Abba hagyhatnád végre ezt a hülyeséget, nem tudom miért csinálod ezt mikor megmondtam, hogy tévedtem a dácsiákkal kapcsolatban vagy nem tudsz olvasni??? Egyébként a remot csörgők nem méltó utódai a NoHAB-oknak, nagy nullák, nincs olyan hónap, hogy ne dögölne meg valamelyik. Egyébként mindenki magából indul ki...
Egyébként még jár kővonat Ukk-Ziván-Sm-Sv-n át Dunaújvárosba? Bs felé is jár, valamelyik nap 307 volt vele és Bs-ről a 004-es gigant vitte tovább. Légyszi szólj, ha classic van a 8801-en, tudod 1 vh sima classic, 2 vh M41 2105, 3 vh M41 2112 :) Előre is kösz
100%, hogy Lesencetomaj, mivel még alak-kijárati jelző sincs ott. Az a kijárat, amikor a forgalmista meneszt(gyakorlatilag). Edericsitől kérdezem, hogy miért volt gépmenet és hova tarthatott ez az ócskavas? Ócskavas alatt a remot-csörgőt értem:)
Üdv!! A tegnap délután és a mai nap történései a vonalon: Tegnap délután fél 4 körül haladt Keszthelynél a 3-as kék szergej rakott vonatával Balatonszentgyörgyre.Este fél8 körül jött vissza üressel,és ma hajnalban ment le telivel.Ma délután fél 5kor haladt Keszthelyen üres szerelvénnyel Uzsára.Ma még volt Hz-s teher is mint kiderült M62 321-el fél1 kor haladt Keszthelyen Bs-re.M62 321 jött vissza 1kor a Dunaújváros-Uzsa teherrel(20 Eas+5Res),amit a 028-as gigant hozott le a 30ason,Balatonbogláron délben haladt.Bő fél órája M62 321 vitte is vissza Bs-re a rakott dunaújvárosit.Elvileg még ma este 9-10 között lesz egy útja a kéknek Bs-re telivel. Van egy kis fotótéma :D
Szia! Most jut eszembe, mi együtt fotóztuk Györöknél a 2191-es csörgőt a 8801-en még a nyáron, Sm2341 is ott volt, remélem emlékszel rá. Bármilyen kérdésed van a vonallal kapcsolatban csak írj a ngabesz017@gmail.com-ra, aztán megbeszélhetünk akár egy közös fotózást is! Ez a vonal igazi lőporos hordó, mert mindig van olyan téma, ami kirobbanó.
A 3-as kék papíron napi 2 kanyart tesz Uzsabánya és Balatonszentgyörgy között, de ez a rakodástól és a forgalmi helyzettől függ, az egyik az Uzsabánya-Pécsbánya, a másik az Uzsabánya- Tolna-Mözs kővonat, Bszentgyörgyön egy traxx-nak adja át a helyét, a dunaújvárosi kővonat meg általában éjjel megy, kivétel volt a 163-as szergej esete. Egyébként holnap hosszú idő után lesz Uzsabánya-Balatonszentgyörgy-Nagykanizsa-Gyékényes-Kapronca kővonat HZ Fals kocsikból, elvileg délután lesz, de az a biztos, ha elmész Uzsára és ott kérdezed meg. Nyugodtan kérdezz Uzsá bármit, csak udvariasan tedd és készséggel állnak a rendelkezésedre, én is a "kérdezősködésnek" köszönhetem, hogy 163-ba belebotlottam. Jó fotózást!
Te tényleg edericsi vagy????:))))))))))))))))))))))))) Bocs a viccért, remélem nem baj, hogy feltettem a képet, de amikor megláttam a táblát ezt nem lehetett kihagyni :D