Látod, sehol senki... azért csak felkeltette Irán az érdeklődésemet, nézz bele a Szíria Libanon topicba miket írtak róla nekem, akik már voltak ott....lehet,hogy tényleg nem kisgyerekkel és nem épp most kell arra kóvályogni... csak elméláztam rajta... a multkor láttam egy gyönnnnnyörű fotóalbumot róla....csodálatos mecsetekkel...ez vonz nagyon...
Jól eltársalogtok Ásd el magaddal??? Majdnem át is vertél vele.... :))) de tudok mindent!!! :)))
mit okoskocccccc itt még azt sem tudod,hogy kell a szöveget a kép mellé tenni!!! perzsia az perzsia mit vagy ugy oda a görögökből is ők csináltak nagy fiút!
Detty20 irán azért kicsit meleg, plusz még a nehezen megszerzett arab tudásodat sem fogod tudni használni. bár komoly hellenisztikus örökséggel rendelkezik azért ezt nem ott nézném meg!!nagyon jó kisérőt kell találni, nem tudom, hogy szervezett utak vannak -e arra felé?szászánida királyok kora is érdekes! hát nem tudom.... aztán ott van még amerika is igen zavaró tényező.
mogyi kft: azt mondtad lesz időd bőven a hétvégén. asok bőőő-ből jusson egy kis beeee.
a diák még mindig érdelelnek hány dpi -vel másolod, milyen program kell a feldolgozáshoz
keretben vagy csak keret nélkül az istennek sem boldogulokvele tök életlen lesz a scannelés!
g6666 hol vagy olaszországban,? mikor itthon vannak a történések!
Sat van pár por rongyom küldjem fénypostával őket ? kezd a klaviaturával!!!
Most engem akarsz összezavarni biztos. Most Gombóc v. Mogyoró??????? Vagy hogy is van ez?? Szóval én még csak azt az egy képet raktam fel, a többi a G666 volt, de majd próbálom még...
Tényleg G666 ezt csak ilyen bonyolultan lehet a cd-ről?? Miért nem tudtam megfordítani, nem tudod?
Szóval Gombóc, megnéztem a képeidet, a Dubaiosat! Nagyon tetszettek, legjobban a mecsetesek, meg kár, hogy nincs még sivatagos...
a lényeg, hogy lehet, hogy 2006 februárjától Szaud-Arábia kiad majd turista vízumot!!!....
Beleolvastam valami fórumba egyik éjjel, már nem tudom melyik volt, de tök érdekes. Egy srác Damaszkuszban egy hét utánjárás után szerzett tranzit vízumot Szaud-Arábiába. Hát nem semmiket mesélt. Busszal utazott át az országon. Azt mondja, hogy amikor Mekkához ért a busz, leszállították egy benzinkutnál, a busz bement Mekkába, majd visszajött érte, merthogy hitetlen még a városba sem teheti be a lábát. Ez hihetetlen. Meg az is, amikor azt írta, hogy az autópályán 3 sáv volt a muszlimoknak, és a nem muszlimoknak külön sáv van... őrület...
Saudi Arabia will issue tourist visas from February 2006 to all prospective visitors regardless of their religion, according to local press reports. A source at the Foreign Ministry told Asharq Al-Awsat newspaper that the Kingdom must implement a visa programme to boost tourism and as part of its preparations to join the World Trade Organization.
Kérdésedre a válasz: hát szerinted?? :)))) De még 3 hónap! Jaaaaaj de sok!!! És remélem nem lesz több rakéta...vagy hasonló!!! 2 hónapja jöttünk haza, és már olllyan régen volt...és még mégegyszer ennyi van meg egy kicsi....jaj de sírok!!!!