Végre egy normális hozzászólás! Kár, hogy ilyen kevés van itt nálatok!
Ezt az egész ellenségekedést egyébként nem mi kezdtük, hanem azok a kedves "ultráitok" akik megdobálták a gyúrónkat, amikor egy sérült játékosunkhoz ment be a pályára a kupameccsen nálatok!
Lopez jobban tenné ha ezeket nem felejtené el, bár ekkora IQ-val, az is nagy dolog, hogy beszélni tud!
Lopez! Szánalmas egy figura vagy! Jobb lenne ha a sarat dagasztanád a prérin és a disznóidnak adnál enni, mert nem lesz miből Pestre utaznod, ha egyáltalán tudod hol van!
Tényleg ezek a legfontosabb a dolgok még mindig az életedben? Úgy hallottam.... valaki... talán....... Kár lovagolni olyan dolgon amit nem is tudsz konkrétan. Fenyegetőzni, meg 14 éves internethuszárok szoktak, akiknek ez okoz kielégülést.
Egész stílusos focit játszik a REAC, kár a sok verekedésért. Mármint a játékosok részéről. A helyedben meg inkább élvezném, hogy nb I-es meccsre járhatok a sokadik osztály után végre.
Csapattól függetlenül elképzelhetetlennek tartom, hogy egy játékos a másik szemébe szándékosan belenyúlkáljon. Szerintem ez rágalom. Ha valaki bizonyítja, szégyellni fogom magam és elnézést fogok kérni. Addig szerezo komát hazugnak fogom tartani.
Hát, lehet, hogy várjuk, de nem érkezik meg, a REAC meg nem várja, aztán mégis megérkezik az az NBII a hozzád hasonló suttyókkal teli panelrengetegbe. Milyen 12. helyről hadoválsz amúgy? Ki méri ezt?
Kint voltam a REAC meccsen, s életemben ennyit még nem röhögtem focimeccsen.
Amit a két csapat mutatott, az a játék paródiájának is gyenge volt. Két szar kapus vetélkedett, s mivel döntetlenre végeztek, így mi jutottunk tovább. Amúgy nekem az jött le, annyira nem forszíroztuk a továbbjutást, ami végül - köszönhetően Szentpéterinek - az ölünkbe hullott.
Szűcs mellett Mező játszott még harmatgyengén, míg Kardos, Máté, Finta és Hegedűs valamivel az átlag felett.
Urbán szokás szerint tuskó volt, csakúgy, mint a kb. 15 tagú helyi B-közép, akik mocskos vidékeztek rendesen. Hja kérem, Rákospalota a Váci utcából nyílik...
A témában utoljára annyit mondanék, hogy az az edző, aki egy támadó csapat ellen úgy gondolja megoldani az utolsó percekre a védekezést, hogy az összes csatárát lehívja, az teljesen korszerűtlen elveket vall, amelyekkel nem vezetheti sikerekre a csapatát. Én kedvelem Pruknert, nagyon sokat köszönhetnek neki a Rákóczi-drukkerek, de ha többet is el akarunk érni, mint tizenegy- tizenkettedik helyezések, akkor az vele érzésem szerint nem fog menni. Mindenesetre kíváncsi leszek, hogyan játszatja a csapatot az Újpest ellen.
A kupatovábbjutáshoz mindenesetre neki és a fiúknak is gratulálok, már nem igazán bíztam benne, hogy sikerülhet!
Csak kis részben az övé, az igaz. Még egyszer mondom, csakis az MTK elleni meccsen elkövetett hibájáért gondolom, hogy jó lenne, ha távozna. Legalább akkora hiba volt, mintha egy banki ügyintéző 5% helyett 50%-on fogadna el betétet egy ügyféltől. Repülne egyből, elhiheted!