Két kép neked, az első egy szempillátlan, azért elég jól mutat így is:-) Sőt, ez az erénye!
A másik pedig egy magonc, ami szerencsére az anyjára ütött, ami gondolom pezsgőszínű volt:-) Ugyanebben a társaságban nyílt már rózsaszín is (a cserepekről tudom megkülönböztetni néha őket, ezek fekete szögletes cserépben vannak).
Ó igen, éppen kérdezni akartam, mi ez a nagy napsütés nálatok! De valóban, mostanában teljesen Budapestet vette célba a viharzóna, illetve a Dunántúlt. Én állandóan lesem a met.hu-t, tegnap hihetetlen, hogy mennyire igyekezett elmosni a tüzijátékot, éppen csak hogy be tudott préselődni két viharzóna közé az a pár óra, amíg ki lehetett menni és elindulni hazafelé. de gondolom azért a többség megázott. Aztán ma délelőtt is esett, most már süt a nap, de minek:-(
Hát a tegnapi eső után nem sok virág maradt, nem túl vidám dolog kimenni a teraszra. Hosszú és meleg volt a nyár, éha már vártam is a végét, de most...:-(
Szia! Igen, úgy februárra fognak beérni a magok, akkor elkezd szétnyílni a magtok, de a teleltetőhelyen nem lévén szél, nem fognak kiszóródni:-) De nagy terhet vállal az magára, aki elkezdi ezt a magültetéses dolgot, tényleg egyszerűbb hajtásokat szerezni. Ilyenkor, az ősz kezdetén, bizony én is elég pesszimistán nézek a jövőbe ettől a rengeteg kis suhanctól:-)
Múltkor már kaptam Tőled segítséget, most is szeretném, ha segítenél még nekem.
Odáig már eljutottam a leanderemmel kapcsolatosan, hogy levagdostam róla a rengeteg magtokot, hogy ne szívja el a növény erejét. Olyan sok volt rajta,hogy szinte már nem is virágzott. Most csak 3 db -ot hagytam rajta. Ezeket a magtokokat kb. februárig hagyjam a növényen? Addigra fog beérni?
Már olvasgattam a honlapodat, sajnos kevés időm volt eddig rá, de azért igyekszem még okosodni belőle, mert szuper az oldal!