Szia Naccsabi!
Az Apollon Travelnek jó árai és apartmanjai vannak. Április 14-ig ha lefoglalod a szállást utazással együtt nagyon nagy kedvezményt adnak. Lehet persze csak apartmant is foglalni utazás nélkül. A Dias Zeus utazási iroda ajánlatai sem rosszak. A Grand Tours apartmanja elég messze van a bevásárlási és szórakozási lehetőségektől. De persze Te tudod, hogy mit szeretnél. A Halkidiki Tours "Triphon" apartmanjában már voltam. A 2-3 ágyasasok tengerre néznek, a nagyobbak nem. Csak egy út választja el a tengertől. Nem a központban van, de nem messze tőle. Vásárlási lehetőség (közért, pék, zöldséges) a közelben van.
Üdv. k.valcsi
Szia!
Valószínű, hogy 4 személyes apartmanban voltatok, vagy nem mindegyik egyforma felszereltségű. Akkikel mi beszéltünk csak hűtőszekrény volt a szobájukban. De igazad van! Sarti a lényeg. Klassz hely és megfizethető.
Nem tudom, nekünk volt konyhánk és klimánk is.
Az viszont igaz hogy egy U-alakul épület belsejéből nem nézhet tenger felé, de azért minden irányból lehet látni.
Az is igaz viszont hogy néhány évvel ezelőtt Nikitiben ezekhez képest luxus szállásunk volt, na persze az ára se ennyi volt. Csak az utószeszon miatt volt olcsó.
Az is igaz viszont hogy Sartiba jártunk fürödni.
/35 km/
Na szóval a lényeg magában Sartiban van...
Szia fvadi!
Sajnos azt nem tudom megmondani, hogy most melyik a legklasszabb apartman, de az Apollon Travellel 2002. júliusában nyaraltam Stavrosban. Nagyon korrektek voltak. Minden igaz volt amit a prospektusukban leírtak a szállásokról. Ez nem minden utazási irodáról mondható el. Szerintem jobban jársz, ha itthon kötöd le a szállásotokat, mivel főszezonban kint nem biztos hogy találtok. A legtöbb apartman tulajdonos utazási irodákkal szerződik le egy egész szezonra, így nem Ő értékesíti kint a szállásokat közvetlenül.
Valcsi.
Nálunk is Sarti az uticél augusztus elején, egyéni utazással. Tanácsot szeretnék kérni, hogy melyik most a legjobb apartman szerintetek (4 fős) ár-minőség szempontjából. Megnéztünk már több utazási irodát (Apollon, Retour), de nem tudom melyik a legjobb. A lenti Sithon irodát érdemes megkérdezni? A Gallinit hol lehet megtalálni?
Köszi a tippet, közben már eldőlt, hogy Sarti. Ezek szerint jól döntöttünk :-)Aug. 14-21. között lesz a nagy közös nagyaralás egyetem végén, munka előtt :-(
Triphon !
Én a Galliniban voltam tavaly.
A Triphon volt a Jorgosé valamikor.
Most a Halkidiki Tours-e /Debrecen/
WWW.Halkidikitours.hu
A Galini olcsóbb volt és ez nem reklám.
Kata! Majdnem elfelejtettem, igen népzene és táncolni is lehet. Nyitott taverva, de tető van azért. Nagyon jópofa, mert egy fa van a közepén. Árnyékban délután 5 órakor a teraszunkon 42°C volt. (A szomszédunk hozott hőmérőt onnan tudom). Mi főleg az "Argilis" nevű étterembe jártunk, mert ez aránylag elég közel volt. Nagyon jó kajákat ettünk. A rántott kagylójuk isteni! A Tadzikit se hagyd ki. Ez egy előétel náluk, de én salátának ettem. Reszelt uborka, fokhagyma, kapor, olivaolaj, és joghurt.
Üdv. Valcsi
Szia Kata!
Júliusban elviselhető a hőség, de napközben csak a tengerparton. Itt mindíg fújdogál egy kis szellő. Az üdülő részen voltam, közvetlen a tengerparton volt az apartmanunk! Az ágyból is ráláttam az Athos hegyre. Sajnos ez az apartman már nem található meg az utazási irodák ajánlataiban. Egyébként Triphon a neve. A Gallini ház mellett van. Görög zenét pedig fent a domboldalon, az ófalu részen találtam egy tavernában. Sajnos a nevére nem emlékszem, de biztos megtalálod, mivel Sarti sem nagy. Egy kerékpárkölcsönző van mellette.
Jó nyaralást! Ha érdekel még valami írj, szívesen válaszolok rá, ha tudok.
Szia! Valcsi
Hol lehet görög zenét találni? Egyébként népzene és táncolni is lehet?
Mennyire elviselhetetlen a júliusi hőség? Mi is júliusban megyünk, de tartok kissé a hőségtől és még az apartman sem lesz légkondis.Te melyik részen voltál?
Üdv:
Kata
Szia Imperator!
Sartiban voltam 2 hetet júliusban és nagyon jó volt. Élet igazán éjszaka van a nagy meleg miatt. Találsz discót, kellemes tavernákat a tengerparton és a központban is. Egyes helyeken élő görög zene mellett nagyon finom kajákat tudsz enni. Nem nagy település, de mindent megtalálsz ami kell. Búvárkodni is lehet. Kb. 8km-re van Görögország legnagyobb búvárközpontja Sartitól. Ha azonban magadtól szeretnél csak úgy merülgetni arra is alkalmas, mert a település középső részén gyönyürű, széles homokos part van, de a két szélén már sziklás, klassz kis tengeröblökkel. Toroniban csak egy hajókirándulás erejéig voltam Sartiból. Itt csak a tengerparton voltunk ami homokos, de semmi több. Szerintem Sarti a nyerő! Nyolc éve járok Görögországba, de itt éreztem magam a legjobban. Szia, és jó nyaralást! Ha van esetleg kérdésed szívesen válaszolok.
Üdv. k.valcsi
Üdv Mindenkinek aki Sartiba készül, vagy volt már ott,vagy csak gondolkodik rajta hogy elmenjen oda.
Lám,lám egy társ topicban Neos Marmarosról van szó és akarva, akaratlanul, állandóan azt irják hogy Sarti milyen szuper hely.
Ahhoz képest hogy nem erről szól a történet, nem is rossz a vélemény kedvenc helyünkről.
Sajna nekem az idén nem adatik meg Sarti, de azért figyelek rátok és ugy gondolom ha majd talán jövőre ismét mehetek nyaralni, akkor ujra Sarti lessz az uticél. /Már megint !/
Ott legalább tuti jól érezzük magunkat. Nemde ?
Trixy, a weboldaluk címe:
http://www.apollontravel.hu/
, de még fejlesztés alatt van, így csak az elérhetőségük van rajta... Érdemesebb bemenni az irodájukba, ott a katalóguson kívül több fotót is tudnak mutatni az apartmanról.
Sziasztok!
Tudnátok adni valami net elérhetőséget ehhez az Apollón Travelhez?
Igazából az általatok sokszor említett Vienna app. érdekelne bennünket.
Idén tervezzük, hogy Sartira mennénk nyaralni.
Köszi a segítséget előre is!!
Sziasztok! Tök véletlenül találtam ezt a topikot,de nagyon megörültem neki és bőven olvasgattam belőle.Így legalább én is nosztalgiáztam egy kicsit.Rutinos Görögországi nyaralók vagyunk,nekünk ez jött be a legjobban.Jártunk Korfun,Evián,Thassoson,Skopeloson,Skiatoszon,Stavroszban,Pefkohorin és tavaly szeptemberben eljutottunk Sartiba is.Saját kocsival még nem mertünk nekivágni,de voltunk busszal és repülővel is.Sartiról annyi mindent leírtatok,szinte újra sétáltam az utcákon.Talán annyit tudnék most hozzászólni,hogy mi is az Apollon Travell-al voltunk és a Cosmas appartmannban laktunk.Itt nincsenek szuterén kéglik,mi egy földszintiben laktunk és valóban előttünk volt az emésztő.A kocsi minden nap járta a falut,mi csak egyszer voltunk otthon amikor jöttek,el is húztunk azonnal.Az igazsághoz tartozik,hogy viszont semmilyen "illatot" sem éreztünk soha.A többiek akik a másik oldalon laktak viszont a tengerre láttak mindenféle felár nélkül.(Mi last minuttal voltunk és ezt app.-t választottuk,mert a Wienna szuterénjei elijesztettek.)Ettől eltekintve tök jó volt a szállás,2 perc a tengertől,közértek,pék a közelben,és kb.10 perc kényelmes sétával a központban voltunk.Hát ennyi most,kint esik a hó-szép tavaszunk van!!!Jólesett egy kicsit erőt meríteni az emlékekből.
Igazából bármilyen kép érdekel,ami ott készült, vmit, ill. vkit szeretnék megtalálni. Tudom elég abszurd, de hát ez van. Amúgy ha nem gondd nyugodtan küldd el a képeket, mert érdekelnek!
LÉgyszi ide küldd: jeneiviki@freemail.hu