Az előbb kimaradt, hogy természetesen bármikor szivesen látlak. Egy hónapot kb adni kellene a 103-nak. Az előző úgy emlékszem elég sokáig alig változott, aztán egyszer csak arra figyeltem fel, hogy "nézd mán". A finomsága akkor sem érte el az Eroica-ét. Akkor a Thorens 320/TP16-ot használtam. A jellemző különbségek azon is kijöttek annak ellenére, hogy az Eroica gyengébben szerepelt. Akkor valami olyasmiket mondtam róla, hogy a 103 csak olyanra vállakozik amit tud is (a jelszó: aki nem tud arabusul...) az Eroica pedig finomkodik, csak nincs alapja hozzá.
Aztán 103 el, majd kar és gyalu csere és az Eroicanak meglettek az alapjai. A 103 a Thorensben jobb volt ugyan, de meg sem közelítette azt a szintet amit a Goldring elért a Systemdek+Micro kombóban. Képes volt úgy lágy lenni, hogy közben nem veszett el a dinamika. Áradt a zene belőle. A 103-ról pedig csak ezután fog kiderülni számomra mit tud, csak mire odáig eljutunk kikopik az előző hang a fülemből.
Remélem egy jó hónap múlva pedig, éppen mire beérne, a 103 hangja kezdi ezt a folymatot.
Egéx uton hazafelé folyamatost adtam neki wiruskákat. Mire a werdájába beült, mán alig élt. Mondtam is neki, h aludjon itt nálam, de nem állt kötélnek, pedig az együtt zuhanyozást is megpedzettem neki...
Mostanra mán a fü is kisarjadt wolna felette, ha hagyja magát.
De nem!
Xal jöwöre kénytelenek lextek walami dögösebb bolondgombáwal megetetni, h eduguljon és hagyjon mást is bexélni.)))
Tessék csak járatni azt a piköpöt, oszt megsasoljuk :-) Még olyanról is beszélhetünk, hogy lemegyek a pörgetőimmel hozzád, és jól megsasoljuk a Regában, Marantzokban is azt a piköpöt :-) (ugyanis a Model 6100-as Marantzba is kellene valami piköp, hamár ékszíjat reszeltem hozzá.... :-) ) .....piköp, piköp, piköp, piköp, piköp....... :DDD
Az amerikai ElmeBAy-on szinte folyamatosan van belőle, időnként elfogadható árban. Nagy példányszámban és nagyon sok utánnyomásban adták ki. Én is pályázom egy ilyen duplára, de eddig valahogy nem jött össze. Egy lemezt nem érdemes megvenni (hacsak nem ez olthatatlan vágyunk tárgya), keresni kell hozzá ugyanazon eladónál még pár darabot. 6-8 lemez alatt nem veszek.
Szerintem gyűjts sastojást valami igazán jóra. Az eroica monnyuk elment, de az a Denon... hát pffff :DDD Mondjuk gabó (is) mondta, hogy zsírúj és nincs bejáratva, azért csörgős kemény a hangja.
Többek között nálam is meghallgatható.... :-) A tali óta megint állandóan megy a pörgettyű otthon is.... Már csak az a kérdés, hogy milyen piköpöt vegyek...... :-))))
Látod én kapásból avval nyitottam be otthon, hogy milyen sz@rul voltam a hétvégén, így el is felejtették firtatni, hogy mégis mi lesz az új mániám a következő évben és ez mibe fog kerülni kasszailag:))))