Ja és csak egy tanács, ha valakinek a hsz.-ára akarsz válaszolsz akkor ne az Új hozzászólás gombra klikkelj, hanem a Válasz gombra amit a hsz. ablakban találsz!
Ha nem sikerül lecsökkenteni, küld el nekem mailbe, majd én megoldom, a címem ha a nick nevemre kattintasz, látható lesz az adatlapomon! Én egyébként az ACDSee-t használom, abból is nem a legújabb verziót, egy régebbit, de ilyen képkicsinyítésre még nagyon sok jó program létezik és ezt a funkciót szinte mindegyik tudja, alapdolog általában.
Ha 100-ért tudsz nyers DVD-t, kellene 50db, de csak TDK vagy Verbatim érdekel! ;) Egyébként ez az a DVD amit Robinak is adtál, mert akkor ént azt -na nem azért hogy kíméljelek ;) - de lemásolom majd magamnak, viszont ha tudsz olcsón nyers DVD-t az még mindig érdekelne!
B.U.É.K. mindenkinek! Örülök, hogy én lehetek a második fecske, bár még nem villás a farkam. :)
Örömmel értesítek mindenkit, hogy elkészült a 2007-s DRZ nap emlékeit összefoglaló DVD! 100 Ft-s nyersanyag áron beszerezhető nálam, ahogy a 2006-s film is. Tel: 20/9442101
Szasz Andris! Végre az első fecske megérkezett a fórumra ;), a többiek vajon mi a rákot tudnak ennyit bajlódni a regisztrációval! ;) Amatörök, na jó inkább bíztatom őket egy kellemes képpel! ;) Ice
Balesetmentes, eredményekben gazdag és jó hangulattal teli Boldog Új Évet a Szerkesztőknek és minden motoros Barátnak! Jó, hogy van egy ilyen lehetőségünk új infókhoz jutni és megbeszélni a fontos dolgaink! Köszönet érte a megalkotóknak!
Üdvözöl mindenkit Kelcsi és három "motoros" kisfia!!!!
Hello Mindenkinek!Remélem minél hamarabb felveszitek a fordulatot,ha nem akkor vegyetek nagyobb lánckereket! Mondjuk tőlem!!!Két kép a mai óév búcsúztató motorozásról,örülök,hogy ilyen sokan összejöttünk,mégha motor nélkül is.
Jóestét kívánok, Boldog Új Évet Kívánok! Üdvözlök minden Félegyháza és környékbeli endurost, itt tudjuk a jövőben megbeszélni a fontosabbnál fontosabb motoros dolgainkat, programainkat, gurulásainkat, túráinkat. A topicot Termol Robi és Ice nyitotta.