13 kerületi nekem van közel a tuckujai neked talán.- a minden második embört gergicsnek hivnak ott!
hát nem tudom ,hogy lesz e mozi ,szinház vagy koncert szép kis tó de most nagyon rendezett eredeti vadságát elveszitette (tudod kotorták ,partot rendeztek meg minden) én szoktam beleesni vizminőséget majd jelentem. talán viszek gépet is akkor lesz kép is. csak tudod az élmény ugy felszokott kavarni ,hogy elfelejtek fotozni
na kaptam gyorsan a pofámra ,hogy még ezt sem tudom igazi aszfalt termelő vagyok!!
aug31-szept4 között 20 borvidék 2000 bor és ha igaz 2000ft belépő. talán az a gall ivadék is itt lesz komolyan gondolja,hogy vásárol egy kisebb birtokot(vaj mennyi neki a kicsi) ja és sok sok sátor eső esetére na az nem lesz!
Tudom, Gálnál volt majd' egy éve életem legjobb szülinapi bulijának másnaposságának kiheverése................................... ............ ............. .........
Szóval mégis Bánki-tó????
Az idén nem jutottunk el... :((
Fogggalmam sincs, milllen filmet néztünk a szabadtérin, csak a hangulat maradt meg bennem, régi idők mozija...
A hazai utazás is utazás ---- mi Szabolcsba megyünk a hétvégén...
igy hirtelen nem vagyok képben a pozsonyi ut mennyire van tőletek ott tanyáz a motoros fönök. talán idén is engednek egy vagy két hordó szamorodnit és egy kis illegális aszut csinélni.. talán talán de az még nagyon messze van. HÚÚÚÚÚÚ NYERTEK NYERTEK!!!!!!!
tudod Gál Tibi meghalt igy igazán jó vereshez nagyobb mennyiségben már nem jutok . bár szekszárdon van még egy jó kis lelőhely!! a többihez már a neked szánt tapétát kell bontogatni!
hétvége városliget borfalú! de én egy másik faluban leszek bánkon! és sztrapacskát és sztrapacskát és sztrapacskát eszem! de tényleg mi a baj a motorosokkal? a nosztalgián kivül
motorosokat? vagy a motorikus beidegződéseket, akác lombos kis falutokban pedig van egy biokertész aki a helyi HD klub elnöke ők zavarják köreidet? a hév az meg mi?? ja az ! mindjárt elkap ! eszméletlen ez a kosár mérközés!!
rozoga a születésedhez képest legalább 100 szedtél fel csak az agyad az maradt el a fejlődésben, amugy szép nagy mar... nem nem, szép nagy biemájod van vagy mi!!
elméletileg én is nagyon tudok utazni!!
sat rozoga kinem ejtené azt az ici-picit(töpöriteni sem tud)(
meg nagyitani sem)
de ha kikapunk a portugáloktól én én én nem tudom mit csinálok....
már a resti is olyan mint a nemzetbiztonsági zárt ülés, minden kiszivárog. csak tudnám ki volt::
hát persze ketten többet lehet inni mint egyedül, meghát szeretem a jobbik énemet.
irán hát hát még mindig , van itt egy iráni ismerősöm akit egy társaságban valaki véletlenül learabozta, ne tudd meg ez a csendes visszahuzodó embert ugy fogták le nehogy megölje aztán félóra mulva már semmi baja nem volt. ugy van ő is az arabokkal mint mi a románokkal körülbelül" van egy régi mániám tankkal végig hajtani arábián". de az a vadság és hirtelen harag azért megrémitett.
különben tényleg egy nagyon kedves aranyos gyerek.de hát egy turista mindenhova elmegy még a nyockerbe is talán talán. ő is mondja, hogy nyugodtan lehet menni nagyon kedvesek az emberek, csak ha valamire figyelmeztetnek azt jó betertani mert hirtelen haraguak. miért pont a mecsetek érdekelnek?
51 ha kérhetem!
egyszer a gombócot le 29-eztem testtömeg indexileg nem szeretném még egyszer....