Add meg a szöveget, megnézem! Megjegyzem, műszaki embör vagyok, ha túlságosan szakmai a szöveg, akkor nem biztos, hogy menni fog. Lássuk, hát a medvét! :-)
Nagyon szép sárga (és még szimpla is)! (Daturáim nekem is voltak, dupla fehér, meg félméteres virágú rózsaszin, meg egy csomó egyéb, de teleltetési problémák miatt elhullottak.)
Ne értsd félre. Nem a tanult szakmám, élelmiszeripari karon végeztem ott, sajnos, mert akkoriban a kertész karra majdnem nehezebb volt bejutni, mint az orvosira. De tanultam növénytermesztést, ezt-azt. Inkább hobbym a dolog lassan 20 éve. A tapasztalataimat én is főleg autodidakta módon szedtem össze, magyar és külföldi irodalmat is sokszor olvasgattam, ha tudtam lefordítgattam. Én is írtam már ide és más topicokba is sok okosságot, ami esetenként először hangzott el az én számból, ill. az én billentyűzetemről, de ettől még nem kérem a fórumos társaimat, hogy minden egyes alkalommal ha az a dolog szóba kerül, fényesre nyalják a nevemet, mert én találtam fel a spanyol viaszt egy bizonyos témakörben itt a fórumon....
OFF (vagy nemis): Halk és igen szerény javaslat: itt az indexen van egy papapájos fórum. Nekik (nekünk) is lett múlt karácsony körül egy saját weblapunk. Ha a papagájok nem is érdekelnek valakit, a bevezető oldalt érdemes elolvasni. ON