Csak ne tudnál annyit, Teee:)) (mennyivel jobb nekem:))
Mellik tranyás, "onnan hátulról, alulról"? Az a fafaragászati remekmű?:))
Írd már meg emilben az otthoni, vagy a munkahelyi címedet! Viszonozni akarok, mert van egy duplám és a morcheebákat hallgatva, orrontom, tetszene Neked.
Az jutott eszembe, hogy jövőre ha az idő is úgy engedi, szombat reggel ki kéne vonulni oda hátra a ház mögé a szabadba. A falakat a ház oldalára állítani, hallgatóságot meg a domboldalhoz ültetni. Aztán lehet duggatni és fülelni. Hely is van, az akusztika is nagyságrendekkel jobb.
Nekem mondod?! 4x fájdult meg a fejem attól a fönti borzalomtól. :DDD Az volt az élvezet benne, amikor néha elhallgatott. :DDDD
De a rikács fölött meg lőn a hatalmas nagy semmi a 2A3-al.
Ott fönn az állóhullám-generátorban DualCS5000 Hiraga-ja és Percy Marantza szólt a legjobban. A tranyás, ami a legtöbbet szólt onnan hátulról alulról, azt nemtom mi volt, de a hangja határeset.
Az előbb kimaradt, hogy természetesen bármikor szivesen látlak. Egy hónapot kb adni kellene a 103-nak. Az előző úgy emlékszem elég sokáig alig változott, aztán egyszer csak arra figyeltem fel, hogy "nézd mán". A finomsága akkor sem érte el az Eroica-ét. Akkor a Thorens 320/TP16-ot használtam. A jellemző különbségek azon is kijöttek annak ellenére, hogy az Eroica gyengébben szerepelt. Akkor valami olyasmiket mondtam róla, hogy a 103 csak olyanra vállakozik amit tud is (a jelszó: aki nem tud arabusul...) az Eroica pedig finomkodik, csak nincs alapja hozzá.
Aztán 103 el, majd kar és gyalu csere és az Eroicanak meglettek az alapjai. A 103 a Thorensben jobb volt ugyan, de meg sem közelítette azt a szintet amit a Goldring elért a Systemdek+Micro kombóban. Képes volt úgy lágy lenni, hogy közben nem veszett el a dinamika. Áradt a zene belőle. A 103-ról pedig csak ezután fog kiderülni számomra mit tud, csak mire odáig eljutunk kikopik az előző hang a fülemből.
Remélem egy jó hónap múlva pedig, éppen mire beérne, a 103 hangja kezdi ezt a folymatot.
Egéx uton hazafelé folyamatost adtam neki wiruskákat. Mire a werdájába beült, mán alig élt. Mondtam is neki, h aludjon itt nálam, de nem állt kötélnek, pedig az együtt zuhanyozást is megpedzettem neki...
Mostanra mán a fü is kisarjadt wolna felette, ha hagyja magát.
De nem!
Xal jöwöre kénytelenek lextek walami dögösebb bolondgombáwal megetetni, h eduguljon és hagyjon mást is bexélni.)))
Tessék csak járatni azt a piköpöt, oszt megsasoljuk :-) Még olyanról is beszélhetünk, hogy lemegyek a pörgetőimmel hozzád, és jól megsasoljuk a Regában, Marantzokban is azt a piköpöt :-) (ugyanis a Model 6100-as Marantzba is kellene valami piköp, hamár ékszíjat reszeltem hozzá.... :-) ) .....piköp, piköp, piköp, piköp, piköp....... :DDD