Ez nagyon korrekt hozzászólás volt részedről! Arra késztet, hogy a sugárfertőzött gyökérért elnézést kérjek. Az alkohol nálam is szerepet játszott a hsz-ban. Egyébként itt Szolnokon az ilyenekből legendák születnek, fél év se kell hozzá és már azt mesélik a 300 fős B-középpel verekedet meg az ember :)
Azért máskor Szolnokon figyelj jobban az új "Legendára"!
sporttárs!
Hónapokon át gondolkoztam, hogy mit írjak csak, hogy neked tetszen
Ott voltál te is? Akkor csak egy ajtó választott el bennünket egymástól...:)))
Nem volt semmi baj, mert a rendőrök a testükkel és nem a gumibotjukkal védték azt a bizonyos ajtót. Másrészt többsége a szurkolóknak/rendőröknek ismerte egymást.
Nehéz rá figyelni! Tegnap is csak azt vettem észre, hogy az utolsó negyed, 2. percében eltűnt mellőlem (hogy pontosan mikor azt nem tudom..), és fogalmam sem volt róla, hogy merre jár. Már épp kezdtem aggódni, amikor hallottam, hogy valaki mondja, hogy "balhé van a csarnokban", a rendőrök meg futnak befelé.
Igazából nem ártana a légynek sem, de ha kicsit iszik, akkor csinál meggondolatlan dolgokat. De majd legközelebb jobban figyelünk!
Király volt a tegnap este... 10-re értem haza, s 20 perc múlva, már egy helyi kocsmában kellett születésnapi ivászaton részt vennem...:(( Mintha szomjas lettem volna a péntek/szombat után. Mától hosszú detoxikálást tervezek!:))
A meccset sztem a védekezésünkkel nyertük meg, nem is igazán lehet kiemelni senkit, mert odatették magukat, no meg a két fasznak (Artúr és Hartvich) csak percei voltak (így nagyon lefikázni sincs kit). Utóbbi nem is volt annyira szar, különösen úgy, hogy tudjuk mennyire szar is tud lenni:))
Én is köszönetet mondanék a rendezőknek, ui. ha nem érkeznek meg a végén villámgyorsan, akkor 20 olajos félholtra ver egy 50-es embert, amire ma már (legalábbis én) nem lennénk büszkék. A rend őrei viszont ott voltak, így baggio apja is életben maradt, viszont láthattunk egy igen szépre sikerült attakot is...:)))
A rendezésről elmondottak totál igazak, bár egy vendégszurkoló által végzett hasonló cselekményeknek (amitől elhatárolom magam) nálunk nincs ilyen hatása a lelátón pl.
Példaként tudom ide felhozni, mikor a Kaposvár lett nálunk bajnok (nem egyszer) anno és néhány kvári emberke ahelyett, hogy a pályán ünnepelt volna, egyezményes jeleket mutogatott felénk, mégsem indult meg az össznépi áradat feléjük a lelátóról.
Természetesen ez nem ment fel senkit, csak hozzátartozik az igazsághoz sztem. Ettől függetlenül is oltári nagy baromság volt...:(
A játékhoz gratulálok, úgy tűnik elvándorlásommal megszűnt a teher a csapaton. :)
Szép volt srácok! Fantasztikus meccs volt! A védekezés nagyon jól működött, amikor koncentráltak a srácok. (Építő jellegű kritikaként jegyezném meg, hogy az első 3 negyed végén már nem sikerült koncentrálni. 1. negyed Fülöp kisétál a palánk alól, amikor egyértelmű, hogy Monroe betör, 2. negyed Fülöp odaüt, amikor esélye nem volt már dobni Monroe-nak, 3. negyed 3 csapathiba és nem ütünk oda. - Sajnálom ezt nem bírtam magamban tartani.)
Igen, tessék viszonozni, meg a Kvár ill a Sopron zakóját is méretre szabni, legalább a végére legyen egyenlő a győzelem-vereség arány, és akkor mehetek újra Fvárra szemezni azzal a jóvágású foghíjas szekuritisotokkal :). Ja, tegnapi rendezés, hm, azt azért megnéztem volna, hogy Pakson mi jár azért, ha egy vendégszurkoló végigrohan a pályán és mutogat. Villamosszék és kötél közé saccolnám :).
Az egész úgy kezdődött, hogy emberünk a katasztrófális játékunkat látva, úgy gondolta (kicsit ittas fejjel), hogy ő majd jól odamegy a csapathoz, de főleg Zsoldoshoz, és elmondja a véleményét. Aztán miután csak Pavlikkal sikerült összevesznie, elindult kifelé, csak sajnos ezt a pályán keresztül tette, ahol meg persze egyből kiszúrták.. Természetesen az alkohol itt is dolgozott, így ha jól tudom még a sálját is meglengette (persze lehet volt más is, én nem voltam ott), és ez az Olaj B-közép megindulását eredményezte (pedig állítása szerint csak gratulálni akart nekik..). Ezután egy másik szurkolónk már odaért érte, így ki tudta rángatni, és szerencsére a rendőrök is nagyon gyorsan kapcsoltak, így sikerült az utolsó pillanatban kijutni a csarnokból.
Megjegyezném, hogy iszonyat rendesek voltak a rendőrök/rendezők! Úgy kezdték, hogy előre felkészítettek minket, hogy mire számítsunk (motozás, hálótne húzzuk el, stb.), és a végén ez a gyors reagálás is nagyon pozitív volt. Sajnálom, hogy itt Pakson nem így viselkedtek anno a mieink...
És a végére:
Mivel a fent nevezett "balhés" uriember az édesapám, ezért a nevében kérnék minden Olaj szurkolótól elnézést! Kár volt ez a jelenet a végére, mert talán minden idők legbékésebb Olaj-ASE-ja volt ez a mai!
Szerintem csak azt kapta amit egy "furdancs" megérdemelt! Az ilyen paraszt takarodjon innen.
A meccs végén volt egy rövidke 5. negyed :) ..... sugárfertőzött paksi gyökér, remélem vkinek sikerült jól szájba b.sznia. Itt Szolnokon odajön beugatni a B-középnek?
Asszem elértünk egy olyan szintre, hogy most már reálisan is lehet esélyünk a nyolcba jutásra. Én aszondom, hogy a magunk részéről tényleg minden támogatást meg kellene adnunk a csapatnak. Ja, tényleg, gratulálok, nagy meccs volt a mai. Szóval arra akartam kilyukadni, hogy szerintem csak a csapattal foglalkozzunk, ne bántsunk senkit. Artúrt elég rendesen megtalálta néhány ember, kapott hideget-meleget. Azt kérném, hogy az Olaj miatt ne bántsunk senkit, támogassuk a srácokat, segítsük a magunk módján. Ha nekiesünk hangosn valakinek, azzal roszat teszünk a győzelemmel szépen lassan kialakuló egységnek, s ez senkinek sem jó. A véleményt meg egyelőre tartogassa mindenki magában. Én is azt teszem. Előre is köszi!