azt elfelejtetted, hogy az eseményeket én is végigkísérhettem, tévén is és a neten is. hogy ki mit hisz, ki miért röhög körbe, meg, mint mondtam, hidegen hagy.
Vagyis, ha jól bogarászom, én fizettem a nyomorult hiteled kedvezményeit.
Hiszen ha nem veszel fel kedvezményes hitelt, akkor az adód maradéktalanul befolyik normális célokra. Ebből következően a kedvezményeket igénybe nem vevők (vagyis a nem sumákolók) finanszírozták a te éllami juttatásodat.
Attól még továbbra is csak hazudoztok, hadováltok.
A mélyen tisztelt MÖM kutyakötelessége lett volna gondoskodni az eltávozók tájékoztatásáról, de ő ehelyett harci BMW-jébe pattant és elviharzott.
Nektek őt kellene elsősorban felelősségre vonni, de mivel a seggében ülve ez nehézkes, onnan kifelé hurrogtok folyto, ami szintúgy unalmas, de engem egy cseppet sem zavar.
Nyilván azért, hogy a tömeg nagy része a Deák tér felé induljon el. Pontosan ezért kellett a figyelmeztetés hiánya is, hiszen ha jó előre figyelmeztetik őket, akkor nem arra indulnak el.
Igen, úgy is láthattam volna, hogy a Fidesz naggyűlés résztvevői javában kempingeztek az Astoriánál, amikor odaérkeztek a rendőrök. A gyűlés résztvevői megtámadták a rendőröket, a magukkal hozott utcakövekkel megdobálták őket és módszeresen elkezdték felgyújtani az autókat.
Erre a rendőrök megtámadták őket.
Az lényegtelen, hogy jársz e naggyűlésre, de ha valamiről vitatkozol, nem ártana legalább azt végiggondolni, életszerű e a verziód.