Nézd már, a mandulás édességek milyen kíváncsiak... :-)
Majd mondom kódolva (mióta http hülyít, elvégeztem néhány titkosszolgálati gyorstalpalót), aszongya:
Macskák védőszentje, macskák védőszentje, itt nevadai sziszi, vétel.
Csomag hétfőn rendeltetési helyére indult. Ajánlva. Várható érkezési ideje szerda. Majd mondd el mire gondoltál először, mikor megláttad... :-)
Sziszi vége.
rali, most egy ingát tartok az orrod elé, ugye látod. Az inga lassan lengeni kezd... jobbra, balra... halk hangot hallasz: "Írj levelet pillangónak!" A hang egyre erősödik... Az inga egyre jobban kileng...
Nos?
régóta olvasok mindenfelé..
időnként szigorú bácsi(?) vagy. mégis szeretnek. ezért hívlak igazságosztónak.én meg édességosztó vagyok. van pirított mandulám.csippents belőle..
Heyya, Rali cimbora.
Látom beszóltál R.-nek... :-)
Mindig is tudtam, hogy kedvellek valamiért. Lojalitás, mindig a hűség.
Kösz.
Ha rajtam múlik, előléptetlek az Index második legjobb arcává, cimbora... :-)
Mégis mit gondol, Drága Qutyi? Miért rohangászok pisztáciával? Még a zacsi is zörög... Hátha meghallja, rám morog, mint a régi, szép időkben, és akkor módom lenni csalogatni, hízelegni. Az, hogy az utóbbi időben, akaratom ellenére kevesebbet lógok a neten, nem jelenti azt, hogy Önről, illetve az Ön megszelidítgetésével járó nemes feladatomról elfeletkeztem volna.
Igenis hiszek abban, hogy majdnem minden nap ott megyek el a kerítés előtt, ami mögött Maga ugat. A türelmemmel, a csendes lépteimmel már azt el is értem, hogy jól megnéz, néha morog, de már nem szaggatja szét a kerítést...
De tetszett az én megszelidítésemre vonatkozó félmondata is, olyannal még senki sem próbálkozott. Milyen lehetek én szeliden??????