Keresés

Részletes keresés

gy_sanyi Creative Commons License 2004.04.27 0 0 755
Senki nem tud semmit a Holiday apartmanról???

isorosi Creative Commons License 2004.04.23 0 0 754
Látod Sanyi, én mondtam, hogy július 20-tól menjünk! :-)
Nonamekata Creative Commons License 2004.04.22 0 0 753
Mi is a Holiday apartmanban foglaltunk helyet, mivel ez volt az egyetlen ahol van 6 ágyas apartman Sartiban. Én telefonon beszéltem a Grand Tours főnökével és azt ígérte, hogy májusban megy Sartiba és tájékoztat a felújítás állapotáról. Egyébként neki azt ígérték, hogy a szezonra minden rendben lesz. Ja, mi júl.20-tól megyünk autóval. Jön még akkor valaki?
Üdv: Kata
Trixy Creative Commons License 2004.04.22 0 0 752
Elnézést, az időpontot nem vettem figyelembe: mi július 27-től megyünk, akkortól már nem volt hely!

Nem tudom, én itt olvastam először erről a Holiday app-ról, azt irogatta mindenki, hogy nagyon jó a hely, és idén egy felújításon is átesett!

gy_sanyi Creative Commons License 2004.04.22 0 0 751
Trixy!

Én nem találok lejebb sem infót a Holiday apartmanról! Ugyhogy ha valakinek van erröl valami infója akkor kérem ossza meg velem!

Szevasz ISOROSI!

Neked is foglaltam szálást ne izgulj! Ugyhogy hamarosan indulhat a buli!

Várom az infókat!

Üdv.
Sanyi

gy_sanyi Creative Commons License 2004.04.22 0 0 750
Én ma délután foglaltam a GrandTours-nál 3 kétágyas apartmant és még állítólag van nekik egy két szabad apartmanjuk! Mondjuk mi Julius 6-tól megyunk! Nem tuja valaki, hogy a földszinti apartman az szarabb-e mint a többi???
isorosi Creative Commons License 2004.04.22 0 0 749
Melyik utazási irodánál foglaltatatok és milyen dőpontra a Holiday apartmanban?
Trixy Creative Commons License 2004.04.22 0 0 748
Hát... nem akarlak elkeseríteni, de mi 3 héttel ezelőtt folgaltunk le abban az app-ban 4 szobát, és már akkor alig volt hely. Aztán a múlt héten egyik srác kitalálta, hogy jönne velünk, és már nem volt szabad szobájuk.
Amúgy mi is most megyünk először, reméljük, hogy nagyon jó lesz! Amúgy ha kicsit lejjebb olvasol, van egy csomó hozzászólás ezügyben!
Előzmény: gy_sanyi (747)
gy_sanyi Creative Commons License 2004.04.22 0 0 747
Hello!

Tud nekem mondani valaki valami referenciaértéküt a Sarti Holiday apartmanról??? Én még nem voltam Sartin de nyáron leszek és most készülök lefoglalni az adott apartmanházban egy pár apartmant! Várom a véleményeket....

Köszi az infót előre is

Üdv.
Sanyi

Naccsabi Creative Commons License 2004.04.15 0 0 746
Azt sajnos nem tudom.De próbálok utána nézni. Ez az apartman ugy tudom vmi templom mellett van.
Előzmény: k.valcsi (745)
k.valcsi Creative Commons License 2004.04.15 0 0 745
Semmi gond! Kerestem a Sarti térképen is ahol fel vannak tüntetve az apartmanok, de ott sem találtam sajnos. Nem tudod véletlenül, hogy idén kié a Gallini? Üdv. Valcsi
Előzmény: Naccsabi (743)
Nonamekata Creative Commons License 2004.04.14 0 0 744
Sokáig én sem tudtam üzenetet küldeni, aztán rájöttem, hogy ha a Norton internet security-t ideiglenesen hatástalanítom, akkor hajlandó elküldeni a gép az üzenetet.
Üdv:
Kata
Előzmény: Naccsabi (743)
Naccsabi Creative Commons License 2004.04.14 0 0 743
Elnézést kérek!Rossz nevet adtam meg a helyes név -Sarti Melissi apartmanház **.Azért nem tudtam előbb válaszolni mert a forum hol elfogadja a felh.nevem hol pedig nem és nem mindíg irja ki a hozzászólásomat.köszi az infót.
k.valcsi Creative Commons License 2004.04.14 0 0 742
Szia Naccsabi!
Nem biztos, hogy ugyan arról az apartmanról van infó ezen a lapon (www.sunair.hu/programhtm/melissa.htm) , mert ez csak valahol Sarti környékén van.
Üdv. k.valcsi
Előzmény: Naccsabi (740)
Nóra Baba Creative Commons License 2004.04.12 0 0 741
Szia medit53!

Várom a képeket és előre is köszönöm őket!
Idén merre mentek nyaralni?
Majd írj!
Üdv: Nóra

Előzmény: medit53 (739)
Naccsabi Creative Commons License 2004.04.12 0 0 740
Köszönöm mindenkinek a segítséget!Sartiban a Melisa apartmanról tud valaki vmit?
medit53 Creative Commons License 2004.04.11 0 0 739
Kedves Nóra baba.Egy kissé elkalandoztam,ne haragudj,hogy nem válaszoltam eddig.Az az igazság,hogy tengernyi képem van minden nyaralásunkról,de nem tudom,hogy hogy kell feltenni.Ebben a témában teljesen kezdő vagyok.De amint kitanultam a dolgot,küldök képeket!
Üzenet Bódinénak!!!!!!Többször is próbáltam válaszolni a mailban küldött kérdésedre,de mind visszajött!Vagy a címeddel van gond,vagy tele van a póstaládád.Próbáljuk meg újból.
Toroni-vel kapcsolatban: tavaly jártunk arra szeptember első napjaiban,de csak átutazóban.Béreltünk egy autót 3 napra és körbe jártuk Kassandrát és Sitoniát is. Nagyon szép a partja,egy csöndes kis falucska.Nagy élet nem volt, és szerintem nem csak az utószezon miatt.Aki a nyüzsit szereti annak inkább Sartit ajánlom.Toroni inkább a pihenni vágyóknak való, vagy olyanoknak,akik kocsival mennek, és mobilak,tudnak mászkálni a környéken.
k.valcsi Creative Commons License 2004.04.09 0 0 738
Szia Naccsabi!
Az Apollon Travelnek jó árai és apartmanjai vannak. Április 14-ig ha lefoglalod a szállást utazással együtt nagyon nagy kedvezményt adnak. Lehet persze csak apartmant is foglalni utazás nélkül. A Dias Zeus utazási iroda ajánlatai sem rosszak. A Grand Tours apartmanja elég messze van a bevásárlási és szórakozási lehetőségektől. De persze Te tudod, hogy mit szeretnél. A Halkidiki Tours "Triphon" apartmanjában már voltam. A 2-3 ágyasasok tengerre néznek, a nagyobbak nem. Csak egy út választja el a tengertől. Nem a központban van, de nem messze tőle. Vásárlási lehetőség (közért, pék, zöldséges) a közelben van.
Üdv. k.valcsi
Előzmény: Naccsabi (736)
Nonamekata Creative Commons License 2004.04.09 0 0 737
Mi a Grand Toursnál foglaltunk. Amit átnéztünk, abból ez volt a legolcsóbb. Üdv: Kata
Előzmény: Naccsabi (736)
Naccsabi Creative Commons License 2004.04.08 0 0 736
A nyáron készülünk Sarti környékére Ha tudtok szálláslehetőségeket kérlek sagítsetek! Naccsabi
k.valcsi Creative Commons License 2004.04.05 0 0 735
Szia!
Valószínű, hogy 4 személyes apartmanban voltatok, vagy nem mindegyik egyforma felszereltségű. Akkikel mi beszéltünk csak hűtőszekrény volt a szobájukban. De igazad van! Sarti a lényeg. Klassz hely és megfizethető.
Előzmény: Törölt nick (734)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.05 0 0 734
Szia !

Nem tudom, nekünk volt konyhánk és klimánk is.
Az viszont igaz hogy egy U-alakul épület belsejéből nem nézhet tenger felé, de azért minden irányból lehet látni.
Az is igaz viszont hogy néhány évvel ezelőtt Nikitiben ezekhez képest luxus szállásunk volt, na persze az ára se ennyi volt. Csak az utószeszon miatt volt olcsó.
Az is igaz viszont hogy Sartiba jártunk fürödni.
/35 km/
Na szóval a lényeg magában Sartiban van...

Előzmény: k.valcsi (732)
k.valcsi Creative Commons License 2004.04.05 0 0 733
Szia fvadi!
Sajnos azt nem tudom megmondani, hogy most melyik a legklasszabb apartman, de az Apollon Travellel 2002. júliusában nyaraltam Stavrosban. Nagyon korrektek voltak. Minden igaz volt amit a prospektusukban leírtak a szállásokról. Ez nem minden utazási irodáról mondható el. Szerintem jobban jársz, ha itthon kötöd le a szállásotokat, mivel főszezonban kint nem biztos hogy találtok. A legtöbb apartman tulajdonos utazási irodákkal szerződik le egy egész szezonra, így nem Ő értékesíti kint a szállásokat közvetlenül.
Valcsi.
Előzmény: fvadi (730)
k.valcsi Creative Commons License 2004.04.05 0 0 732
Szia Imperátor!
Nagyon szívesen! Érezzétek jól magatokat és jó nyaralást kívánok!
Valcsi.
Előzmény: Imperátor (729)
k.valcsi Creative Commons License 2004.04.05 0 0 731
Szia!
Lehet, hogy a Gallini olcsóbb, de tudtommal nincs minikonyha benne, és nem tengerre néző a szobák nagy része sem.
Valcsi
Előzmény: Törölt nick (728)
fvadi Creative Commons License 2004.04.05 0 0 730
Sziasztok!

Nálunk is Sarti az uticél augusztus elején, egyéni utazással. Tanácsot szeretnék kérni, hogy melyik most a legjobb apartman szerintetek (4 fős) ár-minőség szempontjából. Megnéztünk már több utazási irodát (Apollon, Retour), de nem tudom melyik a legjobb. A lenti Sithon irodát érdemes megkérdezni? A Gallinit hol lehet megtalálni?

Előre is köszi!

Imperátor Creative Commons License 2004.04.03 0 0 729
Szia k.valcsi!

Köszi a tippet, közben már eldőlt, hogy Sarti. Ezek szerint jól döntöttünk :-)Aug. 14-21. között lesz a nagy közös nagyaralás egyetem végén, munka előtt :-(

Köszi még egyszer!

Előzmény: k.valcsi (724)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.02 0 0 728
Triphon !
Én a Galliniban voltam tavaly.
A Triphon volt a Jorgosé valamikor.
Most a Halkidiki Tours-e /Debrecen/
WWW.Halkidikitours.hu
A Galini olcsóbb volt és ez nem reklám.
Előzmény: k.valcsi (726)
k.valcsi Creative Commons License 2004.04.02 0 0 727
Kata! Majdnem elfelejtettem, igen népzene és táncolni is lehet. Nyitott taverva, de tető van azért. Nagyon jópofa, mert egy fa van a közepén. Árnyékban délután 5 órakor a teraszunkon 42°C volt. (A szomszédunk hozott hőmérőt onnan tudom). Mi főleg az "Argilis" nevű étterembe jártunk, mert ez aránylag elég közel volt. Nagyon jó kajákat ettünk. A rántott kagylójuk isteni! A Tadzikit se hagyd ki. Ez egy előétel náluk, de én salátának ettem. Reszelt uborka, fokhagyma, kapor, olivaolaj, és joghurt.
Üdv. Valcsi
Előzmény: Nonamekata (725)
k.valcsi Creative Commons License 2004.04.02 0 0 726
Szia Kata!
Júliusban elviselhető a hőség, de napközben csak a tengerparton. Itt mindíg fújdogál egy kis szellő. Az üdülő részen voltam, közvetlen a tengerparton volt az apartmanunk! Az ágyból is ráláttam az Athos hegyre. Sajnos ez az apartman már nem található meg az utazási irodák ajánlataiban. Egyébként Triphon a neve. A Gallini ház mellett van. Görög zenét pedig fent a domboldalon, az ófalu részen találtam egy tavernában. Sajnos a nevére nem emlékszem, de biztos megtalálod, mivel Sarti sem nagy. Egy kerékpárkölcsönző van mellette.
Jó nyaralást! Ha érdekel még valami írj, szívesen válaszolok rá, ha tudok.
Szia! Valcsi
Előzmény: Nonamekata (725)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!