Ejha! A mi Paulinánknak igencsak mozgalmas napjai vannak! Egyik nap engem szeret, másik nap Bélát, de neki soha sem elég!. Én azért bízom PMB "hűségében", jössz még drágám az én "utcámba" ;-).
És mégvalami: Béla, mintha a tegnapi kupadöntőt a Galatasaray nyerte volna meg :-). Naugye...
Azé még gyorsan válaszolnék a tegnapi hozzászólásokra:
Libertine! Áh, kár a szóért...Mikor hull má le végre a hályog a szemedről? Sehun se vagy, de még ott is csak félúton jársz.
Shalina! Na tessék, még egy (?) kishitű! Honnan veszed te (thou) asztat (that), hogy az ebnek (dog) se kellesz? Tudhatnád, hogy én mindenkire nyomulok, aki él és mozog (move), ha az illető megesküszik, hogy amolyan lányféle (girl). Szándékaim tejjességgel (absolutely) tisztességesek (fuck).
Képzeljétek el Paulinamartinezt és Fernando Colungát egyszerre ebben a topicban.
Persze angolul beszélnének.
Kiváncsi vagyok hány perc alatt duplázodna meg a topic tartalma.
(Kár, hogy Colungát nem érdekli Paulinamartinez, de hát minden sztárral így van ez.)
Egyébként akkor is megduplázodna a tartalma a topicnak, ha Gabriela Spanic tisztelne meg minket itt a jelenlétével.
Sőt megtriplázodna.....:)))))
rég tértem nyugovóra ekkora boldogsággal a szívemben!!!!!
szertelek egyetlenem! (nem mintha nem mondtam volna már 100-szor, de azt akarom, hogy jegyezd meg jól, és soha el ne feljtsd...)
csókok ölelések, stb.
paulina, aki mostmár végképp kikapcs....
Szija, paulinácska, má télleg nagyon fáratt lehecc, ha hűséget ígérsz. Jó éccakát, álmoggy szépeket, megyek postálkodni, meg megkuksantom eszt a yahoo-t.
bélácska, az nagyon szép lenne, ha itthon lennék. de én KB csak pont 8-ra érek haza...néha nekem is kell tanulnom...sajna:(
nem lenne jó neked az után? vagy holnap pihenőnapot tartunk?
siess a válasszal, mielőtt hontalan lennék!
mégegyszer csókmilliók!
paulinka
jaj béla ez aztán nem volt semmi!!! de azt hiszem most sajna télleg mennem kell, nincs időnk egy következő menetre...:(
de azért nézd meg a levélládád, mert tojt bele a nyuszi!!!!
kérlek ne felejts el estig! és legyél hűséges!!! én ígérem, az leszek!!! ha már ilyenket ígérek, az azért már nem semmi, nem igaz? remélem este találkozunk, talán már közelebbről is........
szeretleg drága lovagom, örökre!
rabul ejtettél, nincs menkvésem!
remélem te is hasonlókat érzel....
csókolgatlak mindenfelé,
a te életed értelme, a kicsi paulinácska....
OK, paulinám, akkor holnapra beszerzek egy tehenet. Meg persze rengeteg epret, házimozit, pörldzsem kazit, szúnyogcsapót és egy nagy-nagy franciaágyat. Holnap nekem 6 és 8 között lenne jó, mit szósz?
én is attól tartok, hogy mingyá kivágnak minket a hölgyek urak szexbe....de én azért élvezem béla!!! te már komolyan mondomtúl jó vagy. milyen gyerekeink lennének? egyszerűen tökéletesek!!! mit gondolsz?
én aztán fáradthatalan vagyok, de a rokonság nem nézi annyira jó szemmel a mi édes kis pásztoróránk...aztán ha meg kidobnak, akkor hova menjek lakni, talán hozzád? (lehet tejet kapni?)
mondjuk nem annyira bánnám.......
de asszem ez ma még lehetetlen....holnaphoz mit szólsz? (remélem holnap már nincs foci!)
ó béla, veled mindig a legjobb......
Várjá, még nem végeztem az agymosással! Naésakkó megyünk tovább lefelé...de ez má 18 éven felülieknek, úgyhogy perverz nyálcsorgató disznók menjetek alunni, a többit majd én elintézem paulinával kettesben.
Fáracc, kedvesem? Addig megragadom az alkalmat, hogy mindenkit nyomatékosan felszólítsak: az 1000. hozzászólás paulináé! Paulina pedig az enyim. Ez így van és kész.
OFF topic: mér most ez a yahoo-s dolog ez nem egy csettengető? Én úgy értettem, hogy az Index helyett kellene ott beszélgetnünk (méghogy beszélgetnünk...). Na mindegy akkó visszavonom a végrendeletemet, az utolsó bekezdés kivételével.
Hoppá, hogy én milyen figyelmetlen vagyok...lenyúltam előled a 900. hozzászólást. Mea culpa, mea maxima culpa! Dehát te vagy az oka, mindég elveszed aszt a csöpp kis eszemet.