az a dunapart egy hirtelen jött ötlet volt, még hétfőn....de hagyjuk ezt! tudom, drága hős lovagom, hogy te megvédtél volna, de majd legközelebb...inkább most térjünk át a.......szexre? :)
Paulinka mérnem mondtad, hogy mész a dunapartra sétálni. Én is mentem vóna, olyan romantikus lett vóna (na eszt jól megaszontam...), és akkó bátran a szúnyogok elé álltam vóna, és aszt mondok: ide szúrjatok!
Amúgy nem is olyan buta állatok ezek a szúnyogok, tuggyák mitő döglik a légy meg béla.
gyere kicsi bélám vígasztaló karjaimba....remélem te jobban teljesítesz, mint az angolok...szegény kicsi seaman....pedig ő a rokonom!!!! :)
paulina seaman
egy kicsit most bosszankodok:
van egy dolog, amiben télleg nem lehet felülmúlni engem, én vagyok benne a legjobb...aminek mondjuk nem annyira örülök.
na tehát a mai napi mérleg, ami a szúnyogcsípéseim számát illeti:
19-jobb kar
9-bal kar
4- jobb láb
1- az arcomon a jobb szemem alatt (ez szerencsére már elmúlóban, úgyhogy csak nagyon közelről láccik....)
ez összesen 33....
mindezt tetézve valószínüleg allergiás vagyok rá, vagy mi, mert bedagadnak :(. kellett nekem negyed órára lemennem a dunapartra!
remélem drága szerelmem majd hűs csókjaiddal fogod gyógyítgatni őket...persze csak a meccs után!
legyenek már 11-esek! azt szeretem a legjobban, az olyan izgi!!!!!
béla kedvesem!
ne add fel, én várlak, várlak....ölelő karjaim tárva előtted....
azt mondjuk nem nagyon értem miért kéne megölni a kedvenc topikom, aztért mert egy család leszünk? itt még kiélhetjük poligámista hajlamainkat, de aztán otthon nincs mese! csak az enyém vagy!!!
én pedig a tied...........
mókuska
4. Végezetül: ha már itthagyjuk az Indexet, -tekintve, hogy erősen közelítünk a milleniumhoz- várjuk még meg az 1000. hozzászólást, melyben paulina ünnepélyesen feloszlatja a topicot, és végre TÉLLEG megosztja velem az ágyát.
3. Kérek tetőled, édes paulinám egy dedikált fényképet: paulinamartinez éppen stagedive-ozik a Süssfelben, avagy epret szemezget, ajkait enyhén orálisra idomítva, képaláírás: szeretett bélámnak, paulincimókus
Na jó, tárgyaljunk előbb beszervezésemről... Vannak ám feltételeim is!
1. Paulinám, leendő maffiózótársam, asszem csak úgy lehet jól együttműködni, ha a kollégák testileg-lelkileg megismerik egymást az utolsó porcikájukig. Először mondjuk keszhetnénk a testi porcikákkal, a lelki... hát az majdcsak gyün magátó..
Közben mindenkit megdorgálok!! Hát senkinek sem tűnt fel, hogy mekkora marhaságot írtam? Méghogy Leeds-Galatasaray... Természetesen Arsenal! Az az elődöntő vót, ahun Libi janicsárjai diadalmaskottak, némi psychothriller keretében. Áhh, pillanatnyi elmezavar! (8. hete prolongálva) Látom, tik nem is szeretitek igazán a focit...
Itt vagyok, na nem, ragyogni azé nem ragyogok... De fogok, ugye paulinám? :))
Ne cicózzunk, vágjunk a közepibe! Paulinám, mindig is gyönyörű vótál, de ma este eccerűen ellenállhatatlan vagy! De ki az a szerencsétlen marha, aki ellent akarna állni neked?