen "illatot" sem éreztünk soha.A többiek akik a másik oldalon laktak viszont a tengerre láttak mindenféle felár nélkül.(Mi last minuttal voltunk és ezt app.-t választottuk,mert a Wienna szuterénjei elijesztettek.)Ettől eltekintve tök jó volt a szállás,2 perc a tengertől,közértek,pék a közelben,és kb.10 perc kényelmes sétával a központban voltunk.Hát ennyi most,kint esik a hó-szép tavaszunk van!!!Jólesett egy kicsit erőt meríteni az emlékekből.
Nóra baba Creative Commons License 2004.02.26 0 0 712
Szia zo_lee!

Megkaptam a képeket, nem igazán tudtam még megnézni mindet, de amit láttam az jó.
Ha van még képed sartiról küldd nyugoftan!
Köszi szépen!

Előzmény: zo_lee (709)
szalapala Creative Commons License 2004.02.25 0 0 711
Bocs, elszúrtam a linket.
élménybeszámoló
Előzmény: szalapala (710)
szalapala Creative Commons License 2004.02.25 0 0 710
Hogy nyárig se unatkozzatok, itt van egy élménybeszámoló. Elég jó képek is vannak hozzá, de a szöveg is király
zo_lee Creative Commons License 2004.02.25 0 0 709
Szia Nóra baba!
Emilek mentek!
Előzmény: Nóra baba (708)
Nóra baba Creative Commons License 2004.02.24 0 0 708
Szia!

Igazából bármilyen kép érdekel,ami ott készült, vmit, ill. vkit szeretnék megtalálni. Tudom elég abszurd, de hát ez van. Amúgy ha nem gondd nyugodtan küldd el a képeket, mert érdekelnek!
LÉgyszi ide küldd: jeneiviki@freemail.hu

Köszi szépen!

Előzmény: zo_lee (707)
zo_lee Creative Commons License 2004.02.23 0 0 707
Pontositanád, hogy milyen képek érdekelnének?
Csináltam tavaly nyáron pár fotót, de kb 1 Mb/db.
Mind a 400 db-ot most inkább nem küldöm el emilben. :-)) /És nem is mind Sarti./
Előzmény: Nóra baba (702)
Nóra baba Creative Commons License 2004.02.23 0 0 706
Köszi, itt is nézelődtem már, de nem túl sok sikerrel. Azért köszike!
Előzmény: tefi (705)
tefi Creative Commons License 2004.02.23 0 0 705
Ezt is nézd +.
http://gorogorszag.lap.hu
Előzmény: Nóra baba (704)
Nóra baba Creative Commons License 2004.02.22 0 0 704
Nem, de megnézem, köszike!
Ha vki még tud segíteni megköszönném.
Előzmény: tefi (703)
tefi Creative Commons License 2004.02.21 0 0 703
Ezeket ismered ?

http://sassos.freeweb.hu
http://sarti.freeweb.hu

Előzmény: Nóra baba (702)
Nóra baba Creative Commons License 2004.02.21 0 0 702
Sziasztok!

Szükségem lenne Sartis képekre. Arra szeretném kérni azokat akik tudnak küldeni képet, küldjék el nekem e-mailbe vagy ha tudtok olyan elérhetőségeket a neten, ahol olyan képek vannak (nem csak tájképek) akkor írjátok meg nekem!
Légyszi, nagyon fontos lenne.
Előre is köszi!

PÁ!
Nóra

csá Creative Commons License 2004.02.10 0 0 701
Kedves BBöbe
Köszi a pontos infót, tudtam vele beszélni.
Előzmény: Törölt nick (700)
csá Creative Commons License 2004.02.09 0 0 699
Sziasztok!
Megtudná-e valaki adni a Sithon Travel magyarországi képviselőjének az elérhetőségét?
köszi.
tankap Creative Commons License 2004.02.02 0 0 698
Kedves Bogyó!

Na, én is valami ilyesmire jutottam magamban :)))

Előzmény: bogyó (697)
bogyó Creative Commons License 2004.02.02 0 0 697
Szevasz,

elöljáróban: nem csak gazdasági szempontok vannak.

Ha egy hétig vagy egy helyen, úgy hogy ott helyben keresel szállást (mint ahogyan én szinte sohasem), akkor csak rajtad áll, hogy mennyire alkudod le, de általában olyan 20-30 euró/kétágyas szoba kijön. Viszont: végigjársz egypár helyet, megállsz kis tengerparti falvakban, találkozol görög emberekkel ÉS anyagilag sem jársz rosszabbul. Amúgy mindig szobával számolj, ők legalábbis így teszik. És nem kekeckednek, ha többen laktok ott...

Félpanziót azért tilos Görögországban befizetni, mert: a megfelelő tavernák olcsóbbak, változatosabbak, a kaják, amiket a piacon veszel, olcsók, finomabbak. 10 euró/fő/nap az rengeteg, egy nagybevásárlás a boltban 20 euró, ez elég két napra, vagyis minden második nap ott tavernázol, ahol akarsz (és még mindig csak a félpanziónál vagy). Nem is beszélve arról, hogy a félpanzió kontinentális...

Összefoglalva: szállást foglalhatsz, de a félpanziót tilos.

Előzmény: tankap (696)
tankap Creative Commons License 2004.02.02 0 0 696
Szia Bogyó!

Figyelek Rád, nézzük mindkét kérdést a gazdasági oldaláról:

Apollón Travel - Vienna ap. - szuterénszint 2 fős stúdió: 17.100,-/fő/hét -> 64 Eur/fő/hét -> 9 Eur/fő/éj
ugyanez nem szuterén, hanem emeleti szinten -> 18.900,-/fő/hét -> 70 Eur/fő/hét -> 10 Eur/fő/éj

mik a tapasztalatok? Kint lehet 10 Eur alatt foglalni szállást? Mert akkor tényleg nem érdemes itthonról...

Félpanzió: 18.000,- Ft/fő/hét ->67 Eur/fő/hét -> 10 Eur/fő/nap. Ebből kijöhet egy reggeli illetve egy tavernás vacsora? (nem gyros!) Mondjuk szerintem igen, de kérek véleményeket! (főleg úgy, hogy még nem tudom, hogy a 3 éves lányomnak hogyan lenne a kajaár ehhez a 18-hoz képest...)

Előzmény: bogyó (695)
bogyó Creative Commons License 2004.02.02 0 0 695
Szerintem ne foglaljatok előre. Soha nem volt gond találni helyben. Tavaly visszafelé Krétáról megszálltunk Sartiban, és nem volt sok pénzünk, ezért 25 vagy alatta kellett egy éccaka/2 fő. Bementünk a Sithon Travelhez, mert lusták és fárastak voltunk, és találtak is nekünk 5 perc alatt. Ez csak azért jó, mert 1 napra nem nagyon szeretnek kiadni apartmant a görögök.

A félpanziót meg egyenesen megtiltom :-)

Előzmény: tankap (694)
tankap Creative Commons License 2004.01.31 0 0 694
Kedves Bböbe és Sartitanilla!

Köszönöm a segítséget, akkor meggyőztetek a Viennával. Ez lesz :))) Saját autóval megyünk, június 19-től egy hét Sarti, egy hét aztán délebbre.
Sarti környékén van-e olyan hely, ahová valószínűleg nem lehet eljutni autóval, pedig érdemes lenne? Nem akarok motort bérelni :)))

Sartiból milyen kirándulást érdemes tenni? Magán a Sitónia félszigeten, vagy egyáltalán? (a Meteorákat, Athost meg ilyesmit olvastam. De olyat, hogy hol lehet jól snorklizni(szabadtüdős búvárkodni), hegyet mászni, barlangot látni, stb...)

Agi68, Felfedező, Pávek Úr:Tolo? Kérlek segítsetek!

Köszönöm: tankap

Előzmény: sartitanilla (693)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!