most épp kari szünet van és most végeztem a sulival is (természetesen kiválóra) így hát csak a januári alapozástól leszek teljes bevetésen de szeretek is itt lenni nagyon!
Sziasztok!! segítség kell, sürgősen eladó egy Toshiba L-30-as laptop 15.4-es intel cel 440 , 1.86Ghz proci 256 MB RAM 60 GB merevlemez dvd író +egy HP Deskjet 3745 ös nyomtató +táska+blutut+wiwi vevő 2007.09.-havi ára egyben 110.000.- komoly érdeklődőknek talán kedvezmény érdeklődni nállam 06/30/2398293 kösz a segítséget sos
ki tudja hogy van a dzsingöl bellz magyrul? blabla bla apa fürdik anya főz bla bla bla meg hogy fő a víz a fazék tíraríraram bla bla bla bla bla bla tírarírarma aki tuja kűggye el mailban nekem jó lesz! jozefkalaj@freemail.hu
Ja teljesen igazad van a bemelegítéssel kapcsolatban azt mindig elfelejtem mert én nem szoktam bemeleíteni mert mindig bevetésre kész vagyok....:)))Bocsi
Csonti barátunk csak azt felejtette ki, hogy az egésznek akkor van értelme, ha rendesen bemelegítettél előtte, és SZIGORÚAN CSAK AZUTÁN NYÚJTASZ!!!!!
Valószínűleg a térdhajlító combizom /combbicepsz/ húzódott meg kissé, és emiatt görcsölsz be. Javaslom a forróvizes fürdést, minek végeztével a saját kis kezeddel jó mélyen benyúlsz az izomrostok közé, és lassú toló mozdulattal a seggedtől a térded felé nyomod le a húzódás miatt keletkezett izomcsomót! Annyira nyomd csak, amíg nem kezd el nagyon fájni... éppen csak kellemetlen legyen az érzés, ne fájdalmas. Használd a tusfürdődet síkosításra, mert egyébként ledörzsölöd a saját bőröd!
Mindenkinek hatalmas karácsonyi zabát, nyugodt és boldog estét kívánok!