Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

llaller Creative Commons License 2010.11.24 0 0 2887

kacsintóra ment

Előzmény: kreutzb1 (2886)
kreutzb1 Creative Commons License 2010.11.24 0 0 2886

Ha rád tolatott akkor miért te intézed az alkatrészt?

Nem a biztosítónak kéne fizetnie?Szervíz lerendeli ami kell a bizti meg fizet!!!Vagy rosszúl tudom??

Előzmény: llaller (2885)
llaller Creative Commons License 2010.11.24 0 0 2885

szevasztok összecsuktam az opel elejét, kellene (első lökhárító merevítő) az a négyszögszelvény ami a két oldalán csavaros kötéssel kapcsolódik a kasztnihoz. (rám tolatott a kukásautó f.......szán)

vanyek82 Creative Commons License 2010.11.23 0 0 2884

Jahh, vagy 124-et de azt is párszor :D

M9R motorból 4 nap után kijöttek a porlasztók!!! Spórultunk fél milliót eddig, most jön a hengerfej le végre :)

Előzmény: vargamunka (2883)
vargamunka Creative Commons License 2010.11.23 0 0 2883

szép estét

nagyon komoly :)egy vagy két fogat lépet csak:))):):)

Előzmény: vanyek82 (2882)
vanyek82 Creative Commons License 2010.11.23 0 0 2882

Előzmény: vanyek82 (2881)
vanyek82 Creative Commons License 2010.11.23 0 0 2881

Mutatnék egy kis ízelítőt, mire képes egy megállt vízpumpa egy 1.9dci Traficban :) A szíj a főtengely fogaskerekén található teljesen ráolvadva. A vízpumpa egy először használt Valeo típus amit többé soha nem fogok alkalmazni, Dolz-ot kell berakni azzal soha nem volt bajom. Henger fej levétel után ugye nem kell elmondjam mit láttam alulról? Még jó, hogy csak 8 szelepes... mert így csak 8 szelepet kell venni bele :D Meg persze egy vezérműkereket mert eltörte az éket ahogy szokta, plusz a szokásos sallangok amik kellenek egy HF cseréhez

dogeba Creative Commons License 2010.11.23 0 0 2880

Sziasztok

Ma lett volna az első utánfutó vontatásom a kocsival.

De nem kis meglepetésemre az EU-s szabvány 7 polusú csatlakozó helyett 13 ast találtam rajta.

Felhívtam a kereskedőt elég jól fogadta, kaptam is egy átalalkítót hozzá, így már tudom használni.

De hogy a visszajelzője nem fog átmenni majd az első műszakni az fix. Enniyt a gyári vonóhorog "sötés" oldaláról.

Ma felkerült a tolatóradar is végre, nagyon szépen illeszkedik, legtöbben észre sem veszik (ezüst lökösön ezüst érzékelők)

Akiknek viszont megmutattam mind gyárinak gondoltál (képet késöbb rakok fel).

Kérdésem  akinek valóban gyári van hogy van hozzá visszajelző vagy csak hanggal jelez?

Ha van kijelző akkor azt hova szokták elhelyezni?

karimama Creative Commons License 2010.11.23 0 0 2879

Szia!!!

Megtennéd, hogy a karimama@citromail címre írsz!!!
     Köszi!!!
              Üdv, karimama!!!

Előzmény: vargamunka (2878)
vargamunka Creative Commons License 2010.11.23 0 0 2878

SZÉP NAPOT !

Válasz ment emailed nézd :)

mindenkinek balesetmentes útat :)

Előzmény: karimama (2877)
karimama Creative Commons License 2010.11.23 0 0 2877

Szia!!!

Egy kérdésem lenne hozzád, mert Te mindig tudtál okosat mondani!!!
Megcsináltam az olajcsere és járulékait!!! A gázolaj szűrő cseréje után írtad, hogy párszor adjam rá a gyújtást, majd az kihajtja belőle a levegőt!!! Ez sikerült, viszont akkor vettem észre, hogy az olajnyomás ellenőrző lámpája is kialszik az összes többi akkor kialvó lámpával együtt,(a motort még elsem indítottam)  csak a stop és a töltés jelző marad égve!!!

Tudsz erre valami magyarázatot, vagy megoldást???
       Köszönettel:karimama!!!
           Mindenkinek baleset és köd mentes jóutat!!!

Előzmény: vargamunka (2875)
vanyek82 Creative Commons License 2010.11.23 0 0 2876

Nekünk is ugyan ilyen indulási problémánk volt, akkor kidörzsölődöt egy gázolajcső a szűrő és a szivattyú között. Tök kicsi lyuk volt rajta, de a levegő be tudott menni és értelem szerüen visszafolyt a gázolaj a tankba. Szerintem is csak egyszeü levegősödési baj lesz

Előzmény: tomika74 (2869)
vargamunka Creative Commons License 2010.11.23 0 0 2875

Jó reggelt nektek !

Ha az kell az ár jó meg kellene venni mert nem fogsz találni jobbat :)

Viszont mindenképp mérni kellene ellenállást mert lehet hogy jó a tied is csörgess 

kicsit borotválkoznom kellene

Előzmény: llaller (2874)
llaller Creative Commons License 2010.11.23 0 0 2874

ezt

Előzmény: llaller (2873)
llaller Creative Commons License 2010.11.23 0 0 2873

szevasz vargamunka, 10-kor megyek egy klagenfurtot, tolódik a projekt, de megcsináljuk. balesetmenteset. te mennyiért tudsz olyan szelepet, ami a bal oldali képen van lentebb, nekem 18000-ért kináltak.

Előzmény: vargamunka (2872)
vargamunka Creative Commons License 2010.11.22 0 0 2872

szép estét nektek !

helyes a dörgés kedves csipesz én is itt kezdeném mert ez olcsó utána mének tovább de mindegy nem is ezt akartam írni ha belegondolok neki van -e vérnyomásmérője mert 2002 valószínű ha van is nem a gyár tette bele ....

mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánva maradok tisztelettel 

Előzmény: cs!pesz (2871)
cs!pesz Creative Commons License 2010.11.22 0 0 2871

Szia!
Sztem vmi levegősödik. Annyira nem értek hozzá, de ha huzamosabb ideig áll és utána kell neki idő, ugyanakkor ha indít leállít utána pöcc az sztem vmi ilyesmi lehet.
Majd írnak az okosok.
Sztem gázolajszűrő (tömítettség) ellenőrzéssel kezdeném.

Most jutott eszembe: Ha hosszabb állás után pumpálod a szűrőnél lévő vérnyomásmérővel :), akkor hogyan indul?

üdv (remélem nem írtam hülyeségeket)

kreutzb1 Creative Commons License 2010.11.22 0 0 2870

üdv!

Mérjetek egy kompressziót is.

tomika74 Creative Commons License 2010.11.22 0 0 2869

Sziasztok,szép estét mindenkinek!

Varga Tamásnak hívnak,most ajánlották ezt az oldalt,az olvasottak alapján úgy érzem jót ajánlottak.

A következő lenne a kérdésem,találkozott e már valaki hasonlóval esetleg tud e rá megoldást.

2002-es évj.1,9 dci Renault Trafic-om van 310 000 km-rel, néhány hónapja azt csinálja,hogy kb.4 óra állás után nehezen indul(40-60 másodperces tekertetés,edig első kulcsfordításra indult télen-nyáron,3 éve van nálam rendszeresen karbantartom).

Miután beindult kb.percnyi járás után leállitom,újrainditáskor azonnal indul!

A menetteljesítményben semmi nem vehető eszre,rendszeresen járok vele Németországba.

Kb,1,5 hónapja cseréltettem ízzitó gyertyákat+relét,210 000 Km-nél cseréltem 4db porlasztót,olajat Elf 5W40 rendszeresen cseréltetem 15 000 km-nél!

Ha valakinek van tippje esetleg tapasztalata kérem segítsen nekem milyen irányba induljak!

Köszönöm szépen,sikeres hetet kívánok mindenkinek!

Üdv:Tamás

vanyek82 Creative Commons License 2010.11.22 0 0 2868

Nem állunk mi jól kocsik terén most... Ma dől el mi lesz az M9R blokkal amit kivettem és elvittem a Kacsógéphez mivel a szelepfedelet sem tudom levenni róla, ugyanis előbb ki kell venni a porlasztókat amik 600E km után meg se moccannak, és darabja 125E ft. Szóval szerintem egybe ők se tudják kiszedni, és ha így lesz akkor nagyon drága blokk lesz az, mert a felújítás még ezen felül lesz és ki tudja mi a baja, hogy kiköpi a vizet a kiegynelítől.

Másik kocsink az F9q most állt meg az előbb, elmegyek a helyszínre és rohadt égedt szag van, sofőr azt mondta megállt csak úgy. Önindítózok és csak kattan egyet vagyis megszorult mint a fos. Elhúztuk a műhelybe és elfolyt az összes vize a vízpumpánál és értelem szerűen megfőtt. De nagyon mert oltári büdős... az a blokk az kuka lesz

kreutzb1 Creative Commons License 2010.11.21 0 0 2867

Szevasz!!!Bérbe ment!!!

Előzmény: llaller (2866)
llaller Creative Commons License 2010.11.21 0 0 2866

szevasz nőt, autót, senkinek sem adunk kölcsön

Előzmény: kreutzb1 (2865)
kreutzb1 Creative Commons License 2010.11.21 0 0 2865

Nem bírja abbahagyni!!!!!!!

de én sem,teljesen függővé tett engem ez az ember!!!!

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Elvitte egy ember a traficot egy hétre luxemburgba de olyan fárasztó telefonokkal zaklatott hogy a hajam az égnek álllllt!!!

aszongya hogy van felkapcsolva a lámpa mert nem lát rendesen(megjegyzem szürkület,eső)Mondom kapcsold fel a lámpát:-Daszondja fel van,kérdem biztos?menj előre és nézd meg világít e!!!Gondolom csak helyzetjelzőt kapcsolt köddel.

ezmiatt nem hívott többet.

Akkor ,magától megy a ventilátor álló motornál!!!Húha csak nem főzte meg a vadi új motort!!!Kiderült babrálta az állófűtés vezérlőét és bekapcsolta a fűtést!!!hu mondom hüle!!!má majdnem infarktust kaptam.

Utána hogy hiába csapkodja a csomi ajtót nem csukódik be!!!!ááááá akkor minek csapkodod,nem kéne megnézni esetleg a zárat nem csuktad be!!? nem beragadt a gomb,ez mindig bent maradegy mozdulat és kész,na meg persze wd-40 kéne neki csak mindig elfelejtem.

Jó megoldva!!!

Erre tegnap,hólánc van bennt!?Mondom minek?tudtommal csak luxemburgba mész valami cukrász versenyre!!!és nem a himalája megmászására!!De ha leesik 20 cm hó azon a szakaszon úgyse kötelező hogy megbüntessenek!!!

Úgyhogy allig várom hogy hazakerüljön!!!

Mondtam neki legközelebb akkor hívjon ha kiesik a motor belőle és nem tud hazajönni vele.

remélem nem teszi meg!!!!!!

vargamunka Creative Commons License 2010.11.21 0 0 2864

Szép napot !

értem én :)

Előzmény: llaller (2863)
llaller Creative Commons License 2010.11.21 0 0 2863

nem engedem a pittit belenyúlni ellenállást megmérem mind a kettőn gyújtás nélkül egyébként szevasz szép napot balesetmenteset jó utat jó hétvégét sziaszevaszheloszia

Előzmény: vargamunka (2862)
vargamunka Creative Commons License 2010.11.21 0 0 2862

Szia szép napot !

Legyetek olyan rendesek mielöt bármit csináltok a pitával mérjen egy ellenálást mert az adat kell a régin is és a benne lévön is 

Kellemes napot nektek és baleset mentes közlekedést .

Amugy milyen a Német közlekedés ???

üdv

Előzmény: llaller (2856)
vargamunka Creative Commons License 2010.11.21 0 0 2861

Szép reggelt nektek ! 

Master űzi ment jó munkát nektek 

baleset mentes közlekedést kívánva maradok tisztelettel 

üdv

vargamunka Creative Commons License 2010.11.20 0 0 2860

szép estét nektek!

a masters hiba kódjait kérem 

gyujtáson és elinditva is 

köszönöm szépen :)

mindenkinek baleset menteset kívánva üdv

dogeba Creative Commons License 2010.11.20 0 0 2859

Nem szerelő hanem alkatrész progi "EPC" a neve.

Előzmény: öcsiba (2858)
öcsiba Creative Commons License 2010.11.20 0 0 2858

Szeva. Nekem még miért nincs ijen részletes szerelő progim ???

Előzmény: dogeba (2849)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!