Ő nem így ítélte meg? Barbi is nyilatkozzon? Lívi is? és...
Nem vettem el semmit, csak töröltem mindent, mindig így csinálom, miért okozott meglepetést. Vedd be a gyógyszered és higgadj le, kezdek aggódni. Annyi a bűnöm, hogy ez esetben nem hagyom magam, meglep?
Mit akarsz Róka? Miért jó ez Neked? Talán nem akarsz elengedni? - azért írogatsz.
pl. Carie*, hívjam ide? Hazudsz!!! Egy JEHOVA megteheti? Na jó írok a gyülekezetednek, hiszen ez a fő ok, amiért zaklatsz, mert nem léptem a hited felé.
Soha, semmikor, semmiféle ismerősödnek nem írtam. Nem volt rá szükségem. Hazugságokat állítasz egyfolytában, szemérmetlenül. Azt gondolod, hogy megteheted, mert itt rajtam kívül senki sem tudja az igazságot. Bár... legutolsó hazugságod már mások számára is nyílvánvalóvá vált és ezt nem én, hanem te magad, saját szavaiddal éppen az imént bizonyítottad. :)))
*
Sajnálom, hogy ilyen csúfos véget ért minden... és mindez miért?
A büszkeségedért! Ami fontosabb neked mindennél!!! Sajnálom! :(((
Köszönöm! Lehetne, hogy képes topiknak maradjon ez a hely? Akarsz még valamit mondani?
A HI-É-NA nickem már kinyírtad, az IWIW-ről már ismerőseim védelmében lejöttem, hol lehetek már nyugton.
Ha valakivel levelezek, tuti írsz neki, senkivel nem merek szóbaállni. Zsarnok vagy! Elmondtad milyen képeket rakhatok fel, folyton feltételt szabsz mindenre.
Befejeztem a topikozást, remélem így sikerül megszabadulnom Tőled.
Elnézést, hogy itt zajlott a levelezésem, nem én akartam.
Sziasztok!