Példátlan intézkedések, feketeruhás kommandósok detektoros ellenőrzés és megfélemlítés, a múzeumkertbe csak előre szelektált csoportok! A háztetőkön, ablakokban távcsövezők, mesterkövészek!
MIEZ???
új korszak kezdődik? naná. megmondta Gyurcsi. Új Magyarország!
"Nagybetűs ünnepek után lassan alszik el az ország, Vihar előtti éjszakán a lelkek szennyesét mossák, Arctalan, szomorú katonák ülnek a pályaudvaron. Mitől olyan mogorvák? Jobb, ha nem is tudom. Két öreg áll a fal előtt, szemükbe nevet egy plakát, Bízzunk a közös jövőben! - az Idő nem ismétli magát. A fagyó-fogyó mosolyok, tudom, nem nekem szólnak, Új lapot ír a történelem. Majd egyszer. Sajnos, nem holnap. Ki állította meg az órát? Nehéz idők jönnek. Másik Magyarország, félek tőled." (Hobo)
"Miről írkálsz, szélütött? Nincs már joga a népnek fütyülni sem? Mert te az asztalra nem szarsz? Kit érdekel, te mit teszel vagy mit nem? Ők azt teszik, ami nekik tetszik. Joguk van hozzá bőven..."
legfeljebb, ha nektek nem tetszik, akkor jönnek a lungdrom aktivisták talpig jogos önvédelemmel felszerelkezve...?
azt akkor aki nincs veletek, annak annyi ... ki lesz gomlyukazva a bőringje?
Senki nem randalírozik. Nem törnek kirakatot, nem égnek az autók-mi a franc bajotok van? A 3.Reich Borderline-beteg min.elnöke megérdemli, hogy seggbe rúgja már valaki!
,,..futballmérkőzésen képzeli magát.."Anyám, már a meccseken is távcsövessel vigyázzák a rendet.betyáros egy ország vagyunk, meg kell hagyni.Tűzparancs is van a retinens szurkolók kilövésére, vagy az csak ezután jön ?