World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Már egy ideje olvasgatom a fórumot. Ugye nem bánjátok, ha csatlakozom? :)
Horasz guildtársa vagyok, a mainem 70-es mágus (most éppen arcane), van egy szintén 70-es papom (most éppen shadow, de valószínűleg holy lesz hamarosan), és egy feltörekvő (69-es) feral druidom.
Sz.
ui. Horasz, már megint piálni mész? :) Akkor már megint nem leszünk elegen semmihez :(
szmk szerintem sok tekintettben rosszabb mint polidili. A polidiliben nagyjabol kard ki kard, usd vagd, nem anyad. ezzel szemben szmk csupa negedes baj szembe, hatrulrol meg a basztatas, hatad mogott mailek, iwiw uzenetek irkalasa. most gondold el, otthon van a gyerekkel egesz nap egy csaj, mast sem csinal amikor raer csak tovabb beszelget gyerekes temakrol a topikokban. hat csoda h becsavarodnak?
En nem jarok be egyikbe se de mindkettoben van kozvtelen haver/haverina, ok szoktak meselgetni. ilyenkor mindig megallapitom, hogy oerg vagyok bohocnak...
Na miután a másikat is letiltották, csak ezt tudtam előásni az évezredes sifonérból :-)
Nem ide tartozik, de most pár ember úgy gondolja, hogy kiéli magát, van iylen. Törölték szegény Khest, ez legyen élete legboldogabb napja pár embernek. Ide majd jövök ha beélesedik az új idevaló nick.
Szerintem most a legjobb kereseti lehetőség megcsinálni az egyszerü daily questeket. 20perc, 50g. A leggyorsabbak: Skywing bombázás, Ogrilla bombázás, Skywing madárbefogás Blades Edgeben, Ogrilla Relic Emanations, és talán az Ogrilla banishelős.
Szerintem mining + herb, kár hogy egyszerre nem látod mindkettőt a minimapon :) De a teléreket könnyű kiszúrni szemmel is, a gazkeresőt tartod bekapcsolva és szevasz :) És ahogy Khes mondta, inkább az outlandes anyagokkal lehet majd keresni lvl 60 felett.
2.1 elött lehett azt a bosst stealthrunban tolni. Legjobb felállás 2 feral druid, 1 resto, mind3 immunis a polyra. Feral druid, resto druid meg rugó is jó, de akkor a rugó kb. semmi DPS-t nem tol, folyton polyban van. Egy jó pár kaszternek szereztük meg igy az epik botot. Ők befeküdtek az ajtóhoz ami késöbb kinyílik, az 3. arkane explo után lehuztuk oda a bosst, és akkor látták a lootot. A legextrémebb az az volt hogy 1 feral druid, 1 resto, és 3 befekvő ember. :D 2.1 után sajna már nem lehet elstealthelni a boss mellett.