> Első hallásra nem volt rossz, de tényleg mintha történt volna ott valami, mert 1 óra múlva úgy megdöglött az egész szoba, hogy utána már élvezhetetlen volt. :(
Én még eléggé az elején hallottam, valszeg megdöglés előtt... mi történt vele?
Nem aludtam, nem értünk még oda! Éjfél után érkeztünk. A welcome drink után helyből lefikáztam a Jolida CD-t, mer surrogott. Aztán valahogy nem is hallottam utána sehol. :D Majd jött Krizsi és a kedvemért beindította az emeletet. Első hallásra nem volt rossz, de tényleg mintha történt volna ott valami, mert 1 óra múlva úgy megdöglött az egész szoba, hogy utána már élvezhetetlen volt. :(
Balodalt AJ régebbi kisebb Mellorn integráltja feküdt, töle jobbra Bendeguz Sonidoja fetrengett Jolida cucca alatt. Ennek teakfa eleje wan. Kár, h nem hallottad.
Ha be lett won towa a sarokba és körbe lett won támaxtwa csillapitokkal, lehet h jobb lett wona, de még igy is jobbteccett, minden ottléwö doboznál. Bocsi Piri, de én igy hallottam.
Érdekes, h KF egyes zenéin mán 13-as állásnál is betorzitott, mig CD-röl simán tutta a 15-öt is. Söt! Nya szowal nekem egéxen bejött. Még jobb lett wolna, ha wan mélye, de hát az méretéböl adodoan nem wan neki.
Arzachel Tannoyait inkább hagyjuk. :D Azok jók, de kell hozzájuk egy izmos erősítő, ami meg is szólaltatja! Vintage darabok. Sarokba valók fejmagasság fölé helyezve (a korukbeli trendnek megfelelően), akkor megjön a mélyük is. Érdemes legalább 50%-ra kihajtani őket, akkor adják ki magukat igazán. Progresszív rockra istenek! Ezt ott megbeszéltük, bár lehet, hogy Te pont nem voltál ott akkor.
Nemtom mi volt az, bal oldalon legalul csücsült, rajta meg Jolida ződLED-es katódbias-os preampja. Jobbra lent vót egy fatok (azt se hallottam) azon meg Jolida kis Hiraga-ja. Na majd megnézem a képeket mi volt még ottan.
Csak ne tudnál annyit, Teee:)) (mennyivel jobb nekem:))
Mellik tranyás, "onnan hátulról, alulról"? Az a fafaragászati remekmű?:))
Írd már meg emilben az otthoni, vagy a munkahelyi címedet! Viszonozni akarok, mert van egy duplám és a morcheebákat hallgatva, orrontom, tetszene Neked.
Az jutott eszembe, hogy jövőre ha az idő is úgy engedi, szombat reggel ki kéne vonulni oda hátra a ház mögé a szabadba. A falakat a ház oldalára állítani, hallgatóságot meg a domboldalhoz ültetni. Aztán lehet duggatni és fülelni. Hely is van, az akusztika is nagyságrendekkel jobb.
Nekem mondod?! 4x fájdult meg a fejem attól a fönti borzalomtól. :DDD Az volt az élvezet benne, amikor néha elhallgatott. :DDDD
De a rikács fölött meg lőn a hatalmas nagy semmi a 2A3-al.
Ott fönn az állóhullám-generátorban DualCS5000 Hiraga-ja és Percy Marantza szólt a legjobban. A tranyás, ami a legtöbbet szólt onnan hátulról alulról, azt nemtom mi volt, de a hangja határeset.